Rabušic měl přestoupit do Itálie, Verona ale nestihla transfer zaregistrovat

Liberec - Útočník Slovanu Liberec Michael Rabušic má namířeno do osmého celku italské Serie A Hellas Verona. Vysněný přestup severočeského tvrďáka ale může zkomplikovat fakt, že Italové nestihli transfer včas zaregistrovat. Slovan o tom informuje na svých internetových stránkách.

"Zástupci FC Slovan Liberec stihli před uzavřením přestupového okna smlouvu o přestupu v systému zaregistrovat. Italskému klubu se to ale včas nepodařilo. V tuto chvíli tedy není přestup dotažen. Italský klub se snaží podniknout kroky, aby byl přestup uskutečněn," komentuje nastalou situaci liberecký web.

Pokud by se ovšem transfer přeci jenom uskutečnil, pro Severočechy by to znamenalo další oslabení kádru. Pryč už zamířili obránci Renato Kelić a Ondřej Kušnír, v létě odejde do Sparty další defenzivní opora Radoslav Kováč.

Rabušic stihl v české lize v barvách Brna a Liberce nastřílet 33 branek ve 130 zápasech. Ve Veroně se může setkat mimo jiné s bývalým italským reprezentantem Lucou Tonim.

Související

AC Sparta Praha

Hrála se odložená utkání Fortuna ligy. Liberec využil přesilovku, Sparta remizovala

Ve středu byly na programu dva ligové zápasy, které se v původním termínu nemohly konat. V případě duelu Liberce s Pardubicemi se tak tento zápas 21. kola hrát kvůli nemoci v pardubickém mužstvu, duel 22. kola mezi Jabloncem a Spartou byl zase odložen kvůli sněhu. Co se týče prvně zmiňovaného duelu, tak v něm se Liberec dočkal vítězství poté, co se před tím v šesti duelech za sebou vítězství nedočkal. Tentokrát mu k němu pomohly výrazně Pardubice, které většinu zápasu hrály o deseti a nakonec tak prohrály 1:4. Na jablonecké Střelnici se pak hrál vyrovnaný a tvrdý zápas, který jinak ani remízou nakonec skončit nemohl. Góly padaly až v poslední desetiminutovce, nejprve se prosadil domácí Silný, o bod pro Spartu se postaral exjablonecký Čvančara.
Stadion FC Slovan Liberec.

Trefa do černého? Fotbalový Liberec má pozvednout bývalý fotbalista Chelsea

Poměrně překvapivou posilu uzmul trápící se fotbalov ý Liberec, jemuž se v úvodu tohoto ročníku Fortuna ligy vůbec nedaří a až v osmém ligovém kole získal poprvé tři body za výhru a to konkrétně za výhru 2:1 nad Mladou Boleslaví. Výrazně pomoci má totitž Severočechům vedené koučem Lubošem Kozlem bývalý fotbalista Slavie i londýnské Chelsea Miroslav Stoch. Tento zkušený slovenský ofenzivní záložník, jenž naposledy působil v polském Zaglebie Lubin, se s podještědským klubem dohodl na spolupráci do konce sezóny.

Více souvisejících

FC Slovan Liberec Fotbal

Aktuálně se děje

před 15 minutami

před 58 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

Ilustrační foto

Zlevňování se nekoná. Ceny spotřebitelských výrobků v Česku opět rostou

Ceny spotřebitelských výrobků v Česku v dubnu vzrostly o 2,9 procenta ve srovnání s předchozím rokem, což představuje zrychlení oproti březnovému dvouprocentnímu nárůstu. Hlavními tahouny inflace byly ceny potravin, alkoholu a pohonných hmot. Vyplývá to z údajů zveřejněných Českým statistickým úřadem (ČSÚ). V porovnání s předchozím měsícem se spotřebitelské ceny v dubnu zvýšily o 0,7 procenta.

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

Vladimír Putin na ekonomickém fóru ve Vladivostoku

Rusko se připravuje na válku s NATO? Odvolání Šojgua z funkce ministra naznačuje, co Kreml chystá, tvrdí ISW

Podle analýzy amerického Institutu pro výzkum války (ISW) navrhnutí Andreje Belousova, dosavadního prvního místopředsedy ruské vlády a ekonoma, na post ministra obrany naznačuje, že prezident Vladimir Putin podniká kroky směřující k mobilizaci ruské ekonomiky a zbrojního průmyslu pro potenciálně dlouhodobý konflikt na Ukrajině a možnou budoucí konfrontaci s NATO. 

před 7 hodinami

MS v hokeji

Navzdory bojovnému srdci Poláci nestačili na zkušenější Švédy, alpské derby nabídlo jedenáct branek

Po vyrovnané boji s Lotyši narazili Poláci ve svém druhém zápase na letošním MS na daleko těžšího soupeře a to Švédy. Přestože ani tentokrát našim severním sousedům nechybělo vedle hlasité podpory z hlediště Ostravar Areny podobě nadšení jako proti pobaltskému soupeři, kvalita v jednotlivých hokejových dovednostech byla znát. Seveřané rozhodně nehráli na plný plyn, ale i v poněkud utlumeném režimu si dokráčeli za pohodovou výhrou 5:1 a k dosavadním třem bodům si tak připsali další tři. To v Praze se favorizovaným Švýcarům nerodilo očekávané vítězství vůbec lehce. Alpské derby nabídlo jedenáct branek, přičemž tu rozhodující vstřelili Švýcaři až v poslední minutě základní hrací doby. 

před 7 hodinami

před 7 hodinami

před 8 hodinami

Rusko hlásí dronové útoky na Lipeckou, Belgorodskou a Kurskou oblast

Ukrajinský dronový útok způsobil v noci na pondělí požár elektrické rozvodny v ruské Lipecké oblasti, tvrdí tamní gubernátor Igor Artamonov. Nálet bezpilotních letadel hlásili i představitelé Belgorodské a Kurské oblasti, píše agentura Reuters.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy