Co obnáší zvětšení prsou silikonovými implantáty?

PR ČLÁNEK - Ňadra je možné operativně zpevnit, vymodelovat, vyplnit vlastním tukem nebo i zmenšit. Patříte-li ale mezi řadu žen, které touží po plnějším dekoltu či zvětšení a zdokonalení povadlých prsou, nejspíše Vás osloví silikonové implantáty.

Odborníci je doporučují pro přirozený vzhled a spolu s klientkami oceňují jejich výhody: dlouhodobou záruku, bezpečnost a velmi dobrou snášenlivost v těle. Moderní silikonové implantáty se vyrábějí v množství velikostí a tvarů, takže si vybere opravdu každá zájemkyně. Vynikají i přirozeným kopírováním pohybů těla v každé poloze, takže nová prsa díky nim vypadají přirozeně, zkrátka perfektně. Mají také ochrannou vrstvu, která zaručuje, že se žádný gel nedostane do těla pacientky. Další zárukou bezpečnosti je zátka monoliticky spojená s obalem, která uzavírá samotný implantát.

Zvětšení prsou je však operací se vším všudy, takže si dobře rozmyslete, kdo Vám ji provede. Zjistěte si, zda je vybraná klinika moderně technologicky vybavená, poskytuje komplexní služby a zaručuje dostatek zkušeností svých chirurgů a anesteziologů.

Dopřejte si prsa snů prakticky na počkání

Malá nebo povadlá prsa Vás už dnes nemusí trápit. Splňte si svůj sen o krásných ňadrech, odvěkém symbolu ženství. Celý proces začíná konzultací s odborníkem. Požádejte ho o reference a fotografie žen před a po zvětšení prsou. Pak se nechte seznámit s procedurou a získejte doporučení na vhodný typ a velikost silikonové výplně. Odborník zváží, který způsob zvětšení prsou bude právě pro Vás ten nejlepší.

Alespoň měsíc před operací nesmíte užívat léky, které snižují srážlivost krve. Lékař musí vědět o všech lécích, které berete, i o hormonální antikoncepci. Budete muset také podstoupit předoperační vyšetření u všeobecného lékaře nebo internisty.

Samotné zvětšení prsou operatéři provádějí v celkové narkóze a trvá přibližně 1 až 2 hodiny. Operační rána měří jen okolo 4 centimetrů a stehy postupně samy vymizí. Brandes Clinic v Praze používá při zvětšení prsou speciální samovstřebatelné stehy. Po zákroku dostanete pojistné dreny, aby se předešlo krevním podlitinám. Počítejte s tím, že na klinice pobudete 1 až 2 dny. Lékaři a sestry však udělají vše pro minimalizaci bolesti a Vaše rychlé zotavení.

A co po operaci?

Následující den lékař odstraní dreny a Vy si navléknete speciální podprsenku, kterou budete nosit 4 až 5 týdnů, aby se Vám nová prsa hezky „dotvarovala“. Nutný je alespoň týden dovolené a 2 týdny klidu bez fyzické námahy.

Zhruba po 3 měsících se můžete naplno radovat ze zvětšených prsou, jejichž tvar už v této době lékaři považují za trvalý. Jako slečna Jitka, která lituje pouze toho, že nepodstoupila zvětšení prsou na klinice Brandeis už dříve. Nová prsa jí přinesla zvýšení sebevědomí, a tím i více štěstí ve všech oblastech života.

Související

Mohou prsní implantáty ochránit člověka před kulkou?

Dokáží prsní implantáty zastavit kulku? Testy ukázaly zajímavé věci

Asi před sedmi lety po internetu koloval příběh ženy, které prsní implantáty údajně zachránily život poté, co byla střelena do hrudníku. „Fragmenty kulky byly jen milimetry od jejího srdce a životně důležitých orgánů. Kdyby neměla implantáty, nemusela být dnes naživu.“ uvedla v roce 2010 pro  Los Angeles Times kosmetičtí chirurgové Beverly Hillsová a chirurg Ashkan Ghavami. „Je to šťastná žena“.

Více souvisejících

zvětšení prsou ženy komerční sdělení

Aktuálně se děje

před 18 minutami

před 58 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 2 hodinami

Aktualizováno před 2 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

před 2 hodinami

Aktualizováno před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

Čerpací stanice, ilustrační fotografie.

Pohonné hmoty mají zlevnit. Navzdory začátku motoristické sezóny

Cena benzinu překročila 40 korun za litr, nafta je o více než korunu levnější. Navzdory zahájení motoristické sezóny se čeká první letošní výraznější zlevňování pohonných hmot. Důvodem je znatelný pokles cen ropy, která se minulý týden prodávala za cenu kolem 90 dolarů za barel. Nyní stojí méně než 84 dolarů. 

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

Robert Fico

Fico zkritizoval Evropskou unii: Není schopna předložit mírovou iniciativu pro Ukrajinu

Dnes slovenský premiér Robert Fico kritizoval Evropskou unii, že není schopna předložit mírovou iniciativu pro Ukrajinu a označil všechny schůzky státníků členských zemí EU za "válečné kabinety". Toto prohlášení učinil na konferenci k 20. výročí vstupu Slovenska do EU. Fico také kritizoval zahraniční politiku EU a odmítl nový migrační pakt.

před 6 hodinami

před 7 hodinami

Švýcarsko nenabídlo Rusku pozvánku na mírový summit o Ukrajině

Švýcarská vláda oznámila, že zatím nenabídla Rusku pozvánku na mírový summit o Ukrajině, který se bude konat v červnu v této alpské zemi. Přesto zdůraznila, že Rusko by mělo být zahrnuto do mírového procesu.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy