Zdeněk Pohlreich na chvíli odložil nože a stal se ambasadorem nového vozu Lexus RX

Praha - Zdeněk Pohlreich už léta jezdí autem značky Lexus a nyní do jeho stáda přibyla i nová čtyřkolka Lexus RX. Toho, že se stal ambasadorem nového vozu Lexus RX, si Zdeněk Pohlreich velmi váží, a proto pozval zástupce společnosti do své restaurace, aby se jim odvděčil tak, jak on sám to umí nejlépe – jídlem.

Zdeněk není jen tím nespokojeným kritikem z televizních pořadů, je také skvělým bavičem a pro své hosty si připravil kromě skvělého jídla i zábavu v kulinářském stylu: "Oni mě naučili, co je to zážitek z jízdy, tak já zase naučím je, co je to zážitek z jídla." Vzal do ruky nůž, a učil jednoho po druhém, jakým způsobem se správně upravují různé ingredience, aby jídlo vypadalo co nejlépe. 

Lexus si pro svůj nový model vybral za ambasadora Zdeňka Pohlreicha z jednoduchého důvodu, své auto dobře zná, aktivně ho používá a nebojí se žádných výzev. „Pan Zdeněk Pohlreich je pro nás synonymem touhy po kvalitě a inspirací při hledání nových cest s nekompromisním důrazem na prvotřídní služby zákazníkům. Jen těžko bychom hledali v ČR ambasadora, který je tak úzce propojen se základními hodnotami značky Lexus" říká Martin Peleška, šéf zastoupení značek Toyota a Lexus v ČR.

Letos trávil Zdeněk několik měsíců na Floridě a jak jinak, než s vozy Lexus. Tato automobilka si své klienty opravdu hýčká, což poznal Zdeněk Pohlreich na vlastní kůži: ,,Stala se nám super věc. Jdeme takhle na hokej v Sunrise kde hraje Jarda Jágr, jak přijíždíme na veřejné parkoviště, mává na nás taková starší paní, která to tam má na povel a říká. "Vy s tím Lexusem jeďte rovnou k hale, tam mají řidiči Lexusu vyhrazené VIP parkoviště, pochopitelně zdarma." Do haly pár kroků a ten pocit??? Je prostě skvělý být součástí něčeho, co funguje," nadšeně komentoval Zdeněk.

Zdeněk tráví na cestách spoustu času a na otázku, zda by přijal osobního řidiče odpověděl: „Jsou dny, kdy bych to uvítal, třeba když točíme Ano Šéfe a je toho ježdění za den moc. Svůj Lexus bych mu ale nepůjčil," razantně hájí svůj vůz. A co chystá nového? „Již je v plném běhu podzimní vaření na Primě a Ano šéfe. V září bychom měli otevřít naši novou restauraci Next Door a v říjnu vyjde další kniha receptů," kometuje Zdeněk Pohlreich.

Akci moderovala Klára Doležalová, která rovněž jezdí tímto japonským vozem. "Od první chvíle, kdy jsme se se Zdeňkem a jeho ženou poznali jsem pochopila, že máme na určité věci v životě stejný názor. Mimo jiné milujeme rychlá a luxusní auta, která zároveň chrání životní prostředí a nedělají hluk..." říká Klára Doležalová.

A když už má Zdeněk tu čtyřkolku, odložil na chvíli nože a po boku své ženy Zdeňky, syna Martina nasedl do svého nového Lexusu RX a ukázal, co s novým autem dovede. O kvalitní hudbu k příjemném večeru se postaral kytarový virtuóz Lubomír Brabec, který všem přichystal příjemné překvapení v podobě krátkého koncertu.

Související

Zdeněk Pohlreich

Pohlreich dostal přednostně vakcínu proti koronaviru

Restauratér Zdeněk Pohlreich dostal v pražské Všeobecné fakultní nemocnici (VFN) vakcínu proti koronaviru, ačkoli nepatří k lidem s přednostním nárokem na očkování. Podle nemocnice dostal jako náhradník jednu ze zbytkových dávek, pro které by jinak nebylo uplatnění.

Více souvisejících

Zdeněk Pohlreich recepty, vaření - Lexus

Aktuálně se děje

před 40 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

Aktualizováno před 2 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

před 2 hodinami

Aktualizováno před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 4 hodinami

Čerpací stanice, ilustrační fotografie.

Pohonné hmoty mají zlevnit. Navzdory začátku motoristické sezóny

Cena benzinu překročila 40 korun za litr, nafta je o více než korunu levnější. Navzdory zahájení motoristické sezóny se čeká první letošní výraznější zlevňování pohonných hmot. Důvodem je znatelný pokles cen ropy, která se minulý týden prodávala za cenu kolem 90 dolarů za barel. Nyní stojí méně než 84 dolarů. 

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

Robert Fico

Fico zkritizoval Evropskou unii: Není schopna předložit mírovou iniciativu pro Ukrajinu

Dnes slovenský premiér Robert Fico kritizoval Evropskou unii, že není schopna předložit mírovou iniciativu pro Ukrajinu a označil všechny schůzky státníků členských zemí EU za "válečné kabinety". Toto prohlášení učinil na konferenci k 20. výročí vstupu Slovenska do EU. Fico také kritizoval zahraniční politiku EU a odmítl nový migrační pakt.

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

Ruská balistická raketa zasáhla Oděsu. Ukrajina útočí na energetickou infrastrukturu Ruska

Ukrajinské drony v noci na čtvrtek podnikly údery proti energetické infrastruktuře ve Smolenské, Oriolské a Kurské oblasti, uvádějí gubernátoři jednotlivých oblastí. Uvedla to agentura Reuters. 

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy