Novou výkonnou ředitelkou projektu Slevomat.cz je Marie Chytilová

Praha - Největší český slevový portál Slevomat pokračuje ve vývoji změnou ve vedení společnosti. Peter Irikovský, který za svého působení ve funkci ředitele přivedl Slevomat na pozici nejrychleji rostoucí firmy českého internetu, odchází vstříc dalším pracovním výzvám. Výkonnou ředitelkou Slevomatu se stává Marie Chytilová, která ve firmě působila od roku 2012 nejprve na pozici Vedoucí City Managementu a poté jako Vedoucí módy.

„Minulý rok byl pro Slevomat významným mezníkem. Dosažení miliardového ročního obratu znamenal posun na pozici nejrychleji rostoucí firmy českého internetu. Díky skvělému týmu se nám povedlo vybudovat perfektně fungující firmu s potenciálem dalšího růstu. Podmínky pro tento růst vytvoří nejen plánované inovace, ale také kroky směrem k rozvíjení zákaznické zkušenosti. Slevomat je firma s liberální firemní kulturou, firma neomezených možností, kde se oceňuje angažovanost a chuť posouvat věci dál. Proto jsem rád, že mým nástupcem se stává právě Marie Chytilová, která tyto vlastnosti výborně ztělesňuje," říká Peter Irikovský.

Poté, co Slevomat dosáhl po necelých čtyřech letech od svého založení miliardového ročního obratu, chce pod novým vedením dále růst a zaměřit se na zdokonalení prozákaznického přístupu. „Slevomat je nejrychleji rostoucí firmou v historii českého internetu. Proto se chci nyní zaměřit primárně na vylepšování zákaznické zkušenosti. Mým cílem je klientům maximálně zpříjemnit nakupování i uplatňování voucherů. K tomu bych chtěla využít zkušenosti, které jsem získala na pozici kontroly kvality a plánování nabídek i ve vedení oddělení módy," říká nová výkonná ředitelka Slevomatu Marie Chytilová.

„Slevomat není jen slevový portál – chce dělat vše pro to, aby mohl lidem každý den přinášet radost z objevování, zábavu, možnost vyzkoušet si něco nového, či splnit si přání. Ať už se jedná o poukaz na nákup knih, poznávací zájezd, něco hezkého do bytu, gastronomický zážitek či dámskou kabelku. Třeba i můj ženský pohled na věc přispěje k rozvoji firmy něčím novým. Vždyť 70 % zákazníků Slevomatu tvoří ženy," dodává Marie Chytilová.

Související

Slevy, ilustrační fotografie

Není sleva jako sleva. Na co si dát pozor

K nalákání zákazníků obchodníci stále raději využívají permanentních slevových akcí a výprodejů, které navíc neváhají okořenit řadou bombastických přívlastků. Lákavě znějící sleva se však při bližším zkoumání nezřídka ukazuje pouze jako nepatrné snížení ceny, případně se cena nijak zásadně neliší od běžné nabídky na trhu. Od 6. ledna 2023 by však měl být falešným cenám konec. 
Policie ČR, ilustrační fotografie

Slevový portál podváděl klienty, policie obvinila jednoho muže

Policisté obvinili šestačtyřicetiletého muže v případu podvedených klientů slevového portálu Slevy z hor. Zaplatili si pobyt, ale čerpat ho nemohli. Za zkreslování údajů o stavu hospodaření a jmění muži hrozí dva až osm let vězení. Škoda se blíží k 21 milionům korun, podvedených klientů bylo 4401. Na webu policie o tom informovala policejní mluvčí Vlasta Suchánková. "Vyšetřování rozsáhlého případu stále pokračuje," dodala.

Více souvisejících

slevové servery Marie Chytilová (ředitelka Slevomat.cz)

Aktuálně se děje

před 1 hodinou

před 3 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Aktualizováno včera

včera

Adrian Newey

Génius Newey končí v Red Bullu. Zamíří k Ferrari?

Dlouho se o tom spekulovalo, a nyní je to oficiální. Adrian Newey, technický ředitel Red Bull Racing, ukončí svou práci u rakouské stáje po skončení této sezóny. Potvrzení této zprávy přišlo od samotného týmu v jeho oficiálním prohlášení. Po 19 letech skončí Neweyho dlouholetá éra v týmu.

včera

Zahraniční vojáci se stali válečnými zajatci (POW) poté, co byli zajati Ukrajinou jako bojovníci v rámci ruských ozbrojených sil, účastní se tiskové konference organizované ukrajinskými představiteli v Kyjevě 15. března 2024.

Žoldáci z Nepálu ve velkém dezertují z ruské armády na Ukrajině

Podle informací serveru RBK-Ukrajina, který se odvolává na tiskovou zprávu Hlavního ředitelství zpravodajství, žoldáci z Nepálu, kteří přišli bojovat proti Ukrajině v řadách ruské armády, masově dezertují. Ruští velitelé zároveň hledají chatrné omluvy pro své vedení, vysvětlující tuto situaci.

včera

Boj proti Green Dealu i migraci. Hnutí ANO zahájilo předvolební kampaň

Při zahájení hlavní fáze kampaně ANO ve Zlíně uvedl předseda Andrej Babiš, že hlavními prioritami hnutí ve volbách do Evropského parlamentu jsou boj proti nelegální migraci, obrana suverenity a odpor proti Zelené dohodě, nazvané Green Deal. Hlavním heslem kampaně před červnovými volbami je "Česko pro tebe všecko".

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy