Šok pro basketbal. Hvězdný hráč Kobe Bryant zahynul při nehodě vrtulníku

Jeden z nejlepších basketbalistů všech dob Kobe Bryant zahynul při dnešní havárii vrtulníku v Kalifornii. O úmrtí pětinásobného šampiona NBA a dvojnásobného olympijského vítěze informoval server TMZ.

Jednačtyřicetiletý Bryant cestoval ve své soukromé helikoptéře s minimálně třemi dalšími lidmi.

#UPDATE Kobe Bryant's 4 daughters reportedly among those killed in helicopter crash https://t.co/1ooBN1YeIj pic.twitter.com/pVnIJEWeNz

— WPLG Local 10 News (@WPLGLocal10) January 26, 2020

Stroj po pádu zachvátil oheň a nikdo na palubě havárii nepřežil. Úřady potvrdily pět mrtvých, příčiny nehody se vyšetřují.

Olympijský vítěz z Pekingu a Londýna ukončil kariéru v roce 2016 po dvaceti sezonách v NBA, které vesměs strávil v dresu Los Angeles Lakers. S manželkou Vanessou vychovával čtyři dcery.

Související

Basketball

Bryantův (†41) ručník z rozlučky se vydražil za 33 tisíc dolarů

Za více než 33 tisíc dolarů se vydražil ručník, který měl kolem ramen zesnulý legendární basketbalista Kobe Bryant při rozlučkovém zápase před čtyřmi lety. O víkendu jej vydražil velký fanoušek klubu Los Angeles Lakers, jenž má v plánu jednou vytvořit z podobných cenností muzeum.

Více souvisejících

Kobe Bryant Letecké nehody NBA sport Basketball

Aktuálně se děje

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

Ilustrační foto

Chcete se nám mstít? ICC varoval před odvetou vůči soudu

Prokurátoři Mezinárodního trestního soudu (ICC) v Haagu v pátek varovali před jednotlivci, kteří hrozí odvetou vůči soudu nebo jeho zaměstnancům. Takové jednání může podle ICC představovat trestný čin vůči výkonu spravedlnosti, informuje agentura AFP.

před 6 hodinami

Viktor Orbán /Fidesz/, maďarský premiér

Evropa si v současné době hraje s ohněm, varuje Orbán

Předseda maďarské vlády Viktor Orbán v pátečním rozhovoru pro veřejnoprávní rozhlas Kossuth Radio zdůraznil, že Evropa si v současné době hraje s ohněm ve vztahu k otázce války a míru. Maďarsko podle něj odmítá být vtáhnuté do konfliktu.

před 7 hodinami

Dmitrij Peskov na druhém summitu Rusko Afrika 2023.

Velmi důležité, velmi nebezpečné. Kreml zareagoval na návrhy Camerona a Macrona

Mluvčí Kremlu Dmitrij Peskov v pátek vyjádřil znepokojení nad slovy britského ministra zahraničních věcí Davida Camerona, který hovořil o právu Kyjeva útočit na ruské objekty s britskými zbraněmi. Podobně reagoval na slova francouzského prezidenta Emmanuela Macrona o možnosti vyslání vojáků na Ukrajinu, informuje agentura Reuters.

před 7 hodinami

před 7 hodinami

před 8 hodinami

před 8 hodinami

před 9 hodinami

před 9 hodinami

před 9 hodinami

před 10 hodinami

před 10 hodinami

Ministerstvo zahraničí, ilustrační fotografie.

Česko vyzývá Rusko, aby přestalo s kybernetickými útoky

Česko společně s EU, NATO a dalšími mezinárodními partnery odsuzuje aktivity ruského státního aktéra APT28, uvedlo ministerstvo zahraničí v pátek. APT28 je spojován s ruskou vojenskou rozvědkou GRU a dlouhodobě provádí kyberšpionážní kampaň v evropských zemích.

před 11 hodinami

před 11 hodinami

před 12 hodinami

před 13 hodinami

Napětí v Nigeru: Ruští vojáci vstoupili na základnu, kde sídlí americká armáda

Podle vysokého představitele obrany USA vstoupil ruský vojenský personál na leteckou základnu v Nigeru, kde jsou umístěny americké jednotky. Tento krok následuje po rozhodnutí nigerské junty zbavit se americké síly.

Zdroj: Julie Jarošová

Další zprávy