Finále východní konference basketbalové NBA je vyrovnané, Pacers - Heat 1:1

Indiana - Heat druhý zápas nezvládli a dovolili Indianě vyrovnat stav série na 1:1. Svoji extratřídu potvrzuje LeBron James.

Indiana opět ukázala, že to s ní obhájci titulu nebudou mít lehké a po úvodní těsné prohře vydřela vítězství. Celá základní pětka Pacers se dostala v počtu bodů na dvojciferná čísla. Nejlépe si vedl Roy Hibbert s 29 body, což je jeho rekord v play-off.

První duel rozhodl až těsně před koncem floridský LeBron James a Miami tak vyhráli 103:102.  Nejlepší hráč utkání zaznamenal devátý triple double v play-off NBA v kariéře. Za Pacers nejlépe bodoval George.

Série se přesouvá do Indiany za nerozhodného stavu a odhodlání Indiany napovídá, že se mají fanoušci NBA ještě na co těšit.

Související

Kyrie Irving, autor: Erik Drost

Společnost Nike ukončila spolupráci s basketbalovou hvězdou Irvingem

Společnost Nike definitivně ukončila spolupráci s basketbalovou hvězdou Brooklynu Kyriem Irvingem. Už minulý měsíc americký oděvní gigant v reakci na Irvingovu propagaci filmu obsahujícímu antisemitské názory spolupráci přerušil a zrušil plány na vydání bot z jeho speciální edice.
NBA

Sezona NBA by se měla rozběhnout 30. července

Sezona basketbalové NBA přerušená koronavirovou pandemií by se mohla rozběhnout 30. července, o den dříve, než se očekávalo. Uvedla to americká televizní stanice ESPN, důvod kosmetické úpravy termínu nespecifikovala.

Více souvisejících

NBA Indiana Pacers LeBron James

Aktuálně se děje

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

MANUÁL: Dnes startují krajské a senátní volby. Jak volit a kde nekroužkovat?

Dnes odpoledne začnou v Česku volby krajských zastupitelů. V některých částech republiky budou spojeny také s prvním kolem senátních voleb. Zatímco krajské volby se týkají voličů mimo hlavní město, o složení horní parlamentní komory budou rozhodovat i voliči ze čtyř senátních obvodů v Praze. 

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy