Co stojí za rozvodem Jolie a Pitta? Populární komička si nebrala servítky

Los Angeles - Rozvod Angeliny Jolie a Brada Pitta plní stránky všech světových médií. Nikdo si ale nedovolil zaútočit na slavný pár, jako jedna z kamarádek Jennifer Aniston. Populární komička Chelsea Handlerová si nebrala servítky a řekla, co podle ní za jejich rozvodem stojí. Z rozpadu manželství viní Angelinu Jolie, která její kamarádce Pitta před lety přebrala.

"Brad a Angelina vždycky říkali, že se nevezmou, dokud každý nebude mít možnost uzavřít sňatek. A já jsem vždycky říkala, že se vdám, až se oni dva rozvedou. Takže oficiálně přijímám žádosti o roku," zahájila proslov ve svém pořadu Chelsea Handlerová.

"Říká se, že hlavním problémem bylo, že Brad Pitt hodně pil alkohol a kouřil marihuanu. Nedivím se, že si takovou léčbu musel naordinovat," pokračovala.

"Možná to bylo proto, že místo aby posledních dvanáct let strávil s Georgem Clooneym a Mattem Damonem u jezera Como, tak byl zavřený v baráku s 85 dětmi, které mluví 15 jazyky," útočila na rodinu Brada a Angeliny.

"A dalším důvodem je, že si vzal zas**ného blázna," přitvrdila Handlerová. Na konci projevu ironicky dodala, že by se páru mělo dopřát co nejvíc soukromí. "Už o tom mluvit nebudu, teda jen veřejně," se smíchem uzavřela téma slavná komička.

Související

Angelina Jolie

Do Lvova přijela americká herečka Angelina Jolie, navštívila uprchlíky

V západoukrajinském Lvově je americká herečka Angelina Jolie, informují ukrajinská média. Herečka přijela na hlavní nádraží ve Lvově přivítat vnitřně vysídlené Ukrajince, kteří přijeli evakuačním vlakem z Pokrovska v Doněcké oblasti, informoval list Kyiv Independent. Podle ruské služby BBC se hollywoodská hvězda, která je známá svým zapojením do charitativních projektů, objevila v jedné z místních kaváren.
film Eternals

RECENZE: Specifická komiksovka Eternals si pohrává s alternativní historií světa

Dočkali jsme se. Marvel fanouškům servíruje další snímek ze svého univerza, který tentokrát stojí na vlastních nohou. Netradiční podívaná s rozmáchlou stopáží ukazuje, že Marvel nejsou jen barvičky a atrakce. Režisérka a scénáristka Chloé Zhao se nebojí těžkých témat ani palčivých otázek, ale na jeden snímek je toho snad až příliš moc.

Více souvisejících

Angelina Jolie Brad Pitt

Aktuálně se děje

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

Robert Fico

Fico zkritizoval Evropskou unii: Není schopna předložit mírovou iniciativu pro Ukrajinu

Dnes slovenský premiér Robert Fico kritizoval Evropskou unii, že není schopna předložit mírovou iniciativu pro Ukrajinu a označil všechny schůzky státníků členských zemí EU za "válečné kabinety". Toto prohlášení učinil na konferenci k 20. výročí vstupu Slovenska do EU. Fico také kritizoval zahraniční politiku EU a odmítl nový migrační pakt.

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 7 hodinami

před 9 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

včera

včera

včera

Nová bilance: V Pásmu Gazy zemřelo přes 34 500 lidí

Při izraelské vojenské ofenzivě v Pásmu Gazy od 7. října zahynulo 34.568 lidí. Ve středu to uvedlo ministerstvo zdravotnictví v Pásmu Gazy ovládaném Hamásemm informovala agentura AFP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy