Po konci hráčské kariéry zpátky do Chelsea? Blues mají pro Čecha zaměstnání

Londýn - Konec bohaté hráčské kariéry českého gólmana Petra Čecha se nezadržitelně blíží a tak není divu, že se ve fotbalovém zákulisí čile spekuluje o jeho budoucnosti. Už po jeho lednovém oznámení o tom, že po této sezóně pověsí kopačky definitivně na hřebík, se objevila informace, že by se tak mohl současný brankář londýnského Arsenalu vrátit do jiného londýnského celku, kde zapsal nemalou stopu v jeho historii a to do Chelsea. Právě na Stamford Bridge nyní podle britského deníku The Telegraph našli pro Petra Čecha možnou pozici.

V souvislosti s londýnskou Chelsea se v těchto dnech hovoří především o tom, že by v ní mohl v nejbližší době končit italský stratég Maurizio Sarri, jenž podle některých ztrácí podporu u některých jeho svěřenců. Proti setrvání italského kouče u Londýňanů pak mluví i bodová ztráta na čelo Premier League či herní styl, jaký se nyní v Chelsea praktikuje. Pravděpodobně hned po této sezóně dojde na místě hlavního kormidelníka ke změně, přičemž by se jím mohl stát buď bývalý fotbalista Chelsea Frank Lampard či francouzský trenér Laurent Blanc.

Spolu s novým koučem ale může po této sezóně do klubu přijít i již zmiňovaný Petr Čech, pro kterého vedení v čele s majitelem Romanem Abramovičem, se kterým má bývalý reprezentační gólman stále přátelské vztahy, našlo místo, které by mohl zaujmout a to místo technického ředitele. Na této pozici v minulosti působil Michael Emenalo, který ale z klubu před dvěma lety odešel a dosud se tak za něj nenašla adekvátní náhrada.

Na Stamford Bridge by jistě Petra Čecha přivítali s otevřenou náručí a to platí nejen pro ono klubové vedení, ale i pro samotné fanoušky. V současné době rozhodně není výjimkou fakt, že na domácím stadionu Chelsea při právě domácích zápasech tohoto celku jsou k vidění prátzdná místa. Je tu tak v případě příchodu tohoto miláčka fanoušků Chelsea příslib, že by prázdných míst bylo na Stamford Bridge pomálu, pokud by nějaká byla.

Související

Ronaldo, Cristiano

Chování Ronalda je na legendu Manchesteru United moc. Vyzvala ho k odchodu z klubu

Kolem hvězdného portugalského fotbalového útočníka Cristiana Ronalda je v posledních dnech živo a to především proto že před pár dny opustil předčasně lavičku a odešel tak do kabiny ještě před koncem ligového duelu s Tottenhamem. Kouč Rudých ďáblů Erik ten Hag na to reagoval tak, že ho nenominoval na další ligový duel s Chelsea, na čež se Ronaldo za své chování omluvil. Podle klubové legendy Garyho Nevilllea by pro United bylo nejlepší, kdyby s Ronaldem okamžitě ukončila spolupráci.
Chelsea FC

Prohra se Záhřebem byla poslední kapkou. Vedení Chelsea se rozloučilo s Tuchelem

Fotbalistům londýnské Chelsea se nevydařil vstup nejen do nové sezóny anglické Premier League, na jejímž začátku ze sedmi dosavadních kol Londýňané vyhráli jen třikrát a nachází se tak aktuálně na šestém místě ligové tabulky, ale i do nové sezóny Ligy mistrů. Hned v prvním zápase totiž na hřišti Dinama Záhřeb prohráli 0:1 a to už bylo na vedení Blues příliš a rozhodli se tak ukončit spolupráci s koučem Thomasem Tuchelem.

Více souvisejících

Premier league Petr Čech Chelsea FC

Aktuálně se děje

Aktualizováno před 27 minutami

před 27 minutami

před 1 hodinou

Čerpací stanice, ilustrační fotografie.

Pohonné hmoty mají zlevnit. Navzdory začátku motoristické sezóny

Cena benzinu překročila 40 korun za litr, nafta je o více než korunu levnější. Navzdory zahájení motoristické sezóny se čeká první letošní výraznější zlevňování pohonných hmot. Důvodem je znatelný pokles cen ropy, která se minulý týden prodávala za cenu kolem 90 dolarů za barel. Nyní stojí méně než 84 dolarů. 

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

Robert Fico

Fico zkritizoval Evropskou unii: Není schopna předložit mírovou iniciativu pro Ukrajinu

Dnes slovenský premiér Robert Fico kritizoval Evropskou unii, že není schopna předložit mírovou iniciativu pro Ukrajinu a označil všechny schůzky státníků členských zemí EU za "válečné kabinety". Toto prohlášení učinil na konferenci k 20. výročí vstupu Slovenska do EU. Fico také kritizoval zahraniční politiku EU a odmítl nový migrační pakt.

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 8 hodinami

před 10 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

Vstup Česka do Evropské unie byl výhrou, i když EU není bezchybná, řekl Pavel

Při zahájení festivalu United Islands of Prague prezident Petr Pavel zdůraznil, že vstup České republiky do Evropské unie byl výhrou, i když EU není bezchybná. 

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy