V Paříži přepadli Kim Kardashianovou, přišla o šperky za miliony. Zločin provází řada nejasností

Paříž - Útočníci převlečení za policisty přepadli v neděli v Paříži Kim Kardashianovou (35). Americká modelka a podnikatelka přišla o šperky za několik milionů dolarů.

"Je ošklivě otřesená, ale fyzicky v pořádku," uvedla její mluvčí krátce poté, co manžel Kardashianové, rapper Kanye West, náhle přerušil svůj koncert v New Yorku kvůli "naléhavým rodinným důvodům".

Kardashianová navštívila Paříž v rámci týdne módy. "Dva ozbrojení a maskovaní muži" se vloupali do jejího hotelového pokoje a drželi ji na mušce, uvedla mluvčí. Podle policie byla Kardashianová oloupena, ale nezraněna. Lupiči ji však podle informací agentury AP svázali a zamkli v koupelně, poté z místa činu odjeli na kolech.

Přepadení se odehrálo kolem 03:00 SELČ. Do rezidence zloděje převlečené za policisty vpustil podle policejních zdrojů domovník, ti mu poté dali pouta a pod pohrůžkou střelnou zbraní ho přinutili odvést je k bytu Kardashianové.

Nejmenovaný přestavitel pařížské policie podle AP uvedl, že lupičů bylo celkem pět a že se zmocnili šperkovnice s cennostmi v hodnotě šesti milionů eur (162 milionů korun) a také prstenu za čtyři miliony eur (108 milionů korun). Policejní prefektura potvrdila, že ozbrojení útočníci Kardashianovou oloupili o šperky za několik milionů eur, zároveň ale dodala, že "celková škoda se teprve vyčísluje".

Známo například není, zda s Kardashianovou byli v době přepadení její tříletá dcera a desetiměsíční syn. Pochybnosti panovaly také nad místem zločinu, neboť mluvčí Američanky nejdříve hovořila o hotelu, média ve svém zpravodajství ale upřesnila, že to byla luxusní rezidence v centru metropole.

Pro Kardashianovou to není poprvé, co v Paříži čelila problémům. V roce 2014 ji během tehdejšího týdne módy při vystupování z auta napadl Ukrajinec Vitalij Sedjuk a málem ji srazil k zemi. Sedjuk Kardashianovou zaskočil v Paříži i v uplynulém týdnu, když se pokusil políbit její pozadí.

Související

Kim Kardashian has bought this amethyst cross - once worn by Princess Diana. The reality star picked up the piece at a Sotheby's auction in London for £163,800 / $197,453 USD today (Wednesday January 18, 2022).

Kardashianová koupila v aukci přívěsek, který nosila princezna Diana

Americká celebrita Kim Kardashianová v aukci koupila přívěsek ve tvaru kříže vykládaný ametysty, který nosila britská princezna Diana. Šperk z 20. let minulého století se prodal za 163.800 liber (téměř 4,5 milionu korun), více než dvojnásobek původních odhadů. O prodeji informovala aukční síň Sotheby's a britská média.
Kim Kardashian (foto: Toglenn)

Boje v Karabachu: Kardashianová posílá peníze Arménii, fotbalista apeluje na velmoci

Představitelé početné arménské diaspory, mezi něž se řadí i televizní hvězda Kim Kardashianová, si odříkají značné finanční obnosy, aby pomohly své domovině, kterou nyní zasáhl konflikt o Náhorní Karabach. Zatímco samotná Arménie má méně než tři miliony obyvatel, v zahraničí podle odhadů žije asi osm milionů etnických Arménů, píše agentura Reuters.

Více souvisejících

Kim Kardashian přepadení Paříž

Aktuálně se děje

před 28 minutami

před 53 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 3 hodinami

před 5 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Počasí narušilo lodní dopravu v Panamském průplavu, zjistili vědci. Region postihlo rekordní sucho

Klimatický fenomén známý jako El Niňo byl klíčovou příčinou nízkých srážek a rekordního sucha, které loni narušily lodní dopravu v Panamském průplavu. Ve středu to uvedli vědci, informuje agentura AP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy