Bangovi došla trpělivost. Čechům poslal důrazný vzkaz

Praha – Zpěvák skupiny Gipsy.cz Radek Banga chtěl za celou kauzou kolem skupiny Ortel udělat tlustou čáru, poslední kapitolou měla být reportáž České televize v pořadu 168 hodin. Zatím se to ale příliš nedaří, protože se na jeho profilu stále objevují nenávistné vzkazy. Banga proto všem diskutujícím poslal důrazný vzkaz.

Událostem kolem udělování cen Český slavík se v uplynulých dnech věnovala snad všechna česká média. K osobě Radka Bangy i Tomáše Ortela se vyjadřovali čeští umělci, ale také někteří politici. Jako poslední kapitolu pak sám Banga podle svých slov považoval reportáž ČT.

Psali jsme:
ČT vyzpovídala Bangu kvůli Ortelu, pak se přidali i další umělci. A byla to síla Kalousek se vyjádřil ke kauze Banga versus Ortel. A nebral si servítky
 

„Myslím, že díky pořadu 168 hodin mohu udělat za celou kauzou Ortel tečku. Za posledních 7 dní jsem poznal, kolik dokáže být v některých lidech nenávisti, ale také to, že dobrých lidí je tu stále výrazně víc a za to vám moc děkuji! Svět prožívá nyní těžké časy, ale jsem přesvědčený, že nenávist nikdy nemůže přinést nic dobrého," uvedl zpěvák na Facebooku s tím, že „zlepšit svět můžeme jen tak, že začneme sami u sebe".

Psali jsme:
Válka kvůli Ortelu pokračuje: Bangovi za jeho komentáře vyhrožují smrtí
 

Přesto příliv nenávistných komentářů neustal. „Takže vážení, toto je můj osobní profil, nikoliv státní P.O.BOX. Říkám to už mnoho let a nebudu se opakovat - nehodlám tolerovat žádný rasismus, ani ten romský," rozzlobil se Banga.

Všem nenávistným pisálkům proto poslal jasné varování. „Kdokoliv, kdo se přijde rasisticky vyblít na tento profil, bude nekompromisně zablokován a nahlášen. Je mi jedno, jestli bude bílý, zelený nebo růžový. Rozumíte tomu jasně? Děkuji všem slušným lidem, zbytek...neberu vážně," dodal.

Související

Více souvisejících

Radoslav Banga Ortel (skupina)

Aktuálně se děje

Aktualizováno před 29 minutami

před 29 minutami

před 1 hodinou

Čerpací stanice, ilustrační fotografie.

Pohonné hmoty mají zlevnit. Navzdory začátku motoristické sezóny

Cena benzinu překročila 40 korun za litr, nafta je o více než korunu levnější. Navzdory zahájení motoristické sezóny se čeká první letošní výraznější zlevňování pohonných hmot. Důvodem je znatelný pokles cen ropy, která se minulý týden prodávala za cenu kolem 90 dolarů za barel. Nyní stojí méně než 84 dolarů. 

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

Robert Fico

Fico zkritizoval Evropskou unii: Není schopna předložit mírovou iniciativu pro Ukrajinu

Dnes slovenský premiér Robert Fico kritizoval Evropskou unii, že není schopna předložit mírovou iniciativu pro Ukrajinu a označil všechny schůzky státníků členských zemí EU za "válečné kabinety". Toto prohlášení učinil na konferenci k 20. výročí vstupu Slovenska do EU. Fico také kritizoval zahraniční politiku EU a odmítl nový migrační pakt.

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

před 8 hodinami

před 10 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

Vstup Česka do Evropské unie byl výhrou, i když EU není bezchybná, řekl Pavel

Při zahájení festivalu United Islands of Prague prezident Petr Pavel zdůraznil, že vstup České republiky do Evropské unie byl výhrou, i když EU není bezchybná. 

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy