Farna na slavících uchvátila nejen šaty: Nejsem celebrita, která jen kyne!

Praha - Na třetím místě mezi zpěvačkami skončila v anketě Český slavík Mattoni 2014 Ewa Farna. A na pódiu byla vtipná a jako vždy přidala výstižné komentáře.

V posledním roce vyletěla Ewa hodně vyletěla, ale bohužel pro všechny její fanoušky to na lepší než třetí místo nestačilo. Tak snad za rok.

"Fanouškům jsem připomněla, že nejsem jen celebrita, která kyne, ale také zpívá," sdělila s úsměvem Farna v narážce na spekulace o své hmotnosti.

FOTO

Zpěvačka dorazila v zelených šatech, které zdůraznily její vnady, a na rozdíl od minulého roku jí to opravdu seklo. Uchvátila všechny muže v sále.

Ewa se celý večer nenudila. Před přenosem, během něj i po něm se neustále uklidňovala objímáním se svým přítelem Martinem Chobotem. To je láska!

FOTO

Druhé místo mezi zpěvačkami získala Lucie Vondráčková, která na vyhlašování cen nedorazila. Zůstala v Kanadě se svým manželem Tomášem Plekancem a synem Matyášem. Cenu za ní převzal její otec Jiří Vondráček.

V Anketě se opět ukázalo, že Ewa Farna má vždycky pravdu. První místo opět získala Lucie Bílá. Již posedmnácté. Gratulujeme!

Související

Ewa Farna, Český slavík 2023

Český slavík 2023: Ewa Farna absolutní vítězkou. Triumfovali také Ztracený, kapela Kabát a Václav Neckář

Ewa Farna (30) se stala nezpochybnitelnou hvězdou večera na udílení Českého slavíka. Nejenže získala zlatou sošku v kategorii Zpěvačka roku, přičemž porazila legendární Lucii Bílou (57), ale triumfovala i jako absolutní vítěz Slavíka. Její tvář v okamžiku vyhlášení jména mluvila sama za sebe – byla úplně překvapená. Během emocionálního projevu se zpěvačce nedokázaly ubránit slzy. Do síně slávy Českého slavíka vstoupil Václav Neckář. Cenu za objev roku dostala Tereza Balonová. Ocenění v 61. ročníku hudební ankety převzaly v pražském Foru Karlín. 
Ewa Farna v Karlových Varech

Ewa Farna tohoto ve Varech strašně lituje

Zpěvačka Ewa Farna, která ve čtvrtek večer vystoupila v hudebním programu filmového festivalu v Karlových Varech, si festivalové atmosféry příliš neužila. Přestože patří k milovnicím filmů, musela hned po koncertu z pracovních důvodů odjet do Prahy. Stihla tak během několikahodinového pobytu jenom vystoupení a několik rozhovorů pro média.

Více souvisejících

Ewa Farna zlatý slavík

Aktuálně se děje

před 24 minutami

před 33 minutami

před 58 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

Ministerstvo zahraničí, ilustrační fotografie.

Česko vyzývá Rusko, aby přestalo s kybernetickými útoky

Česko společně s EU, NATO a dalšími mezinárodními partnery odsuzuje aktivity ruského státního aktéra APT28, uvedlo ministerstvo zahraničí v pátek. APT28 je spojován s ruskou vojenskou rozvědkou GRU a dlouhodobě provádí kyberšpionážní kampaň v evropských zemích.

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

Turecko, ilustrační foto

Turecko definitivně zastavilo veškerý obchod s Izraelem

Dva anonymní turečtí úředníci informovali agenturu Bloomberg, že Turecko úplně zastavilo veškerý obchod s Izraelem. Tím chce Ankara vyjádřit svůj nesouhlas s Izraelem kvůli jeho jednání v Pásmu Gazy, což ostře kritizuje turecký prezident Recep Tayyip Erdogan.

před 7 hodinami

před 7 hodinami

raketový systém Patriot

„Rusové se učí a upravují taktiku,“ říkají ukrajinští energetici. Firmám dochází peníze, žádají o Patrioty

Ukrajinští energetici se snaží opravit škody způsobené rostoucími ruskými vzdušnými útoky, které mají za cíl zničit ukrajinskou energetickou infrastrukturu, poškodit ekonomiku a podlomit morálku společnosti. Obávají se, že nedokáží zemi připravit na zimu, pokud spojenci Kyjevu neposkytnou systémy protivzdušné obrany, jako jsou americké Patrioty, které by pomohly zastavit další útoky Rusů na již poškozené elektrárny.

před 7 hodinami

před 7 hodinami

Vlak odjel bez strojvedoucího a vykolejil. (2.5.2024) Prohlédněte si galerii

FOTO: Vykolejený vlak skončil na dva kusy mimo trať. Jel přes 100 km/h

Drážní inspekce vyšetřuje čtvrteční nehodu vlaku, který bez strojvedoucího odjel ze stanice a po několika kilometrech jízdy vykolejil. Ze zveřejněných fotografií je zřejmé, že souprava skončila mimo trať a na dva kusy. Škoda činí několik milionů korun. 

před 8 hodinami

před 9 hodinami

Předpověď počasí naznačuje, že současný trend bude pokračovat

Trend teplého počasí bude pokračovat i dnes, vyplývá z předpovědi Českého hydrometeorologického ústavu (ČHMÚ). Maxima překročí dvacítku, místy ale očekávají meteorologové nižší teploty.

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy