Tipsport zahájí loterii Tipšestka

Praha - Sázková kancelář Tipsport spustí v pondělí 11. července svoji novou číselnou loterii se jménem Tipšestka. Původně se měla jmenovat Tipsportca.

Firma na konci týdne narychlo změnila název loterie kvůli verdiktu Městského soudu v Praze, který jí zakázal název Tipsportca předběžným opatřením používat. Návrh na předběžné opatření podala soudu konkurenční Sazka, které se nelíbila podobnost názvu loterie Tipsportu s její Sportkou.

„Při hledání názvu pro naši loterii jsme pochopitelně vycházeli z obchodního názvu naší společnosti a dalších dlouhodobě užívaných korporátních znaků. Jsme přesvědčeni, že přidáním dvou písmen jsme neporušili žádné obecně právní předpisy,“ uvedl Petr Knybel, ředitel Tipsportu.

Jiný název je však jedinou změnou v loterii, kterou Tipsport sázkařům připravil. Na všech téměř 1000 pobočkách Tipsportu v celé zemi tak od pondělí mohou lidé tipovat svých šest čísel - první losování Tipšestky se následně uskuteční, tak jak Tipsport už zveřejnil, v neděli 17. července večer. Další losování budou vždy probíhat v týdenních cyklech. Další informace najdou zájemci nově na internetové stránce www.tipsestka.cz.

„Věříme, že Tipšestka lidi zaujme, a těšíme se, že brzy budeme moci pogratulovat prvnímu milionáři,“ dodal Knybel.

Související

Ivan Bartoš

Bookmakeři vypsali kuriózní sázky: Zeman přestane kouřit, Bartoš se ostříhá na ježka

Bookmakeři sázkových kanceláří v Česku opět spojili konec roku s vypsáním kurzů na netradiční nebo politické sázky v příštím roce. U Fortuny lze vsadit například na to, že prezident Miloš Zeman přestane kouřit (5:1), lyžařka a snowboardistka Ester Ledecká vyhraje republikový šampionát v šipkách (555:1) nebo že finále fotbalové Ligy mistrů v Istanbulu bude sledovat aspoň 50.000 diváků (7:1).

Více souvisejících

tipsport

Aktuálně se děje

včera

včera

Teroristé Hamásu

Návrh dohody o příměří má tři fáze, tvrdí Hamás

Návrh dohody o příměří v pásmu Gazy, s níž souhlasilo palestinské hnutí Hamás, má tři fáze a každá trvá 42 dní. Uvedl to v pondělí vysoce postavený představitel Hamásu Chalíl Hajjá v rozhovoru pro katarskou televizi Al-Džazíra, píše agentura Reuters.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Chřestýš

Extrémní změny počasí povedou k masové migraci. Vědci varují před rozšířením jedovatých hadů

Podle nové studie, na kterou upozornil server The Guardian, se očekává, že změna klimatu povede k masové migraci jedovatých hadů do nových oblastí a zemí, které na to nejsou připravené. To zvýší zranitelnost obyvatel vůči uštknutí hady. Vědci ve studii modelovali možné geografické rozšíření 209 druhů jedovatých hadů, které mohou ohrozit lidský život. Závěry ukazují, že největší riziko nesou lidé v nízkopříjmových zemích v jižní a jihovýchodní Asii a v částech Afriky.

včera

Ruská armáda, ilustrační foto

Rusko vyhlašuje cvičení. Použije jaderné zbraně

Ruské ministerstvo obrany v pondělí oznámilo, že uspořádá cvičení s taktickými jadernými zbraněmi. Před několika dny Kreml rozzlobeně reagoval na komentáře vysokých západních představitelů o válce na Ukrajině.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Netanjahu: Pokud se neubráníme sami, nikdo nás neubrání. Zvládneme to i sami

Izraelský premiér Benjamin Netanjahu odmítl tlak mezinárodního společenství, které požaduje pozastavení válečného tažení v Pásmu Gazy. Podle agentur AP a DPA zdůraznil, že Izrael má schopnost bránit se sám, pokud bude potřeba.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy