Tenisoví fanoušci zase uvidí Strýcovou v akci. Je zatím otázkou, na jakých turnajích

Přestože před téměř dvěma lety oznámila konec své hráčské kariéry, především kvůli mateřství, nyní to s velkou pravděpodobností vypadá na její velký návrat. Řeč je o české tenistce Barboře Strýcové, která se i kvůli blížícímu se porodu nemohla patřičně rozloučit se svými příznivci. Tentokrát tedy bude během krátkodobého návratu na kurty příležitost.

To, že již šestatřicetiletá tenistka Barbora Strýcová se hodlá vrátit na scénu, zveřejnila sama na svém instagramovém účtu spolu s fotkou z tréninku ve společnosti Petry Kvitové. Vedle toho přidala i video z posilovny. "V létě se zase (na chvíli) uvidíme na kurtech," napsala konkrétně rodačka z Plzně.

Přesněji v květnu 2021 Strýcová oznámila, že ukončuje svou kariéru a čtyři měsíce na to pak svět obletěla šťastná zpráva o narození syna Vincenta. V rozhovoru pro média se tehdy nechala slyšet, že by se přeci jenom ráda oficiálně rozloučila s fanoušky přímo na kurtu a ideálně pak na svém milovaném Wimbledonu. Právě v londýnském All England Clubu triumfovala ve čtyřhře a ve dvouhře se tam nejdále dostala až do semifinále. "Sama pro sebe si chci zahrát ještě jeden zápas s diváky. Loučím se s kariérou a nepředpokládám, že se vrátím na okruh, ale chtěla bych mít rozlučku s fanoušky," řekla Strýcová před dvěma lety.

Dodejme, že během své kariéry na okruhu WTA získala dva tituly v singlu a hned 31 v deblu. Spolu s Lucií Šafářovou pak získala bronzovou olympijskou medaili z Ria de Janeiro v roce 2016. Jejím nejvyšším umístěním v žebříčku WTA v rámci singlu pak bylo šestnácté místo.

Související

Barbora Strýcová

Nejen Vondroušová. Na Wimbledonu ve čtyřhře uspěla i loučící se Strýcová, radovali se i junioři

Na obrovský úspěch Markéty Vondroušové, která v sobotu na travnatém povrchu v All England  Clubu coby první nenasazená hráčka v historii vyhrála slavný Wimbledon, dokázaly navázat v neděli další tři české tenistky a jeden český tenista. Nejprve juniorskou ženskou čtyřhru ovládla ryze česká dvojice Alena Kovačková-Laura Samsonová, úspěch v juniorské kategorii slavil v mužské čtyřhře i Jakub Filip, jenž hrál po boku italského parťáka Vulpitty. Největší pohádku hned po Vondroušové ale napsala v neděli Barbora Strýcová. 
Barbora Strýcová

Do karantény musela v Austrálii i Barbora Strýcová. Byla na palubě s pozitivně testovaným

Už nejméně sedm desítek tenistů a tenistek se ocitlo v Australii ve dvoutýdenní karanténě po příletu do Melbourne, kde se v únoru uskuteční první grandslam sezóny, tedy Australian Open. Mezi těmito tenisty nalezneme i dvě česká jména. Jak informuje Radiožurnál, do karantény musela po příletu do Austrálie i česká reprezentantka Barbora Strýcová, jelikož i ona byla na palubě letadla s pozitivně testovaným na koronavirus. Dalším českým jménem v australské karanténě je Tomáš Machač.

Více souvisejících

Barbora Strýcová tenis

Aktuálně se děje

před 13 minutami

před 38 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 3 hodinami

před 5 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Počasí narušilo lodní dopravu v Panamském průplavu, zjistili vědci. Region postihlo rekordní sucho

Klimatický fenomén známý jako El Niňo byl klíčovou příčinou nízkých srážek a rekordního sucha, které loni narušily lodní dopravu v Panamském průplavu. Ve středu to uvedli vědci, informuje agentura AP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy