Markéta Hrubešová nesnáší diety, raději pravidelně cvičí

Praha - Herečka Markéta Hrubešová je spojována hlavně s divadlem, filmy a vařením, ale Markéta je aktivní nejen na jevišti. Od dětství se ráda hýbe, a protože nesnáší diety a ráda si dopřeje dobré jídlo, raději se potí několikrát týdně v dámské posilovně hany bany.

„Jídlo miluji, a proto jsou mi veškeré diety protivné. Nedávno jsem vydala kuchařku „Tak vařím já“ a stojím si za každým receptem. Všechna jídla v mojí kuchařce jsem uvařila i snědla. Snažím se tedy být živým důkazem toho, že člověk si může pochutnat a nemusí nutně okamžitě přibrat. Stačí se třikrát do týdne protáhnout ve fitku hany bany a nemusím si nic odpírat,“ prozrazuje Hrubešová.

„A nutno říci, že mne to opravdu začalo bavit. Cvičím obden a na každé cvičení se vyloženě těším. Na kardio zónu, ve které běhám nebo chodím na pásu, jezdím na rotopedu a také na té mašince, co zaměstnává i paže. Střídám to s power platem a také pravidelně chodím na vacu shape. A výsledky už jsou vidět. Určitě se cítím lépe a celkově jsem tak nějak odolnější vůči stresu a také různým nachlazením.“

Markétě vyhovuje, že jsou dámská fitness studia po celé republice, a tak se ani při pracovních cestách nemůže sama sobě na nic vymlouvat. Samotné cvičení ale určitě k atraktivní postavě nestačí. „Pokud je jídlo tučné a kalorické, neodpírám si ho, ale dám si menší porci. Preferuji tak raději malé porce, ale snažím se jíst alespoň pětkrát denně a k tomu průběžně vypít nejmíň dva litry vody nebo čaje.“

Současně se Hrubešová netají tím, že je spáč, a potřebuje spát alespoň sedm hodin. Markétiným tajemstvím je i to, že nemá-li povinnosti, ráda si dopřeje odpolední „beauty sleep“. „Stačí mi dvacet minut a zaberu téměř kdykoliv a kdekoliv,“ doplnila sympatická herečka. Zlepšení kondice se jí hodí i v Divadelní Společnosti Josefa Dvořáka, kde momentálně hraje ve dvou krásných představeních. V kostýmech se totiž cítí lépe, protože díky pravidelnému cvičení v dámském fitku cítí úbytek centimetrů na kritických partiích.

Související

Markéta Hrubešová a další české herečky si užívají v Peci pod Sněžkou

Kde si v zimě užívají české herečky?

Krásné české hory v kombinaci s tím nejlepším z evropského designu. Přesně takovou atmosféru si do Pece pod Sněžkou přišla vychutnat Aňa Geislerová, Mahulena Bočanová, Markéta Hrubešová, Anna Kadeřábková, Sara Sandeva nebo Iveta Vítová, která s manželem vlastní jeden apartmán. Právě v tomto půvabném městečku proběhlo otevření Aparthotelu Svatý Vavřinec. A herečky si svůj pobyt užily se vším, co k horám patří!
Křest nové knihy Markéty Hrubešové (foto: MF, a.s. a La Casa Argentina)

Markéta Hrubešová pokřtila svoji knihu rajčatovým džusem

Praha – Markéta Hrubešová není pouze herečka, ale také vášnivá kuchařka a autorka knih o vaření a jídle. Nyní vydává novou knihu, která je věnovaná nejmladším členům rodiny. Odkud se vzaly plodiny, se kterými se běžně setkáváme na talíři? Na otázky dětem odpoví Pan Brambora a jeho kamarádi.

Více souvisejících

Markéta Hrubešová

Aktuálně se děje

před 1 hodinou

Viktor Orbán /Fidesz/, maďarský premiér

Evropa si v současné době hraje s ohněm, varuje Orbán

Předseda maďarské vlády Viktor Orbán v pátečním rozhovoru pro veřejnoprávní rozhlas Kossuth Radio zdůraznil, že Evropa si v současné době hraje s ohněm ve vztahu k otázce války a míru. Maďarsko podle něj odmítá být vtáhnuté do konfliktu.

před 1 hodinou

Dmitrij Peskov na druhém summitu Rusko Afrika 2023.

Velmi důležité, velmi nebezpečné. Kreml zareagoval na návrhy Camerona a Macrona

Mluvčí Kremlu Dmitrij Peskov v pátek vyjádřil znepokojení nad slovy britského ministra zahraničních věcí Davida Camerona, který hovořil o právu Kyjeva útočit na ruské objekty s britskými zbraněmi. Podobně reagoval na slova francouzského prezidenta Emmanuela Macrona o možnosti vyslání vojáků na Ukrajinu, informuje agentura Reuters.

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

Ministerstvo zahraničí, ilustrační fotografie.

Česko vyzývá Rusko, aby přestalo s kybernetickými útoky

Česko společně s EU, NATO a dalšími mezinárodními partnery odsuzuje aktivity ruského státního aktéra APT28, uvedlo ministerstvo zahraničí v pátek. APT28 je spojován s ruskou vojenskou rozvědkou GRU a dlouhodobě provádí kyberšpionážní kampaň v evropských zemích.

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

před 8 hodinami

před 8 hodinami

Turecko, ilustrační foto

Turecko definitivně zastavilo veškerý obchod s Izraelem

Dva anonymní turečtí úředníci informovali agenturu Bloomberg, že Turecko úplně zastavilo veškerý obchod s Izraelem. Tím chce Ankara vyjádřit svůj nesouhlas s Izraelem kvůli jeho jednání v Pásmu Gazy, což ostře kritizuje turecký prezident Recep Tayyip Erdogan.

před 9 hodinami

před 9 hodinami

raketový systém Patriot

„Rusové se učí a upravují taktiku,“ říkají ukrajinští energetici. Firmám dochází peníze, žádají o Patrioty

Ukrajinští energetici se snaží opravit škody způsobené rostoucími ruskými vzdušnými útoky, které mají za cíl zničit ukrajinskou energetickou infrastrukturu, poškodit ekonomiku a podlomit morálku společnosti. Obávají se, že nedokáží zemi připravit na zimu, pokud spojenci Kyjevu neposkytnou systémy protivzdušné obrany, jako jsou americké Patrioty, které by pomohly zastavit další útoky Rusů na již poškozené elektrárny.

před 9 hodinami

před 9 hodinami

FOTO: Vykolejený vlak skončil na dva kusy mimo trať. Jel přes 100 km/h

Drážní inspekce vyšetřuje čtvrteční nehodu vlaku, který bez strojvedoucího odjel ze stanice a po několika kilometrech jízdy vykolejil. Ze zveřejněných fotografií je zřejmé, že souprava skončila mimo trať a na dva kusy. Škoda činí několik milionů korun. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy