Aerolinky Emirates představily novou první třídu. Budete jako v luxusním mercedesu

Dubaj - Dubajské aerolinky Emirates představily nové oddělení pro cestující první třídy, inspirují se vnitřky luxusních automobilů Mercedes-Benz. V letadle bude umístěno šest plně uzavřených kabinek se sedadlem, které bude možné rozložit na postel, a s televizí s obrazovkou 32 palců (81,3 cm).

Nová první třída bude zatím k dispozici v letadlech Boeing 777, napsala agentura Reuters. Kvůli velikosti těchto kabinek počet sedadel první třídy v letadle klesne na šest z současných osmi.

"Je to poprvé, co vidíme něco podobného ve světě civilního letectví," řekl prezident Emirates Tim Clark. Investice do nové prémiové třídy byla podle něj obrovská, přesnější údaj však odmítl poskytnout.

Aerolinky rovněž umístí venku na letadlo kamery s velkým rozlišením, což umožní cestujícím sedícím v kabinkách uprostřed mít výhled, jako kdyby seděli u okna.

Emirates si vybraly pro spolupráci kontroverzního novináře Jeremyho Clarksona, který bude tváří reklamní kampaně představující novou první třídu. "Možná ho nemáte rádi, ale většina lidí ho považuje za zábavného, někdy trochu provokujícího, a je velmi působivý," řekl Clark.

Emirates nyní zkoumají, jak umístit nové kabinky také do flotily letadel Airbus A380. Clark uvedl, že Emirates odmítají nedůvěru v první třídu, kterou mají další aerolinky. Podle něj je poptávka po prémiové třídě vysoká, a to i u tras do Číny, Paříže a Londýna. Některé letecké společnosti omezily velikost první třídy nebo ji zcela zrušily ve prospěch třídy business, upozornil Reuters.

Související

airbus

Emirates začaly zaměstnancům nabízet očkování

Dubajská letecká společnost Emirates dnes začala svým zaměstnancům nabízet očkování. Přednost mají piloti, letušky, stevardi a další provozní personál, uvedla dnes agentura Reuters. V Singapuru pak začalo hromadné očkování zaměstnanců letecké a námořní dopravy, informoval zpravodajský server Channel NewsAsia (CNA).

Více souvisejících

emirates air letadla, letectví Ekonomika

Aktuálně se děje

před 7 minutami

před 16 minutami

před 39 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 4 hodinami

před 6 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Evropou prošly prvomájové demonstrace. V Německu a Francii zasahovala policie

Prvomájové demonstrace v Paříži a německých městech byly provázeny napětím a incidenty. V Paříži došlo k rozbíjení nejméně dvou výloh obchodů radikály, zatímco ve Stuttgartu se střetly protestující s policií, jak informovala agentura DPA.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy