To je překvapení! Václav NOID Bárta se rozešel s misskou Bučkovou. Proč?

Praha - Byli považováni za jeden z nejidyličtějších párů v českém showbyznysu. Zpěvák Václav "Noid" Bárta (32), který byl už ženatý s Lucií Bílou, a modelka Eliška Bučková (23). Chodili spolu dva roky, seznámili se prý přes sociální síť facebook, nedávno se zasnoubili. Jak ovšem informuje server super.cz, místo svatby vztah ukončili.

Rozešli se před pár dny, prý v klidu. "Všechno je otázka životních priorit. A my se na nich, bohužel, neshodli. Každý z nás to viděl jinak. A řekli jsme si, že nemá smysl v tom dál pokračovat," učinili oba prohlášení pro server super.cz a doplňují - "Chceme zůstat kamarádi a pitvání našeho vztahu v médiích by tomu rozhodně nepomohlo."

Nastalou situaci oba nechtějí obšírněji komentovat, na klidném průběhu rozchodu měli zájem ale jak z osobního, tak i pracovního hlediska. Oba totiž spolu účinkují kupříkladu v muzikálu Hamlet, Bárta totiž zapracoval na image Bučkové jako zpěvačky.

Související

Více souvisejících

Václav Noid Bárta

Aktuálně se děje

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

MANUÁL: Dnes startují krajské a senátní volby. Jak volit a kde nekroužkovat?

Dnes odpoledne začnou v Česku volby krajských zastupitelů. V některých částech republiky budou spojeny také s prvním kolem senátních voleb. Zatímco krajské volby se týkají voličů mimo hlavní město, o složení horní parlamentní komory budou rozhodovat i voliči ze čtyř senátních obvodů v Praze. 

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy