VIDEO: Bída v Barceloně! Není Messi, není Neymar, tak se nevyhrává

Barcelona - Trapas? Spíš pořádné varování a vykřičník! Bez Messiho je Barcelona poloviční a když chybí i Neymar, dá se sázet na to, že slavný klub z Camp Nou prohraje. V neděli měla Barca šanci na reparát, ale nevyhrála ani napotřetí.

Předsezonní příprava katalánského klubu je výsledkově jedna z nejhorších v historii. Hoří to hlavně vzadu, ze čtyř zápasů dostali svěřenci Luise Enriqueho osm gólů! vyhráli jen nad Los Angeles Galaxy poměrem 3:1, pak následovaly nezdary. Manchester United si smlsnul, vyhrál nad Barcou 3:1, Chelsea remizovala 2:2. Naposledy přišla nečekaná prohra s Fiorentinou.

Důvod? Zřejmě opravdu absence Messiho a Neymara. vypadá to, že Barca je na argentinském kouzelníkovi natolik závislá, že si nemůže dovolit nastoupit bez něj. Pak totiž hrozí obrovský průšvih.

Zdroj: YouTube

Jenže tentokrát to nebylo jen o ofenzivě. Tam to na sebe vzal aspoň Luis Suarez, ale ani jeho gól aspoň na remízu nestačil. Obrana Barcelony totiž vypadala jak průchoďák. Sergio Busguets si asi nepamatuje, kdy ho někdo tak dokonale zesměšnil, před prvním gólem dostal jesle a úplně se pak vykašlal na hru. Průvan dělal Kataláncům v jejich velkém vápně hlavně Joaquin. A slávu si užil mladík Federico Bernardeschi. Dát dva góly Barceloně, to se jen tak nevidí!

Přípravný zápas Fiorentina - Barcelona 2:1 Branky: 4. a 12. Bernardeschi - 17. Suarez.

Související

Lionel Messi

Messimu brzy vyprší smlouva s PSG. Údajně je v kontaktu i s Barcelonou

Vzhledem k tomu, že jednomu z nejslavnějších současných fotbalistů světa Argentincovi Lionelu Messimu se blíží konec dvouleté smlouvy s jeho současným zaměstnavatelem, tedy s Paris Saint Germain, není divu, že se v zákulisí začínají rozbíhat spekulace o tom, kam povedou jeho další kroky. Olej do ohně jako první přilil viceprezident FC Barcelona Rafa Yuste. Právě on se totiž nechal slyšet, že mistr světa z loňského roku je se svým bývalým zaměstnavatelem v kontaktu. 

Více souvisejících

FC Barcelona Lionel Messi Neymar (fotbalista)

Aktuálně se děje

před 54 minutami

před 1 hodinou

před 2 hodinami

Polsko-běloruská hranice

Polsko posiluje kovovou bariéru na hranici s Běloruskem

Polsko posiluje kovovou bariéru na své hranici s Běloruskem, aby zabránilo nelegální migraci. Připravuje také plány na zvýšení ochrany hranice s Ruskem, uvedl ve čtvrtek polský ministr obrany Wladyslaw Kosiniak-Kamysz podle agentury AP.

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

Valerij Zalužnyj

Změny ve vedení Ukrajiny: Zalužnyj míří do Británie, Kubrakov skončil

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj ve čtvrtek dekretem oficiálně jmenoval bývalého vrchního velitele ozbrojených sil Valerije Zalužného mimořádným a zplnomocněným velvyslancem Ukrajiny v Británii. Ukrajinský parlament také dnes odvolal Olexandra Kubrakova z funkce místopředsedy vlády pro obnovu Ukrajiny.

Aktualizováno před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

před 7 hodinami

před 8 hodinami

před 8 hodinami

před 9 hodinami

před 9 hodinami

Izrael, ilustrační foto

Izrael se vyjádřil k hrozbě Bidena o zákazu dodávek zbraní

Za "velké zklamání" označil ve čtvrtek izraelský velvyslanec při OSN Gilad Erdan vyjádření amerického prezidenta Joea Bidena, který pohrozil zastavením některých dodávek zbraní Izraeli v případě, že zaútočí na město Rafah na jihu Pásma Gazy. 

před 10 hodinami

před 11 hodinami

před 12 hodinami

včera

Slováci zadrželi 14letého mladíka. Škole vyhrožoval bombou

Během policejní operace pod krycím názvem Škola zasáhla Národní kriminální agentura (NAKA) a zadržela čtrnáctiletou osobu kvůli podezření ze šíření poplašné zprávy. Uvedla tisková agentura TASR.

Zdroj: Julie Jarošová

Další zprávy