Depp je násilník, tvrdí jeho žena soudu. Exmanželky nesouhlasí

New York - Americký herec Johnny Depp má problém. Jeho manželka Amber Heard, s níž se rozvádí, ho obvinila z domácího násilí a užívání drog. Na sociální síť umístila fotky, kde má pohmožděniny a šrámy na obličeji. Deppa ale nečekaně podpořila jeho dřívější partnerka Vanessa Paradis.

Fotografie (zde), které umístila Amber Heard na sociální síť, mají dokázat agresivitu oblíbeného herce Johnyho Deppa. Podle jeho manželky po ní hodil při hádce mobilní telefon. A trefil ji do obličeje. Navíc prý nešlo o první napadení. Depp je prý často pod vlivem alkoholu a kokainu.

Psali jsme:
Johnny Depp mě bil, za peníze jsem měla mlčet, přiznala jeho manželka
 

Přitom ještě před několika týdny působili jako sehraný pár. Netrvalo ale dlouho a společnému životu je konec. Po domě prý létaly lahve alkoholu a odnesl to například koberec nebo obrazy. Depp se ale teď dočkal nečekané podpory, a to od své expartnerky Vanessy Paradis, kterou opustil.

"Johnny Depp je citlivý člověk překypující láskou. Jsem zcela přesvědčena o tom, že cílem nepravdivých tvrzení je poškodit jeho jméno. Za celé roky jsem z jeho strany nezažila žádné agresivní chování," uvedla Paradis.

Depp měl údajně důvod k žárlivým scénám. Podle některých zdrojů podezíral Amber ze vztahu s krásnou modelkou Carou Delevigne. Johnyho se zastala i jeho dcera Lily Rose a také první manželka Lori Ann Alison. Žádný násilník prý není.

Heard docílila soudního zákazu a Depp se jí tak musí vyhýbat. V rozvodové bitvě mezi hereckou dvojicí jde ale o pořádný balík. Amber by totiž ráda z Johnnyho dostala polovinu z jeho desetimiliardového majetku.

Související

Johnny Depp, vlastním jménem John Christopher Depp, americký herec, známý zvláště pro své výkony ve filmech Střihoruký Edward, Ospalá díra, Piráti z Karibiku, Hledání Země Nezemě nebo Karlík a továrna na čokoládu. Má hvězdu na Hollywoodském chodníku slávy.

Heardová uzavřela dohodu v soudním sporu s exmanželem Deppem

Herečka Amber Heardová uzavřela dohodu o ukončení odvolacího řízení v právním sporu se svým bývalým manželem, americkým hercem Johnnym Deppem, píše agentura AFP. Šestatřicetiletá herečka se původně odvolala proti červnovému verdiktu soudu, který jí nařídil vyplatit Deppovi za pomluvu přes deset milionů dolarů (asi 230 milionů korun). Depp naopak měl zaplatit dva miliony dolarů (asi 46 milionů korun) za vyjádření svého právníka.
Johnny Depp, vlastním jménem John Christopher Depp, americký herec, známý zvláště pro své výkony ve filmech Střihoruký Edward, Ospalá díra, Piráti z Karibiku, Hledání Země Nezemě nebo Karlík a továrna na čokoládu. Má hvězdu na Hollywoodském chodníku slávy.

Do Varů dorazil Johnny Depp, fanoušci na něj čekají dlouhé hodiny

o Karlových Varů přiletěl ve čtvrtek večer před 23:00 americký herec, producent a hudebník Johnny Depp. Na letišti na něj čekaly desítky fanoušků, zjistila ČTK na místě. Na 55. Mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary představí dva filmy. Fanoušci by se s ním mohli potkat v pátek odpoledne, kdy představí film Hrnec zlaťáků: Pár drinků s Shanem MacGowanem, který produkoval. V Karlových Varech Depp uvede v sobotu i film, ve kterém hraje hlavní roli, a to drama Minamata.

Více souvisejících

Johnny Depp domácí násilí

Aktuálně se děje

před 28 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

Hasiči, ilustrační fotografie.

Požár v Tlumačově zaměstnal hasiče. Dva se zranili

Hasiči v sobotu zasahovali u požáru na autovrakovišti v Tlumačově na Zlínsku. Dva z nich se při zásahu, během kterého byl vyhlášen třetí stupeň poplachu, zranili. Zasahovalo celkem třináct hasičských jednotek, příčina je předmětem vyšetřování. 

Aktualizováno před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

Ústav pro studium totalitních režimů.

Kudrnův ÚSTR: Nákladné soudy, odborná ostrakizace, matení veřejnosti

Od nástupu Ladislava Kudrny do funkce ředitele Ústavu pro studium totalitních režimů (ÚSTR) uplynuly dva roky. Letmé ohlédnutí za jeho dosavadním působením v čele uvedené instituce neskýtá příliš povzbudivý pohled. Pro politickou reprezentaci, která o směřování ústavu naneštěstí fakticky rozhoduje, by mělo jít o příležitost zamyslet se nad tím, zda je ve veřejném zájmu nadále podporovat management, který se krom banálních proklamací na adresu nedávné historie může pochlubit především sérií prohraných soudních sporů s ředitelovými kritiky a současnými i bývalými zaměstnanci.

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

Hokej, ilustrační fotografie.

Z posil z NHL už reprezentaci opustil Zadina, následoval ho i Kodýtek. Týmu bude pomáhat kouč Gross

Týden před startem světového šampionátu v Praze a Ostravě se český národní tým ukazuje fanouškům v Brně, kde se konají České hokejové hry. Jedná se o závěrečnou přípravu na hokejový vrchol této sezóny v domácím prostředí, a proto není divu, že je o tuto akci mezi hokejisty ohromný zájem a na závěrečnou přípravu tak přijelo ze zámoří až deset hokejistů. Národní tým už ale stihli po úvodním zápase v Brně s Finy (1:4) opustit Filip Zadina ze San Jose a Petr Kodýtek z Ilvesu Tampere. Posilu si pak do realizačního týmu přivedl i ze Sparty, a to trenéra Pražanů Pavla Grosse, jenž bude pomáhat se skautingem. 

před 7 hodinami

před 8 hodinami

před 8 hodinami

Anthony Blinken a Yoav Gallant

USA nadále odrazují Izrael od postupu do Rafáhu. Z OSN zní hlasy o hladomoru

Washington nadále odrazuje Izrael od útoku na Rafáh na jihu Pásma Gazy. Podle amerického ministra zahraničí Antonyho Blinkena by způsobil nepřijatelné škody, uvedly světové agentury. Izrael podle USA zatím nepředstavil plán ochrany obyvatel, přičemž je známo, že ve městě se tísní až půldruhého milionu lidí, včetně uprchlíků z jiných částí Pásma Gazy. 

před 9 hodinami

před 9 hodinami

před 10 hodinami

Ruská škola kritizovala válku na Ukrajině. Konec byl nevyhnutelný

Ruské úřady zatočily se soukromou školou Novokolledž v Novosibirsku, která se jako jedna z mála veřejně vyslovila proti válce na Ukrajině. Dočkala se za to prověrek, pokut a neudělení akreditace. Zakladatel zařízení Sergej Černyšov pak byl označen za tzv. zahraničního agenta, informovala ruská mutace BBC. Škola přestane existovat na konci školního roku. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy