Kuchařová o anorexii Elišky Bučkové: Držím jí palce!

Ptaha - Miss World Taťána Kuchařová většinu času tráví v Americe, proto když se dozvěděla o Elišce Bučkové a jejím přiznání k anorexii, byla v šoku!

"Opravdu, to se stalo? No, tak to je hrozné, ale držím jí moc palce! S Eliškou se sice osobně neznám, ale znám jiné kolegyně, které si stejným problémem také prochází," řekla Prásk.tv Kuchařová, která do Prahy dorazila na castingy modelingové soutěže Elite model look.

"My se snažíme vybírat děvčata, která mají už od přírody určité proporce, i když v těch 14-16 letech se to ještě moc nepozná. Vím, že je to dnes problém, ale krása by měla hlavně vyzařovat zevnitř a ne aby jí určovalo nějaké měřítko krásy. Ale tak je jasné, že práce modelky vyžaduje štíhlost, ale rozhodně ne tak extrémní. Holky zdravě jezte a cvičte, to je můj osvědčený recept," dodala Kuchařová, která zasedne v porotě nového ročníku soutěže a bude jí i moderovat.

Související

Andrea Bezděková (foto: Cewe fotokniha)

Celebrity vybíraly nejoriginálnější fotoknihu

Praha – V Evropě se údajně vyrobilo již přes šest milionů fotoknih značky Cewe. V Praze se proto již po sedmé sešly známé osobnosti, které vybíraly nejoriginálnější fotoknihu od přihlášených soutěžících. Předsedou poroty se stal zpěvák a zkušený fotograf Peter Nagy. Soutěž však nevznikla jen pro zábavu, pořadatel akce totiž věnuje výtěžek na charitativní projekty.
Kateřina Průšová

Modelky a svátky: Kde je budou trávit s kým?

Praha - Zahájení sezony ve Špindlerově mlýně si nemohly nechat ujít krásky českého showbyznysu. Modelky Kateřina Průšová, Eliška Bučková a Simona Dvořáková svou letošní přípravu na svah rozhodně nepodcenily.

Více souvisejících

Eliška Bučkova Taťána Kuchařová

Aktuálně se děje

před 43 minutami

před 3 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Aktualizováno včera

včera

Adrian Newey

Génius Newey končí v Red Bullu. Zamíří k Ferrari?

Dlouho se o tom spekulovalo, a nyní je to oficiální. Adrian Newey, technický ředitel Red Bull Racing, ukončí svou práci u rakouské stáje po skončení této sezóny. Potvrzení této zprávy přišlo od samotného týmu v jeho oficiálním prohlášení. Po 19 letech skončí Neweyho dlouholetá éra v týmu.

včera

Zahraniční vojáci se stali válečnými zajatci (POW) poté, co byli zajati Ukrajinou jako bojovníci v rámci ruských ozbrojených sil, účastní se tiskové konference organizované ukrajinskými představiteli v Kyjevě 15. března 2024.

Žoldáci z Nepálu ve velkém dezertují z ruské armády na Ukrajině

Podle informací serveru RBK-Ukrajina, který se odvolává na tiskovou zprávu Hlavního ředitelství zpravodajství, žoldáci z Nepálu, kteří přišli bojovat proti Ukrajině v řadách ruské armády, masově dezertují. Ruští velitelé zároveň hledají chatrné omluvy pro své vedení, vysvětlující tuto situaci.

včera

Boj proti Green Dealu i migraci. Hnutí ANO zahájilo předvolební kampaň

Při zahájení hlavní fáze kampaně ANO ve Zlíně uvedl předseda Andrej Babiš, že hlavními prioritami hnutí ve volbách do Evropského parlamentu jsou boj proti nelegální migraci, obrana suverenity a odpor proti Zelené dohodě, nazvané Green Deal. Hlavním heslem kampaně před červnovými volbami je "Česko pro tebe všecko".

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy