Landu alias Žita 44 zase sestřelili. Co zase provedl?

Praha - Dan Landa alias kouzelník Žito 44, který se rozhodl vyvést s pomocí bájných Bójů společnost ze současného marasmu, byl s největší pravděpodobností opět umlčen. Jeho Facebookový profil je totiž momentálně nedostupný.

Kontroverzní zpěvák, který si od posledních slavíků změnil jméno na kouzelníka Žita, měl na Facebooků stránku s více jak 30 tisíci fanoušky. Tato stránka je ale momentálně nedostupná. Lze usuzovat, že došlo k jejímu smazání.

Landa měl totiž už jednou problémy s administrátory Facebooku. Ti mu začátkem prosince minulého roku smazali profil, který měl také tisíce fanoušků. Důvodem byl častý výskyt rasistických komentářů ze strany některých fanoušků. Stránka byla mnohokrát nahlášena a došlo k jejímu smazání.

Následně Landa založil další stránku, která po vyjasnění všech problémů s administrátory, bez problémů fungovala. Až dodnes.

Související

Ve stylu Komentář

K očkování už vybízí Landa i Volný? Lumpenkavárna vrací úder aneb hybridní válka naruby

V posledních dnes se na sociálních sítích začaly objevovat fotografie Daniela Landy, doplněné všelijakými citáty o tom, jak skvělé je očkování. Je to nový trend mezi takzvanými „lidmi z pražské kavárny“ – a zdá se, že si poprvé všimli, jak snadné je vytvářet takový ten druh obsahu, za který by ještě před pár lety ukřižovali kdekoho – totiž fakenews. Je to hezký příklad toho, jak by řekl Machiavelli – účel světí prostředky.

Více souvisejících

Daniel Landa

Aktuálně se děje

před 29 minutami

Aktualizováno před 37 minutami

Aktualizováno před 56 minutami

před 1 hodinou

před 2 hodinami

Robert Fico

Atentátník na Fica se sám stal terčem útoku

Údajný útočník, který ve středu střílel na slovenského premiéra Roberta Fica, se v roce 2016 stal sám terčem útoku. Juraj Cintula tehdy pracoval jako ochranka obchodního domu ve městě Levice.

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

Aktualizováno před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

Vlastimil Harapes

Zemřel známý baletní mistr Vlastimil Harapes

Česko zasáhla ve středu smutná zpráva. Ve věku 77 let zemřel tanečník a herec Vlastimil Harapes. O jeho úmrtí informovalo Národní divadlo. Harapes v poslední době bojoval s vážnými zdravotními problémy. 

před 5 hodinami

Aktualizováno před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

před 7 hodinami

před 8 hodinami

Česká televize, ilustrační foto

Ministerstvo kultury navrhlo od příštího roku zvýšení koncesionářských poplatků

Česká televize získá příští rok díky zvýšení koncesionářských poplatků navíc 865 milionů korun a Český rozhlas si polepší o 331 milionů korun. Ministerstvo kultury navrhuje od roku 2025 zvýšit televizní poplatek o 15 Kč na 150 Kč měsíčně a rozhlasový poplatek o 10 Kč na 55 Kč měsíčně, jak uvedl ministr kultury Martin Baxa (ODS) na dnešní tiskové konferenci. 

před 8 hodinami

Havárie v Praze. Neteče voda ve čtyřech čtvrtích na severu města

Více než 50 tisíc odběratelů v Praze se ve středu ocitlo bez vody. Důvodem je havárie na vodovodním řadu, ke které došlo při napouštění po plánované výluce. K opravě by mělo dojít ještě dnes. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy