Žilková hodinu před svatbou Hanychové nevěděla, kdo je ženich

Praha - Herečka Veronika Žilková (51) do poslední chvíle nevěděla o chystané svatbě dcery Agáty Hanychové (27). Dokonce ani netušila, za koho se chce modelka vdát.

Hanychová volala šťastnou novinu, že se bude vdávat, hodinu před obřadem, který se konal o víkendu v Mariánských lázních. Co jí na to Žilková, která nebyla na svatbu dcery pozvaná, řekla?

"Zeptala jsem se jí, kdo je tím šťastným ženichem. Tím jsem si nebyla jista, kdo zrovna v sobotu ráno Agátu napadl jako manžel," svěřila se herečka webu Blesk.cz.

Agáta se samozřejmě vdala za svou údajnou životní lásku, herce Jakuba Prachaře (29). S tím se nedávno vrátila z romantické dovolené na Maledivách, kde svatbu snů asi vymysleli.

Související

Martin Stropnický

Stropnický podporuje protesty proti Babišovi? V Izraeli nosil českým demonstrantům vodu

Martin Stropnický patřil ještě nedávno k velmi výrazným tvářím hnutí ANO. Působil jako ministr obrany a krátce i jako ministr zahraničních věcí. Do září roku 2018 byl také místopředsedou ANO. Teď ale překvapil. Jako velvyslanec v Izraeli se staral o ty, kteří přišli v neděli před ambasádu v Tel Avivu, aby se na dálku připojili k protivládnímu protestu 280 tisíc lidí v Praze na Letné.

Více souvisejících

Veronika Žilková Agáta Hanychová

Aktuálně se děje

před 3 minutami

před 27 minutami

před 58 minutami

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 4 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Rusko tvrdí, že provedlo útok na štáb operačního velení ukrajinských ozbrojených sil

Rusko podle tamních médií dnes oznámilo, že jeho armáda provedla útok na štáb operačního velení jižního uskupení ukrajinských ozbrojených sil. Informaci zveřejnilo ministerstvo obrany v Moskvě v souvislosti s průběhem války proti Ukrajině, Kyjev zatím tuto zprávu nekomentoval.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy