Změní Fernando Torres dres? O Španěla se údajně zajímá Arsenal

Londýn – V rámci hlavního města Británie možná dojde k velkému fotbalovému přestupu. Útočník Fernando Torres má podle Sunday People namířeno z Chelsea k městskému rivalovi Arsenalu.

Arsenal v posledních týdnech jasně deklaroval, že hodlá udržet své opory a naopak ještě posílit. Hodně se mluví o příchodu útočníka Realu Madrid Gonzala Higuaína. Nyní se přidaly i spekulace o přestupu Fernanda Torrese.

Devětadvacetiletý Torres nastřílel za dvě a půl sezóny v barvách Chelsea pouhých patnáct ligových branek a byl často terčem kritiky. Přesto nedávno prohlásil, že na Stamford Bridge neřekl poslední slovo.

Po případném přestupu by na Torrese čekala v útočné řadě Arsenalu konkurence v podobě Oliviera Girouda, Lukase Podolskiho, Gervinha nebo Theo Walcotta.

Související

Arsenal Londýn.

Anglie zná nejdražšího fotbalistu své historie. Rice posílil Arsenal, cena může překročit 100 milionů liber

O posledním víkendu padl rekord, na britských ostrovech znají jméno nejdražšího anglického fotbalisty v historii. Stal se jím již bývalý spoluhráč Tomáše Součka a Vladimíra Coufala Declan Rice z West Hamu, odkud odchází do jiného londýnského klubu Arsenalu. Přestože obě strany nikterak nepřiblížily podmínky smlouvy, na kterých se dohodly, televizní stanice BBC hovoří o tom, že měl Arsenal za tohoto čtyřiadvacetiletého reprezentačního záložníka zaplatit odstupné ve výši 100 milionů liber, přičemž s bonusy by celková částka měla dosáhnout na 105 milionů liber (v přepočtu zhruba 2,9 miliardy korun). 
Paul Kagame (prezident Rwandy)

Úvodní prohra Arsenalu s nováčkem Premier League rozčílila i rwandského prezidenta

Vstup londýnského Arsenalu do nové sezóny anglické Premier League 2021/22, v jejíž prvním zápase nestačil na nováčka z Brentfordu, se kterým nakonec prohrál 0:2, nepotěšil nejedenoho fanouška Kanonýrů. Výkon Londýňanů nenechal dokonce chladným ani samotného prezidenta Rwandy Paula Kagameho. Ten totiž na svém twitterovém účtu napsal: "Tohle si fanoušci Arsenalu nezaslouží a nechtějí si na to zvykat. NE!!! Nemůžeme omlouvat nebo přijmout průměrnost. Tým musí být připravený tak, aby vyhrával. Říkám to jako velký fanoušek Arsenalu." Připomeńme, že právě Rwanda je jedním ze sponzorů Arsenalu.

Více souvisejících

Arsenal FC Fernando Torres

Aktuálně se děje

před 14 minutami

před 25 minutami

před 58 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 3 hodinami

Robert Šlachta

Přísaha a Motoristé jednají o budoucí spolupráci. Proč bořit něco, co funguje, ptá se Šlachta v rozhovoru pro EZ

Koalice Přísahy a Motoristé ve volbách do Evropského parlamentu získala dva mandáty. EuroZprávy.cz v této souvislosti oslovily předsedu hnutí Přísaha Roberta Šlachtu. Odmítl, že by jeho hnutí upozadilo svůj program kvůli spolupráci s Motoristy sobě. „Nikola Bartůšek a Filip Turek spolu skvěle fungují jako tým. Nikola jako odbornice na migraci a Filip jako odborník na Green Deal a průmysl. A to jsou dvě základní témata, o které dalších pět let v Evropě půjde,“ říká. 

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

Bürgenstock

Hrozí mírovému summitu ztráta legitimity? Obavy mají i švýcarští pořadatelé, chybí důležité mocnosti

Víkendový mírový summit přinese setkání předních světových lídrů. Velké potíže pro samotnou legitimitu události ale může přinést nepřítomnost Ruska a Číny. Mají s tím problém i samotní Švýcaři, kteří summit hostí. Česká republika naopak vůči podpoře Ukrajiny zachovává neochvějně tvrdý postoj. Svědčí o tom například 5700 ukrajinských vojáků, které v rámci různých programů vycvičili jejich čeští kolegové. 

před 7 hodinami

před 8 hodinami

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Krokodýl terorizoval odlehlou obec v Austrálii. Místní se mu krutě pomstili

Odlehlou obec na severu Austrálie dlouhodobě terorizoval krokodýl mořský. Velký plaz útočil na lidi a požíral jejich domácí mazlíčky, nakonec se dočkal kruté odplaty. Stal se totiž hlavním chodem během hostiny místních obyvatel. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy