Pavel Novotný přiznal: Zablokovali mě. Co provedl?

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný už delší dobu nebyl aktivní na sociální síti Facebook. Jak se ukázalo, ne z vlastní vůle. Je totiž opakovaně blokován.

Novotný to přiznal na Twitteru s tím, že jde o druhý měsíční blokaci po sobě. "Nemohu děkovat, útočit a hlavně odepisovat na messengeru.. už se mi první urážejí, že ignoruji zprávy.. a mrzí mě, že nemohu lajkovat a vypadám pak na Twitteru jako honimír.. Kterým btw jsem, jen to je tajemství!" napsal.

Co je příčinou zablokování Novotný nesdělil, s podobnými případy mají ale zkušenosti i další politici, a nezřídka bývá na vině některý z jejich ostřejších příspěvků. Pokud takový uživatelé nahlásí, sociální síť může přistoupit k udělení blokace až na měsíc, v krajním případě může dojít i ke zrušení účtu.

Mezi tím je starosta aktivní na zmíněném Twitteru. Zde především komentoval úmrtí předsedy Senátu Jaroslava Kubery. "Jednou bych chtěl, aby mě "moji" lidi měli doma tak rádi jako jeho," napsal například s odkazem na to, že Kubera se stal několikrát po sobě primátorem Teplic.

""V divadle kouřit nelze, protože by nebylo vidět na jeviště"Jaroslav Kubera se s tím nemazal. Večer s jeho rozhovory. Culím se, když je nekorektní (dnes se to smí), či hájí svou vášeň. Odešel velký hláškař, nezmar a svéráz s obrovským smyslem pro humor," napsal dále.

Související

Pavel Novotný (ODS) na 29. kongresu strany

Novotný je na odchodu z ODS. Vyloučit ho může výkonná rada

Nedávné výroky starosty pražských Řeporyjí Pavla Novotného (ODS) jsou lidsky nepřijatelné a neslučitelné se členstvím ve straně, konstatovalo předsednictvo ODS v úterý. Novotný ale členem strany pro tuto chvíli zůstává. Předsednictvo jej totiž vyloučit nemůže, tuto pravomoc má výkonná rada. 

Více souvisejících

Pavel Novotný

Aktuálně se děje

před 31 minutami

před 1 hodinou

před 2 hodinami

včera

včera

Požár lesa u Hřenska v Českém Švýcarsku Prohlédněte si galerii

Největší lesní požár v historii země se dostal k soudu. Muži hrozí 15 let

U ústeckého krajského soudu ve čtvrtek začalo projednávání případu největšího lesního požáru v historii země, k němuž došlo předloni v létě v Českém Švýcarsku. Obviněným je někdejší dobrovolný strážce rezervace, jemuž hrozí až 15 let odnětí svobody. Muž vinu opakovaně odmítl. 

včera

Petr Pavel na konferenci Naše bezpečnost není samozřejmost. (12.3.2024)

Podporujme Ukrajinu, ale hledejme i řešení konfliktu, zdůraznil Pavel

Petr Pavel trvá na pokračování vojenské i jiné podpory Ukrajiny, zároveň je podle něj třeba hledat řešení, které by vedlo ke konci války s Ruskem. Prezident tak dal do kontextu své vyjádření pro jednu ze zahraničních zpravodajských televizí. Jakékoliv budoucí mírové uspořádání nezbytně předpokládá souhlas Ukrajiny, dodala hlava státu.

včera

včera

Policie ČR

U policie definitivně skončil muž, který napadal lidi před pražským barem

Policie propustila muže, který v únoru v opilosti se svou kolegyní napadl několik osob před barem na pražském Smíchově. Zároveň informovala, že ženu zprostila výkonu služby. Dvojici obvinila Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS). Policie už dříve označila jednání příslušníka za neakceptovatelné a neomluvitelné.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Barrandovský most nebude opravený už na konci léta. Praha musí změnit plány

Špatná zpráva pro pražské řidiče přišla ve čtvrtek od vedení Technické správy komunikací hlavního města Prahy. Firma dnes oznámila, že rekonstrukce Barrandovského mostu se oproti poslednímu plánu protáhne. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy