Angelina Jolie požádala o rozvod s Bradem Pittem. Po 12 letech pro "nesmiřitelné rozpory"

Los Angeles - Angelina Jolie požádala o rozvod s Bradem Pittem. O rozchodu slavného hollywoodského páru dnes informoval hereččin právní zástupce. Dvojice spolu žila 12 let a před dvěma lety, v srpnu 2014, tento svazek zpečetila svatbou. Podle zpravodajského serveru TMZ, který se specializuje na informace ze světa celebrit, Jolie do rozvodových papírů zapsala 15. září coby datum odloučení. Jako příčinu rozvodu uvedla "nesmiřitelné rozpory".

Jolie zároveň požádala, aby jí byla svěřena péče o všech šest dětí - tří biologických a tří adoptovaných -, které s Pittem vychovává.

"Je to rozhodnutí v zájmu zdraví rodiny. Jolie ho nebude nijak komentovat a prosí, aby rodina v této době měla potřebné soukromí," uvedl v prohlášení právní zástupce Robert Offer.

"Nepřeje si, aby se Pitt podílel na výchově dětí v podobě střídavé péče," dodal server TMZ, který například jako první informoval o úmrtí Michaela Jacksona. "Chce, aby soud pro Pitta stanovil jen možnost návštěv," dodal.

Brad Pitt a Angelina Jolie se do sebe zamilovali při natáčení filmu Pan a paní Smithovi, který měl premiéru v roce 2005. Pitt se poté rozvedl se svou tehdejší manželkou Jennifer Anistonovou, s níž se oženil v roce 2000. Jolie za sebou měla už dvě manželství - s Billym Bobem Thorntonem a s Jonnym Lee Millerem.

Podle zdrojů blízkých páru, na které se odvolává server TMZ, byly příčinou Angelinina rozhodnutí neshody kvůli způsobu, jakým Pitt vychovává děti, z něhož údajně byla "krajně naštvaná".

Po internetu nicméně kolují i zvěsti, že situaci zkomplikovala bývalá Pittova láska Gwyneth Paltrowová, o níž údajně Pitt mluvil ze spaní, což Angelinu rozčilovalo. Oleje do ohně pak prý její manžel přilil, když nevhodně komentoval její hmotnost a navrhl, že by mohla začít využívat stejné metody péče o váhu a postavu, jako Paltrowová, napsal bulvární server GossipCop.

Britský list Daily Mail přispěl spekulacemi o tom, že si Jolie najala soukromého detektiva, který prý zjistil, že ji Pitt podváděl s herečkou Marion Cotillardovou. Jako další možné příčiny rozchodu list zmiňuje údajné Pittovy problémy s kouřením marihuany, s alkoholem a se záchvaty vzteku.

Brzy po zprávě o podání žádosti o rozvod zahltily sociální sítě reakce z celého světa. Komentátoři poznamenávají, že veřejnost, jak se zdá, nebyla připravena na rozpad nejslavnějšího hollywoodského páru, pro který se podle kombinace jmen Brad a Angelina vžila přezdívka "Brangelina". A internet mimo jiné uvažuje, zda po vzoru britské snahy o vystoupení z Evropské unie se rozvodu bude říkat Braxit nebo BrexPitt?

Související

Angelina Jolie

Do Lvova přijela americká herečka Angelina Jolie, navštívila uprchlíky

V západoukrajinském Lvově je americká herečka Angelina Jolie, informují ukrajinská média. Herečka přijela na hlavní nádraží ve Lvově přivítat vnitřně vysídlené Ukrajince, kteří přijeli evakuačním vlakem z Pokrovska v Doněcké oblasti, informoval list Kyiv Independent. Podle ruské služby BBC se hollywoodská hvězda, která je známá svým zapojením do charitativních projektů, objevila v jedné z místních kaváren.
film Eternals

RECENZE: Specifická komiksovka Eternals si pohrává s alternativní historií světa

Dočkali jsme se. Marvel fanouškům servíruje další snímek ze svého univerza, který tentokrát stojí na vlastních nohou. Netradiční podívaná s rozmáchlou stopáží ukazuje, že Marvel nejsou jen barvičky a atrakce. Režisérka a scénáristka Chloé Zhao se nebojí těžkých témat ani palčivých otázek, ale na jeden snímek je toho snad až příliš moc.

Více souvisejících

Angelina Jolie Brad Pitt rozvody

Aktuálně se děje

před 13 minutami

před 37 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 4 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Rusko tvrdí, že provedlo útok na štáb operačního velení ukrajinských ozbrojených sil

Rusko podle tamních médií dnes oznámilo, že jeho armáda provedla útok na štáb operačního velení jižního uskupení ukrajinských ozbrojených sil. Informaci zveřejnilo ministerstvo obrany v Moskvě v souvislosti s průběhem války proti Ukrajině, Kyjev zatím tuto zprávu nekomentoval.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy