Kam jezdí lyžovat Dejdar nebo Bočanová?

Jižní strana rakouských Alp je v zimě velmi oblíbená díky největšímu počtu slunečných dní v celém Rakousku. Není divu, že si sem jezdí užívat zimních radovánek i mnoho Čechů. Mezi nimi najdete například i Martina Dejdara nebo Mahulenu Bočanovou.

Lyžařské středisko Nassfeld patří k jednomu z nejoblíbenějších díky své velikosti, rozmanitosti sjezdovek a nádhernému horskému panoramatu. Zimních radovánek si sem jezdí užívat mnoho Čechů, mezi nimiž najdeme například i Martina Dejdara nebo Mahulenu Bočanovou.

Nassfeld na jižní straně Alp se vyznačuje i skvělým zázemím pro aktivity, které přichází na řadu po lyžování. Na ideální zimní dovolenou sem pravidelně jezdí Mahulena Bočanová. 

„Vydařená zimní dovolená by podle mě měla vypadat přesně jako tady. Krásné alpské počasí, slunce celý den, po lyžování si s partou zajít na báreček, zatancovat si pod širým nebem, pak se vypotit v sauně a taky se dobře vyspat,“ říká herečka v tiskové zprávě.

Kromě Bočanové přijal pozvání majitele CK PK Petra Kopala do wellness hotelu i Martin Dejdar a slovenský hudebník Vašo Patejdl. Ten zde také vystoupil a zahrál stovkám českých lyžařů.

„Jsem tady podruhé a to je v mém případě trochu výjimka. Jsem totiž člověk, který rád objevuje nové oblasti a jen výjimečně se někam vrací. Mám rád, když můžu z hotelu vyjet přímo na sjezdovku. A to tady je. A k tomu spousta krásných sjezdovek, skvělé wellness a úžasný výhled do údolí,“ pochvaluje si Patejdl.

Mahulena Bočanová je zdatnou lyžařkou a tak se snaží během zimy vyrazit do hor vícekrát. Když jede do zahraničí, jede pokaždé pávě sem. „V zimě jezdím do Špindlu a do Rakouska vždy do Nassfeldu. Lyžování je tady totiž fantastické! Jsou tu skvělé sjezdovky, které si vybíráte podle náročnosti. Také mě hodně baví, že si můžu vybrat rakouskou, nebo italskou stranu a tudíž si i vybírat mezi těmito kuchyněmi, podle toho, na co mám chuť.“

I pro Bočanovou je samozřejmě velkým přínosem to, že z hotelu Falkensteiner, ve kterém byli všichni ubytovaní, je to na sjezdovku doslova krok. „Vyjdeš z hotelu v lyžákách, zašlápneš lyže a jedeš, což je pro lyžaře ten největší benefit.“

Jako máma bere při výběru dovolené ohled i na to, jak je daná lokalita vhodná pro děti. A tady na ně rozhodně nikdo nezapomíná. „Nejvíc se mi líbí, že je na hotelu bazén s klouzačkou pro děti, ve kterém je teplá voda, vydržíme tam třeba i dvě hodiny. A také venkovní bazén s teplou vodou, kdy zároveň koukáte na Alpy. To je pro děti naprosto úchvatný zážitek.“

Milý domácí přístup je zde prý cítit ze všeho. „Moc hezky se tu o nás starají, všechno je takové domácí a na jednom místě. Je tu také výborné wellness, takže se člověk i krásně zrelaxuje,“ dodala na adresu hotelu herečka.

Martin Dejdar se po lyžování chopil mikrofonu a moderoval bouřlivou akci s diskotékou pod širým nebem i další večírek, který se dále konal v hotelu. Středisko Nassfeld ale určitě není vhodné jen pro zimní radovánky. Mahulena Bočanová se sem na doporučení chystá i v létě.

„Nikdy jsem nechápala, proč lidi jezdí na hory v létě, ale pak jsem to jednou zažila a musím říct, že je to srovnatelný zážitek se zimní dovolenou. A tady je to prý v létě ještě krásnější. Navíc k moři je to jen hodina a půl autem,“ dodala závěrem.

Související

Záběr z pohádky Princezna zakletá v čase.

RECENZE: Princezna zakletá v čase ukazuje českou pohádku v nejlepší formě

Zábavná a neokoukaná. I tak by bylo možné definovat novou pohádku od debutujícího Petra Kubíka. Jedním dechem však můžeme dodat, že chybí zkušenější režie a větší důvěra v diváka. Ovšem i přes některá škobrtnutí se jedná o nejlepší pohádku poslední doby, kterou zastiňuje pouze Strachův Anděl Páně.

Více souvisejících

Martin Dejdar Mahulena Bočanová Lyžování Alpy zimní radovánky

Aktuálně se děje

před 58 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 5 hodinami

před 7 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Diskuse, koncerty i výstavy. Česko slaví 20 let v EU, odstartuje Týden Evropy

Česko oslavuje 20 let členství v EU prostřednictvím různých akcí po celé republice. V Praze se dnes konají diskuse, koncerty, výstavy a divadelní představení. Večer otevře prezident Petr Pavel takzvaný Týden Evropy.

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy