Jak se dělá politika: Takhle se žilo za Hudečka. "Pražský ku*vy..." zuří známý komentátor

Praha - Politický komentátor Miroslav Macek se tentokrát pořádně vytočil. Zaujala ho totiž zpráva MF Dnes o bývalém pražském primátorovi Tomáši Hudečkovi, která ukazuje, jak se za něj na magistrátu žilo.

"Takhle se dělá politika!" vytočil se hned v úvodu Macek. "Plátek Komplexně Geniálního Babiše otiskne informaci, že bývalý pražský primátor Hudeček z TOP 09 zaplatil služební zlatou kreditkou v pražské restauraci Red Pif téměř 38.000.- Kč, což dokazuje, jak se žilo na magistrátu za starých pořádků, než přišla čistička Krnáčová," píše na svém webu Viditelný Macek.

"Tutéž informaci pak odvysílala i televize. (Jen, matko , poslouchej, jak si ty pražský kurvy žijou za naše peníze! Dobře, Babiš! Ty už si bohatej, ty to nepotřebuješ! A všechny je pozavírej, ty kurvy, Krnáčová!)," pokračuje Macek.

Investigativní novinář ale prý nedopatřením zapomněl sdělit, že nešlo o soukromý mejdan primátora, ale akci zahraničního odboru, jenž hostil 30 zahraničních primátorů, takže útrata každého z nich nepřesáhla 40 euro. "Srovnání s cenami na Babišově venkovské „farmě" se nabízí samo sebou... Sviňárna non plus ultra!" zuří komentátor.

Zaráží ho také stav současné svobody slova a soukromí. "Miliony lidí na celém světě v posledních dnech demonstrovaly za svobodu slova. Výsledkem jednoznačně je (a hlavně ještě bude) zesílení špiclování a další omezení osobních svobod," píše Macek.

Následně cituje ukrajinského prezidenta Petra Porošenka, který uvedl: "Ukrajinská armáda je připravena bránit Evropu!" K tomu Macek dodává: "Ovšem nejprve vystřílí polovinu vlastních občanů..."

Související

Václav Klaus

Proč ODS doopravdy vyloučila Klause mladšího? Exprezident Klaus se dopálil. A není jediný

Vedení ODS se definitivně zbavilo Václava Klause mladšího. Poslanecký klub před pár dny uvedl, že Klaus dlouhodobě poškozuje stanu a vyzval jej proto k odchodu, to ale poslanec odmítl. Nakonec byl vyloučen. Svého syna se zastal exprezident Václav Klaus i jeden ze zakladatelů ODS Miroslav Macek. Naopak expředseda strany Miroslav Topolánek se domnívá, že Petr Fiala jinou možnost ani neměl.

Více souvisejících

Miroslav Macek Tomáš Hudeček

Aktuálně se děje

před 30 minutami

před 1 hodinou

Alexander De Croo

Moderátor po útoku na Fica vyzval k odstranění belgického premiéra

Belgický premiér Alexander De Croo podal ve čtvrtek stížnost na rozhlasového moderátora, který posluchače vyzýval k jeho "odstranění". Nejmenovaný moderátor, kterého vyšetřuje policie, se tak vyjádřil v souvislosti se středečním atentátem na slovenského premiéra Roberta Fica. 

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 4 hodinami

včera

včera

Požár lesa u Hřenska v Českém Švýcarsku Prohlédněte si galerii

Největší lesní požár v historii země se dostal k soudu. Muži hrozí 15 let

U ústeckého krajského soudu ve čtvrtek začalo projednávání případu největšího lesního požáru v historii země, k němuž došlo předloni v létě v Českém Švýcarsku. Obviněným je někdejší dobrovolný strážce rezervace, jemuž hrozí až 15 let odnětí svobody. Muž vinu opakovaně odmítl. 

včera

Petr Pavel na konferenci Naše bezpečnost není samozřejmost. (12.3.2024)

Podporujme Ukrajinu, ale hledejme i řešení konfliktu, zdůraznil Pavel

Petr Pavel trvá na pokračování vojenské i jiné podpory Ukrajiny, zároveň je podle něj třeba hledat řešení, které by vedlo ke konci války s Ruskem. Prezident tak dal do kontextu své vyjádření pro jednu ze zahraničních zpravodajských televizí. Jakékoliv budoucí mírové uspořádání nezbytně předpokládá souhlas Ukrajiny, dodala hlava státu.

včera

včera

Policie ČR

U policie definitivně skončil muž, který napadal lidi před pražským barem

Policie propustila muže, který v únoru v opilosti se svou kolegyní napadl několik osob před barem na pražském Smíchově. Zároveň informovala, že ženu zprostila výkonu služby. Dvojici obvinila Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS). Policie už dříve označila jednání příslušníka za neakceptovatelné a neomluvitelné.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Atentát na Fica byl politicky motivovaný, tvrdí vnitro. Šéf kandidátky Hlasu dostal výhrůžky smrtí

Slovenská police podle tamního ministra vnitra Matúše Šutaje Eštoka pracuje jen s jednou verzí útoku. Pachatel je obviněn z vraždy ve stádiu pokusu. Podle něj je jasné, že šlo o politicky motivovaný akt.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy