České krásky vytáhly lyže. Jirešová, Nováčková a Kabická vyrazily do hor

Praha - Herečka Ivana Jirešová, Česká miss 2011 Jitka Nováčková a finalistka České miss Andrea Kabická vyrazily lyžovat. Vyjely si do lyžařského střediska Nassfeld na hranicích Rakouska a Itálie a potkaly řadu nečekaných celebrit.

Dívky si užily sjezdovky, zábavu a relaxační aktivity v hotelu Falkensteiner, kde se pravidelně setkává spousta známých osobností. Není proto náhoda, že se zde potkaly s Markétou Hrubešovou, Mahulenou Bočanovou, Martinem Dejdarem nebo Antonínem Panenkou.

Ivana Jirešová si dokonce jedny lyže koupila, ale bez hůlek. „ Vím, že to není moc běžné jezdit bez nich, ale mne vždycky hrozně překážely, takhle bez nich se cítím svobodně. Přizpůsobila jsem to sama sobě a aspoň mne to nebrzdí," prozradila herečka.

Andrea Kabická jezdí s hůlkami, a navíc velmi dobře. „Já jezdím už od čtyř let, naučil mne to otec, který je výborným lyžařem. Hory miluju, s tátou spolu někam vyrážíme často. Lyžování mě, ale většinou dost unaví, chodím si pak ráda na chvíli lehnout a následně jdu do sauny nebo bazénu. Myslím, že takový relax k tomuto prostředí neodmyslitelně patří. Jsem ráda, že tady v Nassfeldu, takové služby hotel poskytuje," netají se Kabická.

„ Akorát mě mrzí, že náš pobyt trval jenom dva dny. Objevila jsem tady skvělé sauny, fitness a hlavně venkovní vířivky, které mne dostaly. V hotelu byla taková rodinná atmosféra, že jsem se cítila jako doma. Navíc tady je všechno fakt kousek, vyjdete před hotel a jste na sjezdovce, což je další velké plus," prozradila modelka Jitka Nováčková.

Ivana Jirešová kombinovala relax se sportem a využila saunu i venkovní vířivku. „Je skvělý, že tady nikde nejsou žádné fronty, tlačenice. Všechno je tak kousek, že sem si mohla během odpoledne odskočit do bazénu, vířivky a pak se pomalu vrátit na svah a nikde jsem nemusela čekat. Zároveň musím ocenit i stravu, kterou sem v hotelu dostala. Jsem vegetariánka, takže mnohdy mám s výběrem problém, ale tady jsem nevěděla pomalu, co dobrého ochutnat dřív," pochvalovala si Ivana servis v hotelu Falkensteiner.

Související

Více souvisejících

Ivana Jirešová Jitka Nováčková Andrea Kabická

Aktuálně se děje

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

Ilustrační foto

Chcete se nám mstít? ICC varoval před odvetou vůči soudu

Prokurátoři Mezinárodního trestního soudu (ICC) v Haagu v pátek varovali před jednotlivci, kteří hrozí odvetou vůči soudu nebo jeho zaměstnancům. Takové jednání může podle ICC představovat trestný čin vůči výkonu spravedlnosti, informuje agentura AFP.

před 6 hodinami

Viktor Orbán /Fidesz/, maďarský premiér

Evropa si v současné době hraje s ohněm, varuje Orbán

Předseda maďarské vlády Viktor Orbán v pátečním rozhovoru pro veřejnoprávní rozhlas Kossuth Radio zdůraznil, že Evropa si v současné době hraje s ohněm ve vztahu k otázce války a míru. Maďarsko podle něj odmítá být vtáhnuté do konfliktu.

před 7 hodinami

Dmitrij Peskov na druhém summitu Rusko Afrika 2023.

Velmi důležité, velmi nebezpečné. Kreml zareagoval na návrhy Camerona a Macrona

Mluvčí Kremlu Dmitrij Peskov v pátek vyjádřil znepokojení nad slovy britského ministra zahraničních věcí Davida Camerona, který hovořil o právu Kyjeva útočit na ruské objekty s britskými zbraněmi. Podobně reagoval na slova francouzského prezidenta Emmanuela Macrona o možnosti vyslání vojáků na Ukrajinu, informuje agentura Reuters.

před 7 hodinami

před 7 hodinami

před 8 hodinami

před 8 hodinami

před 8 hodinami

před 9 hodinami

před 9 hodinami

před 10 hodinami

před 10 hodinami

Ministerstvo zahraničí, ilustrační fotografie.

Česko vyzývá Rusko, aby přestalo s kybernetickými útoky

Česko společně s EU, NATO a dalšími mezinárodními partnery odsuzuje aktivity ruského státního aktéra APT28, uvedlo ministerstvo zahraničí v pátek. APT28 je spojován s ruskou vojenskou rozvědkou GRU a dlouhodobě provádí kyberšpionážní kampaň v evropských zemích.

před 11 hodinami

před 11 hodinami

před 12 hodinami

před 13 hodinami

Napětí v Nigeru: Ruští vojáci vstoupili na základnu, kde sídlí americká armáda

Podle vysokého představitele obrany USA vstoupil ruský vojenský personál na leteckou základnu v Nigeru, kde jsou umístěny americké jednotky. Tento krok následuje po rozhodnutí nigerské junty zbavit se americké síly.

Zdroj: Julie Jarošová

Další zprávy