Miroslav Macek se zastal Dejdara: Bočane, za komunistů jsi točil sra*ky!

Praha - Tvůrci seriálu Zdivočelá země odmítají spolupracovat s Martinem Dejdarem, protože vyjádřil podporu Miloši Zemanovi. Miroslav Macek nyní Hynku Bočanovi vzkázal, že sám za komunismu točil sra*ky.

Celá kauza začala tehdy, když herec Martin Dejdar otevřeně podpořil Miloše Zemana v jeho boji o Hrad. Tvůrci legendární Zdivočelé země pak Dejdarovi vzkázali, že jako představitel přímého tvrďáka Maděry zcela selhal.

Nejvíc ho odsoudil režisér Hynek Bočan, který Dejdara zkádroval a uvedl, že už s ním kvůli Zemanovi nikdy nechce točit. Kauza pokračuje. Scénárista Jiří Stránský se už Dejdarovo omluvil s tím, že jednal ve vzteku. Režisér Hynek Bočan zatím mlčí.

Kdo se ale ozval, je Miroslav Macek. Ten Bočanovi na svém blogu vzkázal, že během volební kampaně se "normální lidé mění ve fanatické idioty". Pak se Macek věnoval tomu, že sám Bočan za komunistů natočil nejedno dílo nevalné kvality.

"Režisér Hynek Bočan za normalizace točil všeliké sračky typu „Parta hic" a seriál (Zdivočelá země) platí ČT z koncesionářských poplatků, samozřejmě i těch diváků, kteří budou volit Zemana," dodal Macek.

Související

Vláda ČR

Vláda chce nová pravidla pro nominace prezidentských kandidátů. Řešila i Dukovany

Poslanci a senátoři už nebudou moci před volbami prezidenta republiky podpořit kandidaturu více než jednoho prezidentského kandidáta. Návrh na změnu zákona o volbě prezidenta republiky projednala vláda na středeční schůzi. Zabývala se také nezbytnými přípravami dopravní infrastruktury potřebnými k zahájení a následnému průběhu výstavby nových jaderných bloků v Dukovanech.

Více souvisejících

prezident čr Miroslav Macek Martin Dejdar

Aktuálně se děje

před 55 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 7 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Evropou prošly prvomájové demonstrace. V Německu a Francii zasahovala policie

Prvomájové demonstrace v Paříži a německých městech byly provázeny napětím a incidenty. V Paříži došlo k rozbíjení nejméně dvou výloh obchodů radikály, zatímco ve Stuttgartu se střetly protestující s policií, jak informovala agentura DPA.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy