Českou Miss 2012 je Tereza Chlebovská! Playback, přebrebty a nová královna krásy!

Praha – Česká republika má novou královnu krásy. V sobotu večer se jí stala Tereza Chlebovská (21), dívka z Krnova s číslem 14. Slavnostní večer z Hudebního divadla Karlín přenášený televizí Prima family přinesl dechberoucí promenády v plavkách i večerních šatech, ale i playback či nechtěné slovní hříčky moderátorky Gábiny Partyšové.

Již druhým rokem vyhlášení České Miss přenášela televize Prima, letos se moderování ujali Gábina Partyšová a Jaro Slávik, známý jako nelítostný kat z talentové show Česko Slovensko má talent. Oba moderátoři se velmi vkusně po celý večer doplňovali, zafungovalo však kouzlo přímého přenosu, tudíž si průvodci večerem často omylem skákali do řeči. Diváci v sále i u televizních obrazovek se mohli pobavit například krásnou záměnou číslic u Partyšové – místo 16denního pobytu pro 2 osoby dala moderátorka vítězce 2denní zájezd pro 16 osob. Program doplnilo i několik hudebních čísel – ihned na úvod (přímý přenos začal pro Primu již netradičně v 19:55 hodin, společenská relace VIP zprávy s Jiřím Pomejem byla zkrácena na pět minut a hned po nich, bez reklamní pauzy, pořad začal) zazpíval Karel Gott. Ne naživo. Stejně jako všichni muzikanti i Zlatý slavík zpíval na playback.Akrobatické duo už není duo… Dále vystoupila plzeňská kapela Mandrage se svým songem Šrouby a matice, který stále vévodí tuzemským hitparádám. Vystoupil i ansábl Hudebního divadla Karlín v čele s Ondřejem Brzobohatým a s písní Showbyznys z úspěšného muzikálu Vražda za oponou. Hit Vakuum v druhé polovině programu zazpívala skupina Chinaski. Mezi poslední vystupující patřilo akrobatické (nově!) trio Dae Men, vítězové první řady show Česko Slovensko má talent.Ani čtrnáct finalistek České Miss 2012 nezůstalo pozadu. Snad všechny pány rozpálilo vystoupení na motivy muzikálu Chicago a píseň All that jazz. Podvazky byly samozřejmostí. Miss World, Earth, posluchačů… Dech brala i promenáda v jednotných červených plavkách nebo večerní róby, kde se o hudební doprovod postarala píseň z filmu Tenkrát na západě, v němž zazářila čestná předsedkyně poroty Claudia Cardinale. A nakonec to nejdůležitější – novou Českou miss se tedy stala Tereza Chlebovská. Ani ostatní dívky nepřišly zkrátka – Českou Miss posluchačů rádia Frekvence 1 se stala Veronika Hladíková. Jako Českou Miss World porota vybrala Lindu Bartošovou a Českou Miss Earth zvolili čtenáři deníku Blesk – tou se stala Tereza Fajksová.A jak to všechno začalo? Přece castingem

Související

Více souvisejících

Miss

Aktuálně se děje

včera

včera

včera

včera

včera

Ilustrační foto

Chcete se nám mstít? ICC varoval před odvetou vůči soudu

Prokurátoři Mezinárodního trestního soudu (ICC) v Haagu v pátek varovali před jednotlivci, kteří hrozí odvetou vůči soudu nebo jeho zaměstnancům. Takové jednání může podle ICC představovat trestný čin vůči výkonu spravedlnosti, informuje agentura AFP.

včera

Viktor Orbán /Fidesz/, maďarský premiér

Evropa si v současné době hraje s ohněm, varuje Orbán

Předseda maďarské vlády Viktor Orbán v pátečním rozhovoru pro veřejnoprávní rozhlas Kossuth Radio zdůraznil, že Evropa si v současné době hraje s ohněm ve vztahu k otázce války a míru. Maďarsko podle něj odmítá být vtáhnuté do konfliktu.

včera

Dmitrij Peskov na druhém summitu Rusko Afrika 2023.

Velmi důležité, velmi nebezpečné. Kreml zareagoval na návrhy Camerona a Macrona

Mluvčí Kremlu Dmitrij Peskov v pátek vyjádřil znepokojení nad slovy britského ministra zahraničních věcí Davida Camerona, který hovořil o právu Kyjeva útočit na ruské objekty s britskými zbraněmi. Podobně reagoval na slova francouzského prezidenta Emmanuela Macrona o možnosti vyslání vojáků na Ukrajinu, informuje agentura Reuters.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Ministerstvo zahraničí, ilustrační fotografie.

Česko vyzývá Rusko, aby přestalo s kybernetickými útoky

Česko společně s EU, NATO a dalšími mezinárodními partnery odsuzuje aktivity ruského státního aktéra APT28, uvedlo ministerstvo zahraničí v pátek. APT28 je spojován s ruskou vojenskou rozvědkou GRU a dlouhodobě provádí kyberšpionážní kampaň v evropských zemích.

včera

včera

včera

včera

Napětí v Nigeru: Ruští vojáci vstoupili na základnu, kde sídlí americká armáda

Podle vysokého představitele obrany USA vstoupil ruský vojenský personál na leteckou základnu v Nigeru, kde jsou umístěny americké jednotky. Tento krok následuje po rozhodnutí nigerské junty zbavit se americké síly.

Zdroj: Julie Jarošová

Další zprávy