Tragicky zemřel americký hokejista Johnson. Na ledě utrpěl řeznou ránu na krku

Lední hokej ve Velké Británii zasáhla v uplynulých hodinách obrovská tragédie. Ve věku 29 let zemřel americký hokejista Adam Johnson, který si v minulosti zahrál NHL a v sobotu odehrál poslední zápas za Nottingham Panthers. Klub v neděli potvrdil, že hráč navzdory snaze lékařů a záchranářů podlehl svým zraněním. 

Psala se 35. minuta utkání Challenge Cupu, když Johnson utrpěl řeznou ránu na krku od brusle. Zápas byl okamžitě zastaven, vážně zraněný hokejista byl ošetřen záchranáři a převezen do nemocnice v Sheffieldu, napsala BBC. Klub ale v neděli dopoledne oznámil, že jeho svěřenec zraněním podlehl. 

"V myšlenkách jsme s fanoušky a zástupci obou klubů, zejména s těmi, kteří navštívili či jinak sledovali utkání a budou zasaženi dnešní zprávou," napsali Nottingham Panthers v oficiálním prohlášení.

"Adam, naše číslo 47, nebyl jen výborným hokejistou, ale také skvělým spoluhráčem a člověkem, který měl celý život před sebou. Klubu bude chybět, nikdy nezapomeneme," dodal klub ze střední Anglie. 

Americký hokejista Johnson naskočil ke třinácti zápasům v nejlepší lize světa NHL, za Pittsburgh Penguins dal jeden gól. Několik posledních let působil v Evropě, zahrál si za Malmö ve Švédsku či Augsburg v Německu. 

Související

Hokej, ilustrační fotografie.

Policie zatkla protihráče, jehož brusle fatálně zasáhla hokejistu Johnsona

Britská policie v úterý zatkla muže v případu říjnového tragického úmrtí hokejisty Adama Johnsona pro podezření ze zabití. Podezřelý zůstává ve vazbě, zjevně jde o obránce Matta Petgravea, který bruslí způsobil Johnsonovi fatální zranění v oblasti krku. Policie už dříve uvedla, že se nešťastnou událostí zabývá. Zdůraznila, že jde o standardní postup.
Ilustrační foto

Smrtí hokejisty Johnsona se zabývá policie. Jde o její standardní postup

Britská policie vyšetřuje sobotní tragické úmrtí hokejisty Adama Johnsona. Útočník Nottingham Panthers utrpěl fatální zranění přímo na ledě, když jej zasáhla brusle protihráče do oblasti krku. Policie zdůraznila, že jde o standardní postup v případě nečekaného a náhlého úmrtí. Veřejnost vyzvala, aby se vyhnula nepodloženým spekulacím. 

Více souvisejících

Adam Johnson (hokejista) hokej Velká Británie

Aktuálně se děje

před 1 minutou

před 10 minutami

před 51 minutami

Robert Fico

Fico zkritizoval Evropskou unii: Není schopna předložit mírovou iniciativu pro Ukrajinu

Dnes slovenský premiér Robert Fico kritizoval Evropskou unii, že není schopna předložit mírovou iniciativu pro Ukrajinu a označil všechny schůzky státníků členských zemí EU za "válečné kabinety". Toto prohlášení učinil na konferenci k 20. výročí vstupu Slovenska do EU. Fico také kritizoval zahraniční politiku EU a odmítl nový migrační pakt.

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 7 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Většina Američanů věří, že Čína využívá TikTok k ovládání občanů v USA

Podle průzkumu agentury Reuters/Ipsos věří většina Američanů, že Čína využívá sociální síť TikTok k formování veřejného mínění v USA. 

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy