Philadeplhia přišla v rekordním čase o trenéra

Philadelphia – Pouhé tři zápasy stačily vedení pensylvánského hokejového týmu k tomu, aby se po čtyřech letech rozloučilo s hlavním trenérem A týmu Peterem Laviolettem.

Ten byl údajně na šikmé ploše od minulé sezóny, kdy se mu nepodařilo dovést tradičně silný tým do vyřazovací části. Posledním hřebíčkem do rakve se mu pak stal neúspěšný start nového ročníku NHL.

Ve třech úvodních zápasech se klubu pod jeho vedením nepodařilo urvat ani bod a zodpovědní lidé se proto rozhodli zkusit štěstí s jeho dosavadním asistentem Craigem Berubem.

Jde přitom o nejrychleji odvolaného trenéra v historii zámořské nejvyšší soutěže. Doposud drželi rekord Jacques Demers, Denis Savard a Ivan Hlinka, kteří všichni vydrželi na lavičce čtyři utkání.

Související

Michal Neuvirth v brance plamenů.

Neprůstřelný Neuvirth září v NHL: Připadám si jako ve snu

Filedelfie - Gólman Michal Neuvirth prožívá mimořádně vydařený start do angažmá ve Philadelphii i celé sezony NHL! Poté, co zastavil Floridu v čele s Jaromírem Jágrem, teď vystavil stopku i obhájcům Stanely Cupu z Chicaga. Týmu Flyers pomohl druhým čistým kontem v řadě k hladké výhře 3:0.

Více souvisejících

Philadelphia Flyers

Aktuálně se děje

před 55 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 7 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Evropou prošly prvomájové demonstrace. V Německu a Francii zasahovala policie

Prvomájové demonstrace v Paříži a německých městech byly provázeny napětím a incidenty. V Paříži došlo k rozbíjení nejméně dvou výloh obchodů radikály, zatímco ve Stuttgartu se střetly protestující s policií, jak informovala agentura DPA.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy