Odhalená neodhalená: Finalistky Miss Léta pokřtily kalendář, který nafotily v prádle

Praha - V pátek 24.11. všech 12 finalistek nafotilo kalendář spodního prádla značky Werso. Z celkem 11 tisíc nafocených fotografií fotograf Robert Novotný vybral do kalendáře TOP 13 a slavnostně je pokřtil v restauraci Il Mulinu. Zisk ze všech akcí Miss Léta včetně výtěžku z prodeje kalendářů půjde na nadační fond IT People.

Restaurace Il Mulino se v pátek zaplnila ženskou krásou a litry prosecca. Chystal se slavnostní křest kalendáře spodního prádla značky Werso. Jiřina Matoušová, majitelka značky Werso, a Robert Novotný, ředitel soutěže a příležitostný fotograf, společně s děvčaty pokřtili kalendář.

„Přes léto se fotí jedna radost, děvčata jsou opálená, nabitá energií slunečních paprsků a proto byl spíš problém, vybrat tu nejlepší fotografií, protože těch povedených fotek bylo opravdu hodně.“ Svěřuje se ředitel a fotograf, Robert Novotný.

Kromě samotného křtění kalendáře proběhl doprovodný program, kde byly vybírány dívky na nafocení mezinárodních reklamních kampaní. Z finalistek byly čtyři dívky, které se objeví na billboardech v celkem osmi zemích a nastartují tak svoji kariéru modelek významnou zakázkou.

Nedílnou součástí křtu byla samozřejmě autogramiáda, kdy každý z hostů si mohl odnést kalendář podepsaný od finalistek Miss Léta.

Související

Dominika Vinšová se stala vítězkou Miss Léta 2018

Dominika Vinšová se stala vítězkou Miss Léta 2018

Praha - Po dlouhém letním maratonu událostí se soutěž Miss Léta uchýlila do finále. Ve středu 12. září proběhlo v klubu Duplex finále a 18člennou porotou byla zvolena vítězka Miss Léta 2018. Po ročním kralování Angeliky Kostyshynové (Miss Léta 2017) bylo předáno žezlo dvacetileté Dominice Vinšové z Prahy. Hlavní cenou bylo auto na rok a postup na světové finále Miss. Druhé místo obsadila jednadvacetiletá Kateřina Lišková z Brna a třetí místo získala devatenáctiletá Nina Sattlerová z Mostu. Pro veřejnost se vítězkou stala osmnáctiletá Ivana Khymchuk a získala titul Miss Léta Sympatie 2018. Mezi VIP osobnostmi se na finále objevila Hana Svobodová, Gabriel Barbie Jiráčková a Pavel Callta, který večerem hudebně doprovázel.
Finalistky soutěže Miss Léta 2018

Miss Léta jde do finále. Popere se o něj těchto 12 krásek!

V průběhu června a července proběhla v Aquapalace Praha celkem čtyři semifinálová kola Miss Léta, kdy se postupně v každém kole představila jiná dvanáctka soutěžících. Pro každé kolo byly připraveny tři korunky a šerpy pro tři postupující dívky. Každé kolo to měla porota těžké, protože konkurence byla vysoká a většinou mezi čtvrtým a třetím místem rozhodoval pouze jeden bod. Po skončení každého kola se nové finalistky přesunuly na slavnostní afterparty do restaurace Como, na kterou je odvezla cabrio limuzína Lincoln Limousine, a dívky oblékly tradiční bílé outfity Bílé armády, které jsou již od roku 2016 neoddělitelnou částí image soutěže Miss Léta.

Více souvisejících

Miss Léta

Aktuálně se děje

před 15 minutami

před 27 minutami

před 38 minutami

před 48 minutami

před 1 hodinou

Robert Fico

Fico zkritizoval Evropskou unii: Není schopna předložit mírovou iniciativu pro Ukrajinu

Dnes slovenský premiér Robert Fico kritizoval Evropskou unii, že není schopna předložit mírovou iniciativu pro Ukrajinu a označil všechny schůzky státníků členských zemí EU za "válečné kabinety". Toto prohlášení učinil na konferenci k 20. výročí vstupu Slovenska do EU. Fico také kritizoval zahraniční politiku EU a odmítl nový migrační pakt.

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 6 hodinami

před 8 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

včera

včera

včera

Nová bilance: V Pásmu Gazy zemřelo přes 34 500 lidí

Při izraelské vojenské ofenzivě v Pásmu Gazy od 7. října zahynulo 34.568 lidí. Ve středu to uvedlo ministerstvo zdravotnictví v Pásmu Gazy ovládaném Hamásemm informovala agentura AFP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy