Tomáš Rosický v Řecku hrát nebude. Olympiakos Pireus odmítl

Londýn - Český fotbalový reprezentant Tomáš Rosický, o něhož se zajímal v těchto dnech řecký Olympiakos Pireus, zůstane i nadále v Londýně. Jeho agent Pavel Paska během pátku českým médiím oznámil, že na nabídku řeckého klubu, který nabízel tři milióny eur (tedy v přepočtu zhruba 84 miliónů korun), Tomáš Rosický nekývl.

"Můžu potvrdit, že jsme to odřekli. Kontaktovali jak Arsenal, tak mě, předložili oficiální nabídku. Ale sdělili jsme jim, že v tomto časovém termínu, tedy začátkem ledna, o přestupu neuvažujeme," uvedl přesně Pavel Paska.

Podle něj také není důvodem tohoto odmítnutí ze strany Tomáše Rosického změna trenéra v řeckém klubu, který tak v současnosti trénuje Portugalec Vítor Pereira. Nabídka totiž byla odmítnuta ještě před tím, než k této změně došlo.

Český záložník, jenž je v české reprezentaci kapitánem, nastoupil během posledních čtyř ligových duelů Arsenalu do třech zápasů. Před tím pak většinou sledoval zápas svého celku spíše z lavičky a i proto se živě spekuluje o tom, jestli v budoucnu Rosický někam nepřestoupí. Nabídky přicházejí a to prý i z jiných anglických klubů. Arséne Wnger, kouč Arsenalu, však nechce českého hráče nikam pustit a to ani na hostování.

Celkem odehrál v právě probíhající ligové sezóně 2014/2015 za Arsenal pouze pět zápasů. D o pár duelů nastoupil i v rámci anglických pohárových soutěží i evropské Ligy mistrů UEFA.

Související

Ronaldo, Cristiano

Chování Ronalda je na legendu Manchesteru United moc. Vyzvala ho k odchodu z klubu

Kolem hvězdného portugalského fotbalového útočníka Cristiana Ronalda je v posledních dnech živo a to především proto že před pár dny opustil předčasně lavičku a odešel tak do kabiny ještě před koncem ligového duelu s Tottenhamem. Kouč Rudých ďáblů Erik ten Hag na to reagoval tak, že ho nenominoval na další ligový duel s Chelsea, na čež se Ronaldo za své chování omluvil. Podle klubové legendy Garyho Nevilllea by pro United bylo nejlepší, kdyby s Ronaldem okamžitě ukončila spolupráci.
Chelsea FC

Prohra se Záhřebem byla poslední kapkou. Vedení Chelsea se rozloučilo s Tuchelem

Fotbalistům londýnské Chelsea se nevydařil vstup nejen do nové sezóny anglické Premier League, na jejímž začátku ze sedmi dosavadních kol Londýňané vyhráli jen třikrát a nachází se tak aktuálně na šestém místě ligové tabulky, ale i do nové sezóny Ligy mistrů. Hned v prvním zápase totiž na hřišti Dinama Záhřeb prohráli 0:1 a to už bylo na vedení Blues příliš a rozhodli se tak ukončit spolupráci s koučem Thomasem Tuchelem.

Více souvisejících

Premier league Tomáš Rosický Arsenal FC

Aktuálně se děje

před 14 minutami

před 33 minutami

Aktualizováno před 42 minutami

před 1 hodinou

Robert Fico

Atentátník na Fica se sám stal terčem útoku

Údajný útočník, který ve středu střílel na slovenského premiéra Roberta Fica, se v roce 2016 stal sám terčem útoku. Juraj Cintula tehdy pracoval jako ochranka obchodního domu ve městě Levice.

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 3 hodinami

před 3 hodinami

Aktualizováno před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

Vlastimil Harapes

Zemřel známý baletní mistr Vlastimil Harapes

Česko zasáhla ve středu smutná zpráva. Ve věku 77 let zemřel tanečník a herec Vlastimil Harapes. O jeho úmrtí informovalo Národní divadlo. Harapes v poslední době bojoval s vážnými zdravotními problémy. 

před 4 hodinami

Aktualizováno před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

Česká televize, ilustrační foto

Ministerstvo kultury navrhlo od příštího roku zvýšení koncesionářských poplatků

Česká televize získá příští rok díky zvýšení koncesionářských poplatků navíc 865 milionů korun a Český rozhlas si polepší o 331 milionů korun. Ministerstvo kultury navrhuje od roku 2025 zvýšit televizní poplatek o 15 Kč na 150 Kč měsíčně a rozhlasový poplatek o 10 Kč na 55 Kč měsíčně, jak uvedl ministr kultury Martin Baxa (ODS) na dnešní tiskové konferenci. 

před 7 hodinami

před 7 hodinami

Češi začnou nejvíce umírat na rakovinu, varují lékaři. Onemocní jí polovina lidí

Podle onkologů bude rakovina v roce 2030 nejčastější příčinou úmrtí v České republice. V současnosti vedou onemocnění srdce, ale nádory již nyní způsobují přibližně 28.000 úmrtí ročně, což představuje čtvrtinu všech úmrtí.

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy