Martin Dejdar o vraždícím švagrovi: Nechci s nimi mít nic společného!

Praha - Herec Martin Dejdar (48) podle svých slov poprvé a naposledy promluvil o svém švagrovi, který byl spolu se čtyřmi kumpány obviněn z vraždy podnikatele Petra Vlacha (†72)!

Michael Šváb je údajně jedním z únosců a vrahů, kteří popravili ranou do týla českého podnikatele Petra Vlacha. Pětice mužů byla obviněna z vraždy, vydírání a zbavení osobní svobody. Za to si všichni mohou jít sednout do vězení i na doživotí.

Psali jsme: Mezi vrahy českého podnikatele je i švagr a kolega Martina Dejdara!

K činům svého švagra se dnes webu extra.cz vyjádřil sám herec. „Pokud někdo spáchal těžký zločin, ať je po právu potrestán, ať je to, kdo je to! Nestýkal jsem se s ním víc, než bylo nutné. Nezajímalo mě, co dělá, nejsem za nikoho odpovědný," řekl Dejdar.

Herci se navíc ani trochu nezamlouvá, že je se Švábem a touto kauzou spojovaný. „S aktivitami pana Švába jsem neměl, nemám a nechci mít nic společného. Ani já, ani moje rodina," dodal Dejdar, který je momentálně ve Spojených státech.

Související

Záběr z pohádky Princezna zakletá v čase.

RECENZE: Princezna zakletá v čase ukazuje českou pohádku v nejlepší formě

Zábavná a neokoukaná. I tak by bylo možné definovat novou pohádku od debutujícího Petra Kubíka. Jedním dechem však můžeme dodat, že chybí zkušenější režie a větší důvěra v diváka. Ovšem i přes některá škobrtnutí se jedná o nejlepší pohádku poslední doby, kterou zastiňuje pouze Strachův Anděl Páně.

Více souvisejících

Martin Dejdar

Aktuálně se děje

před 18 minutami

před 43 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 3 hodinami

před 5 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Počasí narušilo lodní dopravu v Panamském průplavu, zjistili vědci. Region postihlo rekordní sucho

Klimatický fenomén známý jako El Niňo byl klíčovou příčinou nízkých srážek a rekordního sucha, které loni narušily lodní dopravu v Panamském průplavu. Ve středu to uvedli vědci, informuje agentura AP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy