Nagyová nemá smysl pro humor, Růžičkovo video je zcela jasné, rozjel se Macek

Praha - Politický komentátor Miroslav Macek se ve svých pravidelných glosách dnes zaměřil za dvě osobnosti, které plní stránky médií, Janu Nečasovou (dříve Nagyovou) a hokejového trenéra Vladimíra Růžičku.

"Máte problém? Hledám nové zaměstnání. Řeším konflikt na pracovišti. Hledám životního partnera. Nezvládám vysoký tlak dnešní doby – hypotéka, pracovní stres, nároky rodinného života, vztahové problémy. Nefungujeme komunikace v rodině. Jsem přepracovaný, nemám čas na své koníčky. Vymkla se mi výchova mého dítěte, nezvládám s ním komunikovat. Nejsem šťastná/ý. Potřebuji zvýšit výkon v práci, ale nemám zdroje. Tak s tím vším vám pomůže Jana Nagová - Nečasová, která se vrhla na módní coaching..." píše hned v úvodu glos Macek. 

K tomu dodává: "Jsem přesvědčen, že bude veleúspěšná, neboť se mi ihned vybavila scéna z Bergmanova filmu Úsměvy letní noci, kdy stárnoucí herečka říká své staré matce při večeři na jejím zámku: „Mamá, měla bys napsat paměti!" a dostane se jí odpovědi: „Ten zámek a vše, co v něm vidíš, jsem dostala právě proto, abych ty paměti nikdy nenapsala!" Takže o hodně platící klienty nikdy nebude mít nouzi! A pokud by Jana Nagyová měla smysl pro humor, nazvala by svoji firmu „Gaučink", aby bylo na první pohled zřejmé, jak se dá lehce přijít k penězům..."

"Nechápu, co je nejasného a podivného na videu, na kterém hokejový trenér Růžička vysvětluje, že za 500.000.- Kč, které obdržel od otce mladého hokejisty coby sponzorský dar, prostě netalentovaného hokejistu na led nestavěl. Věc je přece zcela jasná: buď jsou peníze v účetnictví Slavie a pak je Růžička frajer anebo tam nejsou, a pak je lump. Může to ovšem skončit kocourkovsky po česku a vyklubat se z toho nějaká půjčka či něco stejně nesmyslného... P.S. Jen jsem to dopsal, už je to tady! Peníze neprošly účetnictvím, byla to půjčka a peníze „sponzor" dostal po dvou letech zpět... Ufff!" glosuje dále Macek.

Zaměřil se i na zprávu o ruské vojenské lodi Priazovje, která evakuovala z pobřeží Jemenu, postiženého boji mezi šíitskými povstalci a vládními vojsky a nálety koalice arabských států, 308 lidí z 19 států. Je mezi nimi 45 Rusů, 18 Američanů, 14 Ukrajinců a také pět Britů. "Dodávám: ten Putin si s těmi provokacemi nedá a nedá pokoj! Nejprve nějaké humanitární konvoje a teď tohle!" píše komentátor na webu Viditelný Macek.

Závěrem přidává jeden nekorektní: "Hillary Clintonová stejně kandiduje jen proto, aby Billovi oplatila tu Lewinskou v Oválné pracovně..."

Související

Václav Klaus

Proč ODS doopravdy vyloučila Klause mladšího? Exprezident Klaus se dopálil. A není jediný

Vedení ODS se definitivně zbavilo Václava Klause mladšího. Poslanecký klub před pár dny uvedl, že Klaus dlouhodobě poškozuje stanu a vyzval jej proto k odchodu, to ale poslanec odmítl. Nakonec byl vyloučen. Svého syna se zastal exprezident Václav Klaus i jeden ze zakladatelů ODS Miroslav Macek. Naopak expředseda strany Miroslav Topolánek se domnívá, že Petr Fiala jinou možnost ani neměl.

Více souvisejících

Miroslav Macek Vladimír Růžička Jana Nagyová

Aktuálně se děje

včera

včera

Požár lesa u Hřenska v Českém Švýcarsku Prohlédněte si galerii

Největší lesní požár v historii země se dostal k soudu. Muži hrozí 15 let

U ústeckého krajského soudu ve čtvrtek začalo projednávání případu největšího lesního požáru v historii země, k němuž došlo předloni v létě v Českém Švýcarsku. Obviněným je někdejší dobrovolný strážce rezervace, jemuž hrozí až 15 let odnětí svobody. Muž vinu opakovaně odmítl. 

včera

Petr Pavel na konferenci Naše bezpečnost není samozřejmost. (12.3.2024)

Podporujme Ukrajinu, ale hledejme i řešení konfliktu, zdůraznil Pavel

Petr Pavel trvá na pokračování vojenské i jiné podpory Ukrajiny, zároveň je podle něj třeba hledat řešení, které by vedlo ke konci války s Ruskem. Prezident tak dal do kontextu své vyjádření pro jednu ze zahraničních zpravodajských televizí. Jakékoliv budoucí mírové uspořádání nezbytně předpokládá souhlas Ukrajiny, dodala hlava státu.

včera

včera

Policie ČR

U policie definitivně skončil muž, který napadal lidi před pražským barem

Policie propustila muže, který v únoru v opilosti se svou kolegyní napadl několik osob před barem na pražském Smíchově. Zároveň informovala, že ženu zprostila výkonu služby. Dvojici obvinila Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS). Policie už dříve označila jednání příslušníka za neakceptovatelné a neomluvitelné.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Robert Fico

Fica zasáhly čtyři kulky. Je stabilizovaný, stále ale bojuje o život

Stav premiéra Roberta Fica (Směr-SD) zůstává vážný. Rozsah zranění způsobený čtyřmi střelnými ranami je rozsáhlý. Lékařům se podařilo stabilizovat jeho zdravotní stav, nadále však není ještě mimo ohrožení života. Informoval o tom vicepremiér a ministr obrany Robert Kaliňák (Směr-SD).

včera

včera

Jednání o míru na Ukrajině bez Ruska? Zbytečnost, žádný výsledek nebude, tvrdí Kreml

Plánovaný červnový summit, při kterém Švýcarsko doufá, že vydláždí cestu pro mírový proces, je podle Kremlu bez ruské účasti zbytečný. Uvedla to agentura Reuters.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy