Hana Mašlíková: Po bouračce unikla o vlásek smrti, teď shání nové auto

Praha - Modelka Hanka Mašlíková (27), která v polovině května havarovala se svým vozem tak, že bylo na odpis, teď shání jiné vozidlo. Zatím jezdila ve vypůjčeném voze. Ten teď ale musela vrátit.

"Bez auta se nehnu, to je můj problém," svěřila se Korzu modelka, která nehodu přežila jen o vlásek.

Při cestě směrem na Teplice svůj vůz na mokré vozovce neuřídila a třikrát se s ním převrátila. Ještě několik dní poté musela nosit krční límec kvůli pohmožděné páteři.

Nyní se ale Hanka z nehody oklepala a začíná se poohlížet po novém voze. Finance už na něj má, jen ho vybrat.

"Určitě bych chtěla auto nové, žádné ojeté. Dlouhou dobu jsem jezdila ve Volkswagenu Touareg a pak také v X5ce. Teď jsem zase měla půjčený VW Touareg, takže vážně uvažuji, že jedno auto z těch dvou si pořídím. Koneckonců X5ka mi zachránila život. Navíc jsem na tahle velká a silná auta vysazená, takže jedno z nich určitě chci," tvrdí silikonová děva.

Hanka má kromě koní velkou slabost právě pro auta. Sama si sice žádné opravit neumí, bavit se o nich ale může pořád.

"Já jsem velká milovnice aut. Už od patnácti let miluji autosalony a auta. Můžu o nich mluvit hodiny. Pro mě je to část života. Jediné, co neumím, je auto si opravit. Dokážu pouze vyměnit kolo a doplnit různé kapaliny," tvrdí asistentka kouzelníka Pavla Kožíška.

Související

Hana Mašlíková při prohlídce křečových žil (foto: Žilní klinika)

Moderátorka Snídaně s Novou zatočila s křečovými žílami

Praha – Moderátorka a herečka Hana Reinders Mašlíková trpí nedokonalostí, která sužuje mnoho žen. Na zevních stranách stehen si našla mikrovarixy, tedy nejmenší křečové žíly. Rozhodla se tedy navštívit vyhlášeného lékaře a svůj problém vyřešit.

Více souvisejících

Hana Mašlíková společnost

Aktuálně se děje

před 51 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

Robert Fico

Fico zkritizoval Evropskou unii: Není schopna předložit mírovou iniciativu pro Ukrajinu

Dnes slovenský premiér Robert Fico kritizoval Evropskou unii, že není schopna předložit mírovou iniciativu pro Ukrajinu a označil všechny schůzky státníků členských zemí EU za "válečné kabinety". Toto prohlášení učinil na konferenci k 20. výročí vstupu Slovenska do EU. Fico také kritizoval zahraniční politiku EU a odmítl nový migrační pakt.

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 9 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

včera

včera

včera

Nová bilance: V Pásmu Gazy zemřelo přes 34 500 lidí

Při izraelské vojenské ofenzivě v Pásmu Gazy od 7. října zahynulo 34.568 lidí. Ve středu to uvedlo ministerstvo zdravotnictví v Pásmu Gazy ovládaném Hamásemm informovala agentura AFP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy