Miami druhou prohru nepřipustilo a vyrovnalo finálovou sérii NBA na 1:1

Miami – Úvodnímu duelu triumfovali hráči San Antonia, ale zvítězit i podruhé na palubovce Miami se jim nepovedlo. Domácí Heat zvládli lépe koncovku a vyhráli 103:84.

Nejprve bylo utkání velmi vyrovnané, ale přelom posledních dvou čtvrtin patřil obhájcům titulu z Miami a to rozhodlo. Během osmi minut nastříleli 33 bodů a dostali pouhých pět. Zbytek zápasu se už více méně pouze dohrával a trenér San Antonia dokonce prostřídal sestavu.

V zápase nejlépe skóroval domácí rozehrávač Mario Chalmers, který zaznamenal 19 bodů, LeBron James jich měl na kontě 17. Za San Antonio se nejvíce dařilo Danny Greenovi se 17 body. Dobrý zápas ale neodehrál Tony Parker a ve formě nebyli ani další zkušení hráči Spurs Tim Duncan a Manu Ginobili.

Série se za stavu 1:1 nyní přesouvá ke třem zápasům do San Antonia.

Související

Kyrie Irving, autor: Erik Drost

Společnost Nike ukončila spolupráci s basketbalovou hvězdou Irvingem

Společnost Nike definitivně ukončila spolupráci s basketbalovou hvězdou Brooklynu Kyriem Irvingem. Už minulý měsíc americký oděvní gigant v reakci na Irvingovu propagaci filmu obsahujícímu antisemitské názory spolupráci přerušil a zrušil plány na vydání bot z jeho speciální edice.
NBA

Sezona NBA by se měla rozběhnout 30. července

Sezona basketbalové NBA přerušená koronavirovou pandemií by se mohla rozběhnout 30. července, o den dříve, než se očekávalo. Uvedla to americká televizní stanice ESPN, důvod kosmetické úpravy termínu nespecifikovala.

Více souvisejících

NBA Miami Heat

Aktuálně se děje

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

MANUÁL: Dnes startují krajské a senátní volby. Jak volit a kde nekroužkovat?

Dnes odpoledne začnou v Česku volby krajských zastupitelů. V některých částech republiky budou spojeny také s prvním kolem senátních voleb. Zatímco krajské volby se týkají voličů mimo hlavní město, o složení horní parlamentní komory budou rozhodovat i voliči ze čtyř senátních obvodů v Praze. 

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy