Chcete ve své domácnosti výrazně ušetřit? Sledujte Akcniceny.cz

PR článek - Listování akčními letáky z poštovních schránek je těžkopádné a časově náročné. Mnohem lepší přehled včetně srovnání slev Vám nabízí portál Akcniceny.cz, kde najdete každý den desítky tisíc položek za zvýhodněné ceny. Souhrn slev od mnoha oblíbených prodejců je k dispozici i ve verzi pro mobilní telefony.

Kromě supermarketů, jejichž letáky chodí do poštovních schránek (například akční letáky Kaufland nebo akční letáky Tesco), portál Akcniceny.cz sleduje slevové akce prodejců nábytku, elektroniky a bílého zboží, drogerie, léků a doplňků stravy, knih, zahradnických potřeb, náhradních dílů pro automobily, kuchyňských potřeb, oblečení a tak dále. Soustřeďují se tu akce společností Albert, Penny Market, OBI, Hornbach, Tescoma, Electro World, Euronics, Rossmann, Teta Drogerie, Möbelix, Jysk, Sconto, Pepco, Tchibo, Kik a řady dalších.

Vyčleněné jsou i populární kategorie zboží, například pivo, mléko, káva, máslo, plenky či televize. Když je otevřete, ihned zjistíte, v kterých prodejnách je příslušný sortiment aktuálně nejlevnější a do kdy akce trvá. Na jednom místě si můžete i vytipovat prodejny s akčními cenami, ať už podle Vašeho bydliště, nebo lokality, v níž hodláte realizovat příslušný nákup. Slevy jsou natolik markantní, že se troška plánování bohatě vyplatí.

Využijte portál Akcniceny.cz na maximum

Akční letáky či příslušné kategorie zboží procházejte intuitivně – všechno je uspořádáno velmi přehledně. O výhodných nabídkách se však můžete nechat informovat také prostřednictvím funkce Strážce slev. Ta za Vás pravidelně prochází konkrétní zboží nebo kategorii produktů a zjišťuje, zda se objevilo něco, co odpovídá Vašim podmínkám. Funkce Strážce slev je zdarma a k registraci Vám stačí e-mailová adresa, na kterou Vám budou zasílány nabídky splňující Vámi určená kritéria. Dozvíte se tak jen to, o co máte opravdový zájem – nemusíte být zavaleni stohy nepřehledných papírových letáků.

Díky pravidelně aktualizovanému přehledu výhodných nabídek na portálu Akcniceny.cz můžete ušetřit za nákupy širokého sortimentu zboží až 85 %. Začněte ještě dnes – jenom párkrát kliknete a ihned všechno víte.

Související

Peníze, ilustrační foto

S příjmy vychází snadno téměř polovina domácností, druhá polovina je na tom výrazně hůře

Průzkum provedený CVVM v období od konce března do druhé poloviny května 2023 zkoumal, jak lidé vnímají současnou socioekonomickou situaci svých domácností. Respondenti byli dotázáni na obtíže spojené s jejich příjmy, zda se jejich domácnost v posledním roce dostala do finanční tísně a zda považují svou domácnost za bohatou nebo chudou. Ukázalo se, že lidé v Česku vycházeli letos na jaře s příjmy lépe než loni na podzim a situaci snadno zvládala více než polovina dotázaných. Naopak téměř polovina pak vycházela obtížně.
Energetika, ilustrační fotografie.

Domácnosti kvůli vysokým nákladům méně topí. Omezují i jiné výdaje, zjistil STEM

Asi tři pětiny českých domácností nevytápí dostatečně některé části svých bytů či domů. Více než polovina domácností také kvůli vysokým nákladům na teplo omezila jiné výdaje. Úsporná opatření dělají hlavně lidé, kteří hodnotí svou ekonomickou situaci jako špatnou, a lidé starší 60 let. Vyplývá to z průzkumu agentury STEM z ledna letošního roku, který dnes agentura zveřejnila.

Více souvisejících

domácnosti pr článek Tesco Kaufland

Aktuálně se děje

před 23 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 3 hodinami

Alexander De Croo

Moderátor po útoku na Fica vyzval k odstranění belgického premiéra

Belgický premiér Alexander De Croo podal ve čtvrtek stížnost na rozhlasového moderátora, který posluchače vyzýval k jeho "odstranění". Nejmenovaný moderátor, kterého vyšetřuje policie, se tak vyjádřil v souvislosti se středečním atentátem na slovenského premiéra Roberta Fica. 

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 6 hodinami

včera

včera

Požár lesa u Hřenska v Českém Švýcarsku Prohlédněte si galerii

Největší lesní požár v historii země se dostal k soudu. Muži hrozí 15 let

U ústeckého krajského soudu ve čtvrtek začalo projednávání případu největšího lesního požáru v historii země, k němuž došlo předloni v létě v Českém Švýcarsku. Obviněným je někdejší dobrovolný strážce rezervace, jemuž hrozí až 15 let odnětí svobody. Muž vinu opakovaně odmítl. 

včera

Petr Pavel na konferenci Naše bezpečnost není samozřejmost. (12.3.2024)

Podporujme Ukrajinu, ale hledejme i řešení konfliktu, zdůraznil Pavel

Petr Pavel trvá na pokračování vojenské i jiné podpory Ukrajiny, zároveň je podle něj třeba hledat řešení, které by vedlo ke konci války s Ruskem. Prezident tak dal do kontextu své vyjádření pro jednu ze zahraničních zpravodajských televizí. Jakékoliv budoucí mírové uspořádání nezbytně předpokládá souhlas Ukrajiny, dodala hlava státu.

včera

včera

Policie ČR

U policie definitivně skončil muž, který napadal lidi před pražským barem

Policie propustila muže, který v únoru v opilosti se svou kolegyní napadl několik osob před barem na pražském Smíchově. Zároveň informovala, že ženu zprostila výkonu služby. Dvojici obvinila Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS). Policie už dříve označila jednání příslušníka za neakceptovatelné a neomluvitelné.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Požár průmyslové budovy v Kladně. Více než sto hasičů ho dostalo pod kontrolu

Více než sto hasičů zasahovalo ve čtvrtek u požáru průmyslového objektu ve středočeském Kladně. Z místa události se nad město valil hustý černý dým. Hasičům se v odpoledních hodinách podařilo dostat plameny pod kontrolu. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy