Věštkyně obrala mladíka o 17 miliónů. Šokuje vás, za co jí platil

New York - Neuvěřitelnou sumu peněz zaplatil mladík z New Yorku věštkyni, které svěřil do rukou svůj osud. Aby mu pomohla s jeho láskou, neváhal jí platit za skutečné absurdnosti. Celkem ho touha po štěstí stála 700 tisíc dolarů.

V srpnu roku 2013 se třiadvacetiletý mladík z New Yorku rozhodl k zásadnímu kroku. Aby měl jistotu, že získá svou lásku, rozhodl se svěřit do rukou věštkyně Priscilly Kelly Delmarové. Chtěl získat srdce dívky jménem Michelle, se kterou se seznámil v Arizoně, píše web Daily Mail.

Jenže ať se jasnovidka snažila sebevíc, s dotyčnou dívkou se nemohla spojit. Mohly za to prý negativní síly, které dívku držely mimo dosah. V tom ale Priscilla neviděla žádný problém a za určitou provizi byla ochotná tyto překážky odstranit.

Jenže to ještě netušil, kolik ho slavné čarování bude stát. Věštkyně mu totiž naúčtovala třeba 80 tisíc dolarů za 128 metrů dlouhý most, který měl přenést zlé duchy do jiné sféry, 70 tisíc za hodinky Rolex, které měly muže očistit od hříchů z minulosti nebo třeba diamantový prsten od Tiffanyho, který měl ochránit jeho energii atd.

Celkem podvodnici vysolil 700 tisíc dolarů, což je v přepočtu asi 17 a půl milionu korun. A protože takovou hotovost má k dispozici jen málokdo, musel prodat dům, auto a dokonce si několikrát půjčit od známých.

Jenže do slibně rozjetého čarování zasáhla tragédie. V únoru 2014 vyšlo najevo, že Michelle zemřela. I v této situaci si ale věděla mazaná věštkyně rady. Zbytek peněz chtěla použít na stroj času a reinkarnační portál. Michelle se podle plánu měla převtělit do jiné ženy, aby s mladíkem mohli být spolu.

Namluvila mu, že jeho reinkarnovaná vyvolená žije v Los Angeles, kam se on okamžitě rozjel. Jenže životní lásku nenašel a začalo mu svítat. Věštkyně ho podvedla! Případ ihned ohlásil na policii, která Priscillu i s jejím společníkem zatkla. Teď čelí obvinění z krádeže.

Související

Více souvisejících

USA (Spojené státy americké) věštby podvod

Aktuálně se děje

před 32 minutami

před 41 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 6 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Evropou prošly prvomájové demonstrace. V Německu a Francii zasahovala policie

Prvomájové demonstrace v Paříži a německých městech byly provázeny napětím a incidenty. V Paříži došlo k rozbíjení nejméně dvou výloh obchodů radikály, zatímco ve Stuttgartu se střetly protestující s policií, jak informovala agentura DPA.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy