Špotáková po vítězném návratu: Soupeřkám jsem překazila večírek

Řím - Barbora Špotáková se vrátila po mateřské dovolené mezi oštěpařskou elitu a byl z toho comeback jako hrom. Na mítinku Diamantové ligy v Římě suverénně zvítězila. Jejímu triumfu přihlíželi i roční syn Janek a přítel Lukáš.

Nejen pro mámu Barboru, ale i pro malého Janka byl závod v Římě hodně náročný. Po příletu z italské metropole si držel oblíbený polštář a podřimoval. Náročná byla cesta, ale i fandění přímo na stadionu.

"V tuhle hodinu, kdy začíná oštěpařský závod, už Janek dávno spí a teď tam kouká na stadionu. Je to přesně to, co bych nechtěla dělat často. Pak z toho je takhle unavený," řekla Špotáková.

Zatímco Janek s tátou Lukášem fandili, Špotáková bojovala s oštěpařskou elitou, mezi kterou se vrátila po více než roce. Po dlouhé pauze byla hodně nervózní.

"Ty první pokusy jsem házela hodně opatrně. Byla jsem taková vystrašená," řekla Špotáková. Jenže nervozita nebyla na místě. Špotáková totiž se svými soupeřkami zametla.

"Samozřejmě byly docela rády, že mě vidí, ale měla jsem z toho pocit, že jsem jim překazila nějaký pěkný večírek," uzavřela česká oštěpařka, která jim prý příště bude kazit párty bez synka.

Související

Femke Bolová

Nizozemská hvězda Bolová překonala po téměř 41 letech halový světový rekord Kratochvílové

Skoro 41 let se mohla bývalá česká, respektive československá atletka Jarmila Kratochvílová chlubit tím, že drží halový světový rekord na trati 400 metrů. Nyní už to neplatí, jelikož byl překonán aktuálním nizozemským atletickým talentem, dvaadvacetiletou Femke Bolovou. Právě ona totiž v neděli na nizozemském mistrovství v Apeldoornu zaběhla čtvrtku v čase 49,26 sekundy, čímž tak překonala dosavadní rekord o 33 setin. 

Více souvisejících

Atletika Barbora Špotáková

Aktuálně se děje

před 15 minutami

před 46 minutami

před 55 minutami

před 2 hodinami

před 4 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Aktualizováno včera

Zemřel zakladatel a výrazná osobnost ODS Miroslav Macek

Ve věku 79 let zemřel zakladatel a bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Podle serveru Novinky zemřel ve středu po krátké a těžké nemoci.

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy