Děsivý příběh: Francie prohrála, Fidel (27) skočil pod vlak

Paříž - Fotbalové EURO vyhráli Portugalci. Bohužel pro Fidela Nikitina. Když dal Eder v prodloužení gól, rozhodl se tenhle sedmadvacetiletý mladík, že už nemá cenu žít dál. Prohrál vše, co měl.

Fidel se živil jako prodavač mobilních telefonů. Jenže místo, aby vydělával, stále víc se zadlužoval. Půjčoval si, nesplácel. A tak když nastal čas fotbalového mistrovství Evropy, zavětřil šanci. Právě teď všechny dluhy splatí.

Vsadil na jednu kartu. Byl přesvědčený o tom, že šampionát vyhraje domácí Francie. Vzal poslední peníze, co měl a poslal je do hry. Bylo to 200 tisíc rublů, tedy 75 tisíc korun.

Pak už jen nechal na svém facebooku vzkaz. "Díky a promiňte..."

Pak nedaleko rodného Iževsku skočil pod vlak. Zdrcený byl i strojvůdce. "Nedalo se zabrzdit," říkal.

Související

Cristiano Ronaldo

Čtyři měsíce bez fotbalu. To nyní může čekat Ronalda po finálovém zranění

Madrid - Největší portugalská fotbalová hvězda, kterou je útočník Cristiano Ronaldo, se sice v těchto dnech může radovat spolu s celým Portugalskem radovat z premiérového zisku titulu mistrů Evropy, následující informace ale nepotěší jak jeho samotného, tak ani Real Madrid, ve kterém v současnosti působí. Jak známo, portugalský forvard nedělní finále mistrovství Evropy, které se konalo na Stade de France a ve kterém se Portugalci střetli s domácími Francouzi, nedohrál, neboť musel už po 25 minutách hry předčasně opustit hrací plochu kvůli zranění. Nyní vyšlo najevo, že CR7 si v tomto utkání natrhl přední zkřížený vaz v koleni, což tak mimo jiné znamená, že nejznámější Portugalec může chybět na fotbalových hřištích až čtyři měsíce. S touto informací přišel úterní španělský tisk.
Euro 2016

Ostuda na Euro 2016: Černé můry zaplavily při finále celý stadion

Paříž - Nešlo si toho nevšimnout. Fotbalisté, trenéři i rozhodčí se před očekávaným finále mistrovství Evropy místo plného soustředění museli věnovat odhánění nečekaného nepřítele. Pařížský stadion Stade de France totiž pohltily všudypřítomné můry! Za jejich invazi mohou pořadatelé.

Více souvisejících

Euro 2016 sebevražda

Aktuálně se děje

před 12 minutami

Izraelská armáda

Izrael nadále operuje v okolí Rafáhu. Pozastavení pomoci z USA popírá

Izraelská armáda pokračuje v pozemní operaci do Rafáhu, kterou zahájila v tomto týdnu. Už v úterý potvrdila obsazení přechodu na hranici s Egyptem. Do obydlených čtvrtí města zatím nepostupuje. Armádní mluvčí zároveň bagatelizoval nepotvrzenou informaci, že USA pozastavily dodávku některých zbraní kvůli nynější ofenzivě. 

před 59 minutami

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

Wladyslaw Kosiniak-Kamysz

Polsko vnímá nové riziko z Ruska. Upozornil na něj prestižní deník

Polské bezpečnostní služby jsou v plné pohotovosti kvůli hrozbě bombových útoků a záškodnických akcí ze strany Ruska na území Evropy, řekl polský ministr obrany Wladyslaw Kosiniak-Kamysz v úterý. Reagoval tak na článek deníku Financial Times, že Moskva plánuje násilné sabotáže v zahraničí. 

před 7 hodinami

před 8 hodinami

včera

Vláda ČR

Vláda schválila novelu atomového zákona, pomůže urychlit výstavbu nových bloků

Rychlejší výstavba nových jaderných bloků a také snazší povolovací procesy při zavádění malých modulárních reaktorů jsou hlavními body novely atomového zákona, jejíž návrh schválila vláda na úterním jednání. Odsouhlasila i návrhy novel zákonů o rozpočtovém určení daní, o sociálních službách nebo o nemocenském pojištění a také znění úplně nového zákona o Národní rozpočtové bance. A věnovala se i pomoci mrazy postiženým ovocnářům a dalšímu antibyrokratickému balíčku.

Aktualizováno včera

včera

včera

včera

Aktualizováno včera

včera

Americký voják v rukou Moskvy. Rusové ho viní z krádeže, Bílý dům o případu ví

Rusové během minulého týdne zadrželi dalšího amerického občana, tentokrát jde dokonce o vojáka. Podle mluvčí americké armády Cynthie Smithové byl zadržen ve čtvrtek 2. května ve Vladivostoku, přičemž čelí obvinění z krádeže. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy