Udělejte si radost speciálními koncerty a podpořte při nich boj proti rakovině prsu

Praha – Hard Rock Cafe Praha zve všechny, aby se připojili k 15. ročníku PINKTOBER kampaně, která probíhá v září a říjnu po celém světě. V Hard Rock Cafe připravili speciální program na podporu veřejné sbírky AVON konta proti rakovině prsu.

Během PINKTOBERU, který probíhá po celém světě, jsou pořádány pochody proti rakovině prsu, přehlídky, koncerty i speciální PINK menu v restauracích a barech. Na všech takových akcích jsou návštěvníci seznámeni s problematikou rakoviny prsu, což může zachraňovat životy, pokud se zde ženy (pozor, i u mužů se tyto problémy objevují, ovšem ne v takové míře) naučí samovyšetření a jisté obezřetnosti. Zároveň jde výtěžek z kampaně na další výzkum rakoviny prsu.

V Hard Rock Cafe připravil jak PINK menu, tak i tři speciální koncerty, které byste si rozhodně neměli nechat ujít, protože budou výjimečné.

V pátek 3 října vystoupí v rámci PINKTOBERu Marek Ztracený se speciálním akustickým koncertem. Marek Ztracený se neuvěřitelných 12 týdnů držel na špici nejhranějších skladeb se singlem Sex s ex. Nově pak zní v rádiích satirický singl Povolání syn, k němuž vnikl animovaný videoklip.

Zpěvák Janek Ledecký pokřtí 15. října výjimečnou desku Všichni dobří andělé, která mu vychází po devíti letech. Výjimečnost desky je dána tím, že každou skladbu nazpíval s dalšími kolegy. Někteří přijdou i na křest alba jako například Ivan Hlas, Marta Jandová, Josef Vojtek, Lucie Vondráčková či Ivana Chýlková, se kterou nazpíval song Všichni dobří andělé.

Závěrečný koncert proběhne 24. října, který bude rovněž spojen s křestem. Sérii koncertů uzavře kapela Chinaski, která pokřtí album Rockfield, které vznikalo ve stejnojmenných studiích ve Velké Británii.

Výtěžek ze vstupného poputuje na sbírku AVON konto proti rakovině prsu. Ceny za takové koncerty se obvykle pohybují v daleko vyšších cifrách. Vstupné na první dva koncerty je 150 korun, na třetí pak 250. Všechny proběhnou v prostorách Hard Rock Cafe Praha na Malém náměstí.

Související

skupina TH!S (foto: Pavel Hejný)

Kapelu TH!S s Vojtou Kotkem čeká první letošní koncert

Praha - Kapela TH!IS po deseti letech společného hraní vydala vloni na podzim své první EP. Na podzim tohoto roku plánuje další, do té doby však chystá několik koncertů. Ten první letošní se bude konat již příští týden v Praze.
Ilustrační foto

Lennon snil o světě bez hladu. Pomozte ho zrealizovat

Praha – Na začátku prosince proběhne v Hard Rock Cafe Praha charitativní koncert, jehož posláním je boj proti chudobě a hladovění. Koncert se uskuteční v rámci kampaně IMAGINE THERE´S NO HUNGER, která je založena na textu jedné z nejznámějších písní Johna Lennona Imagine.

Více souvisejících

Hard Rock Cafe Pinktober Skupina Chinaski

Aktuálně se děje

před 45 minutami

před 1 hodinou

Ilustrační fotografie.

Ruská škola kritizovala válku na Ukrajině. Konec byl nevyhnutelný

Ruské úřady zatočily se soukromou školou Novokolledž v Novosibirsku, která se jako jedna z mála veřejně vyslovila proti válce na Ukrajině. Dočkala se za to prověrek, pokut a neudělení akreditace. Zakladatel zařízení Sergej Černyšov pak byl označen za tzv. zahraničního agenta, informovala ruská mutace BBC. Škola přestane existovat na konci školního roku. 

před 2 hodinami

včera

včera

včera

včera

včera

Ilustrační foto

Chcete se nám mstít? ICC varoval před odvetou vůči soudu

Prokurátoři Mezinárodního trestního soudu (ICC) v Haagu v pátek varovali před jednotlivci, kteří hrozí odvetou vůči soudu nebo jeho zaměstnancům. Takové jednání může podle ICC představovat trestný čin vůči výkonu spravedlnosti, informuje agentura AFP.

včera

Viktor Orbán /Fidesz/, maďarský premiér

Evropa si v současné době hraje s ohněm, varuje Orbán

Předseda maďarské vlády Viktor Orbán v pátečním rozhovoru pro veřejnoprávní rozhlas Kossuth Radio zdůraznil, že Evropa si v současné době hraje s ohněm ve vztahu k otázce války a míru. Maďarsko podle něj odmítá být vtáhnuté do konfliktu.

včera

Dmitrij Peskov na druhém summitu Rusko Afrika 2023.

Velmi důležité, velmi nebezpečné. Kreml zareagoval na návrhy Camerona a Macrona

Mluvčí Kremlu Dmitrij Peskov v pátek vyjádřil znepokojení nad slovy britského ministra zahraničních věcí Davida Camerona, který hovořil o právu Kyjeva útočit na ruské objekty s britskými zbraněmi. Podobně reagoval na slova francouzského prezidenta Emmanuela Macrona o možnosti vyslání vojáků na Ukrajinu, informuje agentura Reuters.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Ministerstvo zahraničí, ilustrační fotografie.

Česko vyzývá Rusko, aby přestalo s kybernetickými útoky

Česko společně s EU, NATO a dalšími mezinárodními partnery odsuzuje aktivity ruského státního aktéra APT28, uvedlo ministerstvo zahraničí v pátek. APT28 je spojován s ruskou vojenskou rozvědkou GRU a dlouhodobě provádí kyberšpionážní kampaň v evropských zemích.

včera

NATO míří k tomu, aby překročilo červené čáry na Ukrajině, varuje Maďarsko

Severoatlantická aliance intenzivnějším financováním války na Ukrajině činí mílové kroky směrem k tomu, aby překročila dříve stanovené červené čáry. Podle agentury MTI to prohlásil šéf maďarské diplomacie Péter Szijjártó.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy