Odměna za reklamu: "Nadčlověk" Chuck Norris 8 milionů, český kolega mobil!

Praha - „Nadčlověk“ Chuck Norris (70) si za reklamu, která nyní běží v Česku dostal údajně dle serveru Aha! 8 milionů korun. Jeho český kolega jen nový mobil!

Martin Valouch (37), který v reklamě představuje hostitele Chucka Norrise (vlastním jménem Carlos Ray Norris), se stal tváří letošních Vánoc. S americkým představitelem superhrdiny například seriálu Walker Texas Ranger natočil několik reklamních šotů na jednoho mobilního operátora.

Jejich společná práce v barrandovských ateliérech trvala čtyři dny. Pokud by si oba šli pro výplatní pásku společně, Martin Valouch by šel zřejmě do kolen. Jeho odměna za reklamu byla totiž o několik nul nižší.

„Já jsem si za honorář koupil pěkný telefon. Co si koupil Chuck? Na to se musíte zeptat přímo jeho,“ raději se vyhýbá odpovědi sedmatřicetiletý divadelní herec z Opavy. „Zážitek, který mám z natáčení s Chuckem Norrisem, se přece penězi vyvážit nedá,“ utěšuje se.

Chucka nikdy nemusel, teď mu prý bude oddán doživotním fanouškovstvím.

Norris byl prý přátelský, příjemný, měl vždy dobrou nákladu. Má smysl pro humor a dokonce sám vtípky vymýšlel.

Související

V Záhřebu vznikla strana Chucka Norrise, chce ho řídit jako šerif. Ilustrační fotografie

V Záhřebu vznikla strana Chucka Norrise, chce ho řídit jako šerif

V chorvatském hlavním městě Záhřebu vznikla před komunálními volbami strana pojmenovaná po legendárním americkém herci akčních snímků Chucku Norrisovi. Voliče toto recesistické uskupení vzešlé ze "záhřebské kavárny" hodlá zaujmout příslibem, že bude metropoli řídit jako šerif. V případě vítězství chce také zlevnit pivo a zakázat zemětřesení, informovala stanice N1.
Chuck Norris

"Přijdu si pro tebe a budeš brečet." Chuck Norris poslal výhrůžný vzkaz Lukašenkovi

Demonstrace proti běloruskému prezidentovi Alexandru Lukašenkovi nepřestávají a lidé se nadále bouří kvůli výsledku prezidentských voleb. Demonstrace si vyžádaly dvě oběti a více než 6 700 zatčených a jsou sledovány po celém světě. Známý herec Chuck Norris se dokonce rozhodl, že pomocí moderních technologií vyzve Lukašenka, aby ustoupil demonstrantům.

Více souvisejících

Chuck Norris

Aktuálně se děje

před 34 minutami

před 2 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Aktualizováno včera

včera

Adrian Newey

Génius Newey končí v Red Bullu. Zamíří k Ferrari?

Dlouho se o tom spekulovalo, a nyní je to oficiální. Adrian Newey, technický ředitel Red Bull Racing, ukončí svou práci u rakouské stáje po skončení této sezóny. Potvrzení této zprávy přišlo od samotného týmu v jeho oficiálním prohlášení. Po 19 letech skončí Neweyho dlouholetá éra v týmu.

včera

Zahraniční vojáci se stali válečnými zajatci (POW) poté, co byli zajati Ukrajinou jako bojovníci v rámci ruských ozbrojených sil, účastní se tiskové konference organizované ukrajinskými představiteli v Kyjevě 15. března 2024.

Žoldáci z Nepálu ve velkém dezertují z ruské armády na Ukrajině

Podle informací serveru RBK-Ukrajina, který se odvolává na tiskovou zprávu Hlavního ředitelství zpravodajství, žoldáci z Nepálu, kteří přišli bojovat proti Ukrajině v řadách ruské armády, masově dezertují. Ruští velitelé zároveň hledají chatrné omluvy pro své vedení, vysvětlující tuto situaci.

včera

Boj proti Green Dealu i migraci. Hnutí ANO zahájilo předvolební kampaň

Při zahájení hlavní fáze kampaně ANO ve Zlíně uvedl předseda Andrej Babiš, že hlavními prioritami hnutí ve volbách do Evropského parlamentu jsou boj proti nelegální migraci, obrana suverenity a odpor proti Zelené dohodě, nazvané Green Deal. Hlavním heslem kampaně před červnovými volbami je "Česko pro tebe všecko".

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy