Chcete prožít temnou noční prohlídku pivovaru Radegast?

Nošovice – Poprvé v historii pivovaru Radegast se do něj budou moci lidé podívat v noci. U příležitosti uvedení sezonního polotmavého ležáku Radegast Temně Hořký na trh připravil pivovar v Nošovicích speciální noční prohlídky. Ty budou tři, a to 4., 11. a 18. prosince. Začátek bude v 19 hodin. Na cestu pivovarem se návštěvníci vybaví čelovkami. Místa na temně hořkých prohlídkách je možné si rezervovat na telefonním čísle 558 602 566 nebo on – line na www.radegast.cz.

Pivovar Radegast je oblíbeným turistickým cílem. Ročně jej navštíví přes 10 tis. lidí. Ještě nikdy jej ale lidé neměli možnost vidět v noci. „U příležitosti uvedení hořkého polotmavého ležáku Radegast Temně Hořký jsme se rozhodli uspořádat tři výjimečné noční prohlídky. Zároveň jimi oslavíme 43. výročí od uvaření první várky, které připadá na 3. prosince," řekla vedoucí Návštěvnického centra pivovaru Radegast Martina Sikorová.

Na noční prohlídky vyrazí návštěvníci s čelovkami, které si odnesou domů. Během exkurze lidé uvidí všechny části pivovaru, které jsou součástí obvyklé denní trasy. „Věřím, že noční atmosféra pivovaru na návštěvníky zapůsobí. Počet míst v prohlídkách je omezen, a proto doporučuji si co nejdříve zajistit místa na 558 602 566 nebo www.radegast.cz," dodala Martina Sikorová.

Na cestu domů obdrží účastníci nočních prohlídek speciální balení s pivem Radegast Premium a Radegast Temně Hořký. Polotmavý ležák charakteristický výraznou hořkostí, která je typická pro všechna piva Radegast, se od 1. prosince čepuje ve stovkách hospod na Moravě i v Čechách. K dispozici je také v lahvové variantě. Vyšší dávky pečlivě vybraných druhů chmele a netradiční kombinace sladů mu dodávají nezaměnitelnou plnou chuť, říz a jantarovou barvu.

Související

Kofola

Kofola vstupuje do neprobádaných vod. Kupuje pivovary Holba, Zubr a Litovel

Kofola ČeskoSlovensko kupuje většinový podíl ve společnosti Pivovary CZ Group, která rozvíjí tradiční značky piv Holba, Zubr a Litovel. Nápojářská rodina tak může na regionální úrovni vstoupit do další kategorie, ve které může využít své podnikatelské, distribuční a marketingové know-how. Dokončení transakce, která podléhá schválení antimonopolních úřadů, se očekává zkraje příštího roku. 
Ilustrační fotografie.

Slavný český pivovar definitivně končí výrobu, rozhodla valná hromada

Pardubický pivovar přestane vařit pivo. Výrobu ukončí k 31. březnu 2023. Její část patrně přesune do pivovaru Ostravar. Rozhodla o tom dnes valná hromada. Majoritním vlastníkem je od roku 2019 skupina Pivovary Staropramen. O ukončení výroby rozhodla proto, že v důsledku pandemie a vypuknutí války na Ukrajině nemohla uskutečnit své plány na rozšíření nabídky regionálních značek i navýšení produkce skupiny. Informace poskytla v tiskové zprávě.

Více souvisejících

pivovary Pivovar Radegast

Aktuálně se děje

před 39 minutami

před 1 hodinou

před 2 hodinami

Oslo

Pohár trpělivosti přetekl. Norsko uzavře hranice Rusům

Norská vláda od 29. května zavede dodatečná omezení vstupu pro občany Ruska, kteří cestují do Norska za turistikou nebo "jinými nepodstatnými účely". Informace byla zveřejněna ve středu na webových stránkách kabinetu, jak uvádí agentura Reuters.

před 2 hodinami

před 3 hodinami

Mezinárodní soudní dvůr v Haagu

Den D se blíží. O osudu Pásma Gazy se rozhodne už v pátek

Mezinárodní soudní dvůr (ICJ) oznámil, že v pátek 24. května v 15:00 SELČ vydá rozhodnutí o žádosti Jihoafrické republiky (JAR) nařídit Izraeli zastavení vojenské operace v Pásmu Gazy, včetně města Rafah na jihu této palestinské enklávy. Informaci přinesla agentura AFP.

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

Počasí

Počasí: V Česku udeří silné bouřky, varovali meteorologové

Česko v pátek opět zasáhnou silné bouřky, varoval Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ) ve čtvrtek na sociální síti. Doprovázet je budou zejména přívalové srážky, napršet může kolem 50 milimetrů. Meteorologové také rovnou varovali, že bouřky udeří také o víkendu.

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

Ilustrační foto

Ptačí chřipka se dál šíří na lidi. Austrálie hlásí první případ, USA druhý

Ve Spojených státech byl od konce března potvrzen druhý případ ptačí chřipky u člověka po kontaktu s infikovanými dojnicemi. Oznámilo to ve středu americké Centrum pro kontrolu a prevenci nemocí (CDC), píše agentura Reuters. V Austrálii potvrdili první případ přenosu subtypu viru ptačí chřipky A(H5N1) na člověka. Došlo k němu v nejmenším a nejhustěji obydleném státě Viktorie, informovala ve středu televize ABC News

před 7 hodinami

před 7 hodinami

V Praze 4 se srazil autobus s nákladním vozidlem. (23.5.2024) Prohlédněte si galerii

Nehoda autobusu MHD v Praze. Dvanáct zraněných, vyhlášen traumaplán

K vážné nehodě autobusu městské hromadné dopravy došlo ve čtvrtek ráno v Praze. Několik lidí utrpělo zranění při srážce autobusu s nákladním autem. Na místě zasahují všechny složky integrovaného záchranného systému, vyhlášen byl traumaplán prvního stupně. 

před 7 hodinami

před 7 hodinami

Adriana Mašková a Filip Blažek Prohlédněte si galerii

StarDance 2024: Česká televize oficiálně představila soutěžní páry

Třináctá řada populární televizní show StarDance odstartuje v říjnu. Česká televize ve čtvrtek představila taneční páry, které budou usilovat o titul krále či královny tanečního parketu. ČT už dříve odhalila, že v nové řadě se představí například herec Filip Blažek či zpěvačka Lucie Vondráčková. 

před 8 hodinami

před 9 hodinami

včera

Rusko, Kreml

Rusko z vládního webu vymazalo změnu hranic v Baltském moři

Návrh ruského ministerstva obrany na revizi námořních hranic Ruska na východě Baltského moře byl ve středu odstraněn z vládního portálu, kde byl zveřejněn. Tento návrh vyvolal zmatek a obavy mezi členskými zeměmi NATO, jako jsou Finsko, Švédsko, Litva a Estonsko, uvedla agentura Reuters.

včera

včera

Uznání palestinského státu je odměna za teror, prohlásil Netanjahu

Izraelský premiér Benjamin Netanjahu odsoudil ve středu rozhodnutí Irska, Norska a Španělska uznat Palestinu jako stát a uvedl, že jde o odměnu za teror. Uvedla to agentura Reuters.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy