Mrazivá předpověď: Výbuch sopky na Havaji znamená příchod apokalypsy. A bude hůř

Konsporační teoretik David Meade je znám především díky své teorii o planetě Nibiru, která podle něj na Zemi přinese apokalypsu. Konec světa nicméně předpovídal už několikrát - a zatím se nic nestalo. Současné řádění živlu na Havaji je ale podle něj jasným znamením, že se něco blíží.

Sopka Kilauea na Havaji je vysoká 1200 metrů a je jedním z nejaktivnějších vulkánů na světě. Aktivitu vykazuje prakticky nepřetržitě od roku 1983, v 90. letech láva z této sopky zničila na 200 domů. Posledních pár týdnů obyvatele straší velmi časté masivní erupce. Oblaka kouře a popílku se z Havaje dostala až na 6400 kilometrů vzdálené Mariánské ostrovy.

Samozvaný křesťanský numerolog David Meade tvrdí, že tyto masivní erupce jsou známky toho, že se k Zemi blíží tajemná planeta Nibiru. Ta se podle něj skrývá na okraji Sluneční soustavy a může se během jediného dne až k naší planetě a způsobit apokalypsu, píše server International Bussines Times.

Meade tvrdí, že blížící se planeta Nibiru oslabuje magnetické pole Země a že kvůli gravitačnímu poli planety X budou přírodní katastrofy, jako jsou zemětřesení a vulkanické erupce, na Zemi stále častější. Podle jeho slov je to i případ současných erupcí vulkánu na Havaji.

„Jak se přibližuje systém Nibiru, ovlivňuje magnetické pole našeho Slunce, které přímo ovlivňuje magnetismus Země. Takže se stala událost na Havaji, která přijde jednou za život. Začíná proces nebo cesta, která je velmi zvláštní, problematická, obtížná, složitá nebo chaotická – a bude se stále rozvíjet," říká Meade.

NASA už v minulosti všechny pověsti o planetě Nibiru odmítla a celou Meadeho teorii označila za hoax. Mezinárodní tým vědců nicméně nedávno odhalil, že našli důkazy nové planetě, která se může ukrývat za Neptunem. „Neexistuje důkaz, že Planeta 9 existuje, ale řekl bych, že přítomnost takového objektu v naší sluneční soustavě posiluje argumenty pro Planetu 9," řekl profesor David Gerdes, spoluautor nové studie.

David Meade Nibiru vesmir sopka Kilauea

Aktuálně se děje

včera

včera

včera

včera

včera

Ilustrační foto

Chcete se nám mstít? ICC varoval před odvetou vůči soudu

Prokurátoři Mezinárodního trestního soudu (ICC) v Haagu v pátek varovali před jednotlivci, kteří hrozí odvetou vůči soudu nebo jeho zaměstnancům. Takové jednání může podle ICC představovat trestný čin vůči výkonu spravedlnosti, informuje agentura AFP.

včera

Viktor Orbán /Fidesz/, maďarský premiér

Evropa si v současné době hraje s ohněm, varuje Orbán

Předseda maďarské vlády Viktor Orbán v pátečním rozhovoru pro veřejnoprávní rozhlas Kossuth Radio zdůraznil, že Evropa si v současné době hraje s ohněm ve vztahu k otázce války a míru. Maďarsko podle něj odmítá být vtáhnuté do konfliktu.

včera

Dmitrij Peskov na druhém summitu Rusko Afrika 2023.

Velmi důležité, velmi nebezpečné. Kreml zareagoval na návrhy Camerona a Macrona

Mluvčí Kremlu Dmitrij Peskov v pátek vyjádřil znepokojení nad slovy britského ministra zahraničních věcí Davida Camerona, který hovořil o právu Kyjeva útočit na ruské objekty s britskými zbraněmi. Podobně reagoval na slova francouzského prezidenta Emmanuela Macrona o možnosti vyslání vojáků na Ukrajinu, informuje agentura Reuters.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Ministerstvo zahraničí, ilustrační fotografie.

Česko vyzývá Rusko, aby přestalo s kybernetickými útoky

Česko společně s EU, NATO a dalšími mezinárodními partnery odsuzuje aktivity ruského státního aktéra APT28, uvedlo ministerstvo zahraničí v pátek. APT28 je spojován s ruskou vojenskou rozvědkou GRU a dlouhodobě provádí kyberšpionážní kampaň v evropských zemích.

včera

včera

včera

včera

Napětí v Nigeru: Ruští vojáci vstoupili na základnu, kde sídlí americká armáda

Podle vysokého představitele obrany USA vstoupil ruský vojenský personál na leteckou základnu v Nigeru, kde jsou umístěny americké jednotky. Tento krok následuje po rozhodnutí nigerské junty zbavit se americké síly.

Zdroj: Julie Jarošová

Další zprávy