Netradiční metody omlazení pleti? Čtěte

Praha - Místo klasického botoxu vyzkoušejte plazmaterapii nebo lifting mezonitěmi. Podívejte se, o co jde.

Existuje spousta metod omlazení pleti. Velkou část z nich provádí lékaři na klinice Esthé Laser – aplikace botoxu nebo laserové omlazení nejsou problém. Specializují se i na méně tradiční zákroky. Jedním z nich je plazmaterapie, tedy omlazení vlastní krví. Druhý zákrok je lifting mezonitěmi.

Plazmaterapie

Při plazmaterapii tělo nevstřebává žádné cizí látky, protože vám je aplikována vaše vlastní krevní plazma. Jak to vypadá?

Nejprve vám odeberou krev, poté vaši plazmu zpracují unikátní technologií, aby z ní získali co nejvíce aktivních krevních destiček. Tím vznikne roztok krve s ideálním poměrem destiček. Krev vám poté opět aplikují do podkoží tenkými jehličkami.

Plazmaterapie je skvělá například na omlazení pleti, sjednocení tónu pleti nebo zlepšení jizev po akné.

Lifting mezonitěmi

Při liftingu mezonitěmi vám pod kůži aplikují speciální nitě, které tak vytvoří podporu pro tkáně. Efekt je viditelný ihned a vydrží až dva roky.

Nitě se dají aplikovat na obličej, stehna, břicho nebo paže. Pod kůži vám aplikují lékařské nitě, které se do jednoho roku vstřebají. Mezitím ale vytvoří „kostru“ z kolagenu, která bude fungovat jako podpora kůže. Pleť se tak zpevní a vypne.

Mezonitě dokáží vyhladit jemné vrásky a zredukovat ty hlubší. Celkově také zlepšují elasticitu pokožky.

Jakou metodu si vybrat?

Ani jeden ze zákroků není bolestivý. Oblast zákroku vám totiž lokálně znecitliví, takže bolest neucítíte.

Ideální ovšem bude způsob omlazení konzultovat s odborníky v Esthé Laser Clinic. Objednejte se na vstupní vyšetření, kde s vámi jeden z lékařů projde vaši anamnézu a doporučí vám zákrok přesně na míru, aby byl výsledný efekt co nejúčinnější ale nejpřirozenější.

Vyzkoušejte jednu z netradičních metod omlazení pleti na klinice Esthé Laser.

Související

Více souvisejících

Esthé Laser Clinic komerční sdělení ženy

Aktuálně se děje

před 35 minutami

před 44 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 6 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Evropou prošly prvomájové demonstrace. V Německu a Francii zasahovala policie

Prvomájové demonstrace v Paříži a německých městech byly provázeny napětím a incidenty. V Paříži došlo k rozbíjení nejméně dvou výloh obchodů radikály, zatímco ve Stuttgartu se střetly protestující s policií, jak informovala agentura DPA.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy