Chuck Norris slaví 75. narozeniny. Rozplakal cibuli a štěpí atom holýma rukama

Praha/Oklahoma - "Nepřemožitelný" Chuck Norris, někdejší mistr světa v karate a později herec akčních filmů, 10. března slaví 75. narozeniny. I dnes má Norris stále hodně fanoušků.

Norris je nejstarším ze tří synů Indiána z kmene Čerokézů a irské baptistky. Bojovým uměním se naučil během armádní služby v Koreji. V roce 1968 získal titul mistra světa v karate a udržel jej až do roku 1974. Po skončení sportovní kariéry se věnoval filmu. Prosadil se jako hvězda laciných akčních snímků, v nichž nejčastěji ztělesňoval neohrožené ochránce nevinných a mstitele bezpráví.

Norris, který je podruhé ženatý a má čtyři děti, je aktivním přívržencem americké konzervativní politiky. Za vlády prezidenta George Bushe staršího působil jako jeho poradce pro sport a tělovýchovu. Organizuje školy pro problémové děti a je tvůrcem vlastního bojového umění Chun Kuk Do.

V posledních letech se navíc na internetu zrodil recesistický kult nesmrtelného a nadpřirozeného Chucka Norrise.

Chuck Norris umí napsat "ě" i na anglické klávesnici.

Chuck Norris dokáže kýchnout s otevřenýma očima.

Chuck Norris dokáže předběhnout svůj vlastní stín. I ve tmě.

Chuck Norris rozbrečí cibuli.

Chuck Norris dokáže štěpit atom. Holýma rukama.

Chuck Norris naučil šmirgl, jak být drsným.

Související

V Záhřebu vznikla strana Chucka Norrise, chce ho řídit jako šerif. Ilustrační fotografie

V Záhřebu vznikla strana Chucka Norrise, chce ho řídit jako šerif

V chorvatském hlavním městě Záhřebu vznikla před komunálními volbami strana pojmenovaná po legendárním americkém herci akčních snímků Chucku Norrisovi. Voliče toto recesistické uskupení vzešlé ze "záhřebské kavárny" hodlá zaujmout příslibem, že bude metropoli řídit jako šerif. V případě vítězství chce také zlevnit pivo a zakázat zemětřesení, informovala stanice N1.
Chuck Norris

"Přijdu si pro tebe a budeš brečet." Chuck Norris poslal výhrůžný vzkaz Lukašenkovi

Demonstrace proti běloruskému prezidentovi Alexandru Lukašenkovi nepřestávají a lidé se nadále bouří kvůli výsledku prezidentských voleb. Demonstrace si vyžádaly dvě oběti a více než 6 700 zatčených a jsou sledovány po celém světě. Známý herec Chuck Norris se dokonce rozhodl, že pomocí moderních technologií vyzve Lukašenka, aby ustoupil demonstrantům.

Více souvisejících

Chuck Norris

Aktuálně se děje

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

Robert Fico

Fico zkritizoval Evropskou unii: Není schopna předložit mírovou iniciativu pro Ukrajinu

Dnes slovenský premiér Robert Fico kritizoval Evropskou unii, že není schopna předložit mírovou iniciativu pro Ukrajinu a označil všechny schůzky státníků členských zemí EU za "válečné kabinety". Toto prohlášení učinil na konferenci k 20. výročí vstupu Slovenska do EU. Fico také kritizoval zahraniční politiku EU a odmítl nový migrační pakt.

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 9 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

včera

včera

včera

Nová bilance: V Pásmu Gazy zemřelo přes 34 500 lidí

Při izraelské vojenské ofenzivě v Pásmu Gazy od 7. října zahynulo 34.568 lidí. Ve středu to uvedlo ministerstvo zdravotnictví v Pásmu Gazy ovládaném Hamásemm informovala agentura AFP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy