Neuvěřitelné výdělky celebrit: Zmáčknou tlačítko a počítají miliony na účtech

Pohádkový život slavných osobností může vypadat i následovně – vezmou do ruky mobil, vyfotí se, zmáčknou tlačítko a už jen počítají miliony na účtech. Jedinou fotkou na sociální síti vydělají některé celebrity i desítky milionů korun.

Rok 2019 má za sebou první pololetí, a tak vznikají nejrůznější žebříčky finančních výsledků fyzických i právnických osob. Server Hopper HQ, který analyzuje data na Instagramu, takto vytvořil pořadí nejlépe vydělávajících celebrit na zmíněné sociální síti.

Rodinný byznys si z Instagramu udělaly Kim Kardashianová a její sestry. Kylie Jenner dokonce momentálně drží první příčku, sdílením jediné fotografie si vydělá 30 milionů korun. Její účet sleduje 141 milionů uživatelů. Kromě počtu sledujících je ovšem důležitým kritériem i počet zveřejněných snímků.

Kardashianová, manželka populárního rappera Kanyeho Westa, je na čtvrtém místě. Má sice o tři miliony fanoušků více, nicméně si za příspěvek účtuje „pouze“ 910 tisíc dolarů (necelých 21 milionů korun).

Mezi sestry se vměstnala druhá zpěvačka Ariana Grande, které s každou fotkou přistane na účtu 22,8 milionů korun, a fenomenální portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo, jehož 176 milionů příznivců mu spolu s jediným snímkem zařídí 22,3 milionu korun.

Pětici nejlepších uzavírá další zpěvačka Selena Gomez. Někdejší přítelkyni kanadského kolegy Justina Biebera na sociální síti sleduje 135 milionů lidí, za jediný instagramový příspěvek jí náleží odměna lehce přes 20 milionů korun.

Související

Freddie Mercury

Freddie Mercury nebyl jediný. Tyto celebrity skončily stejně jako on

Onemocnění AIDS je jednou z nejděsivějších chorob současnosti. Zejména proto, že ačkoliv existují spolehlivé metody, jak se před ní chránit, počet nakažených lidí nadále přibývá. Vyléčit se ale nedá. Boj s touto nemocí prohrál například slavný zpěvák kapely Queen Freddie Mercury, nebyl ale zdaleka jediný.
Kim Kardashian (foto: Toglenn)

Celebrity kvůli fanouškům hazardují se zdravím. Nejhorší je, že o tom vůbec neví

Slavné osobnosti jsou natolik slavné, nakolik o ně projevují zájem fanoušci. Celebrita, která není vidět, je v očích veřejnosti nezajímavá, stejně jako v očích filmových nebo hudebních producentů. Není proto divu, že se každá taková osobnost snaží plnit sociální sítě fotografiemi, aby jejich obličej z veřejného života nezmizel. Jen málokdo si ale uvědomuje, jak moc tím svému zdraví škodí.

Více souvisejících

celebrity sociální sítě Ariana Grande Kim Kardashian Cristiano Ronaldo Instagram

Aktuálně se děje

před 1 hodinou

Čerpací stanice, ilustrační fotografie.

Pohonné hmoty mají zlevnit. Navzdory začátku motoristické sezóny

Cena benzinu překročila 40 korun za litr, nafta je o více než korunu levnější. Navzdory zahájení motoristické sezóny se čeká první letošní výraznější zlevňování pohonných hmot. Důvodem je znatelný pokles cen ropy, která se minulý týden prodávala za cenu kolem 90 dolarů za barel. Nyní stojí méně než 84 dolarů. 

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 2 hodinami

Robert Fico

Fico zkritizoval Evropskou unii: Není schopna předložit mírovou iniciativu pro Ukrajinu

Dnes slovenský premiér Robert Fico kritizoval Evropskou unii, že není schopna předložit mírovou iniciativu pro Ukrajinu a označil všechny schůzky státníků členských zemí EU za "válečné kabinety". Toto prohlášení učinil na konferenci k 20. výročí vstupu Slovenska do EU. Fico také kritizoval zahraniční politiku EU a odmítl nový migrační pakt.

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

před 9 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

včera

včera

Blinken: Odmítnutím dohody Hamás ukáže, že se o Palestince „nestará“

Americký ministr zahraničí Antony Blinken se v Jeruzalémě setkal s izraelským premiérem Benjaminem Netanjahuem. Po schůzce vyzval palestinské hnutí Hamás, aby přijalo nabízenou dohodu o propuštění rukojmích a příměří.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy