Miss Léta představila finalistky. Vítězku vybere v září na závodišti Velká Chuchle

V pátek 18. srpna na tiskové konferenci byly poprvé pohromadě oficiálně představeny finalistky Miss léta 2017 a zároveň termín a program finále Miss léta 2017. Finále se uskuteční 24. září na dostihovém závodišti v pražské Chuchli.

Finále Miss Léta se uskuteční v neděli 24. 9. 2017 na závodišti Velká Chuchle. Součástí finálového odpoledne budou módní přehlídky, prestižní dostihy Velká cena Prahy a veškeré tyto akce jsou pojaty jako oslava 111. výročí závodiště Velká Chuchle.

Akce se uskuteční pod patronací primátorky Prahy Adriany Krnáčové. Prestiž finálového odpoledne dodá i představení světové módní značky, která na akci slavnostně odstartuje své působení v ČR.

Finále tak navazuje na úspěšné slavnostní zahájení Miss Léta na společenské akci Ladies day. Ta  měla v ČR premiéru a byla s kapacitou 5000 míst vyprodaná. Na akci byl povinný derby dress code charakterizovaný velkými dostihovými klobouky, který přítomní návštěvníci (zejména dámy) striktně dodržely. Na akci proběhla přehlídka s šaty a šperky za 2,5milionu korun, kdy přípravě modelů čeští módní tvůrci věnovány 1.300 hodin.

Před samotným finále Miss Léta proběhne tradiční před-finále na Prague car festivalu. Finalistky Miss Léta 2017 se budou celý víkend 2. a 3. září starat o program na hlavní stage pro návštěvníky největší automobilové výstavě v ČR.. Návštěvníci výstavy mohou dívky střídavě vidět pózovat u luxusních sporťáků a na hlavní stage, kde bude probíhat moderovaný program a módní přehlídky. Prostor bude i pro focení s fanoušky. Součástí výstavy je i doprovodná výstava IT v pohybu, která slouží k propagaci oborů zabývajícími se informačními technologiemi.

Co je to Miss Léta?

Miss Léta je nová teprve 5 let trvající soutěž. Je pořádaná ve stylu velkých letních párty spojených s významnými společenskými událostmi v Praze. Svůj výtěžek věnuje soutěž celý Nadačnímu fondu IT People, který ji pořádá. Výběr finalistek je na odborné porotě složené ze sponzorů, známých osobností a nově navázala soutěž spolupráci i s youtubery. 

Související

Dominika Vinšová se stala vítězkou Miss Léta 2018

Dominika Vinšová se stala vítězkou Miss Léta 2018

Praha - Po dlouhém letním maratonu událostí se soutěž Miss Léta uchýlila do finále. Ve středu 12. září proběhlo v klubu Duplex finále a 18člennou porotou byla zvolena vítězka Miss Léta 2018. Po ročním kralování Angeliky Kostyshynové (Miss Léta 2017) bylo předáno žezlo dvacetileté Dominice Vinšové z Prahy. Hlavní cenou bylo auto na rok a postup na světové finále Miss. Druhé místo obsadila jednadvacetiletá Kateřina Lišková z Brna a třetí místo získala devatenáctiletá Nina Sattlerová z Mostu. Pro veřejnost se vítězkou stala osmnáctiletá Ivana Khymchuk a získala titul Miss Léta Sympatie 2018. Mezi VIP osobnostmi se na finále objevila Hana Svobodová, Gabriel Barbie Jiráčková a Pavel Callta, který večerem hudebně doprovázel.
Finalistky soutěže Miss Léta 2018

Miss Léta jde do finále. Popere se o něj těchto 12 krásek!

V průběhu června a července proběhla v Aquapalace Praha celkem čtyři semifinálová kola Miss Léta, kdy se postupně v každém kole představila jiná dvanáctka soutěžících. Pro každé kolo byly připraveny tři korunky a šerpy pro tři postupující dívky. Každé kolo to měla porota těžké, protože konkurence byla vysoká a většinou mezi čtvrtým a třetím místem rozhodoval pouze jeden bod. Po skončení každého kola se nové finalistky přesunuly na slavnostní afterparty do restaurace Como, na kterou je odvezla cabrio limuzína Lincoln Limousine, a dívky oblékly tradiční bílé outfity Bílé armády, které jsou již od roku 2016 neoddělitelnou částí image soutěže Miss Léta.

Více souvisejících

Miss Léta Léto

Aktuálně se děje

před 57 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 7 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Evropou prošly prvomájové demonstrace. V Německu a Francii zasahovala policie

Prvomájové demonstrace v Paříži a německých městech byly provázeny napětím a incidenty. V Paříži došlo k rozbíjení nejméně dvou výloh obchodů radikály, zatímco ve Stuttgartu se střetly protestující s policií, jak informovala agentura DPA.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy