Nastává konec světa, hlásila televize. Tisíce lidí zachvátila panika

Kalifornie – Diváci kabelové televize Bravo byli včera vyděšeni, normální vysílací program náhle přerušila zpráva připomínající konec světa. Tisíce lidí, kteří v tu chvíli sledovali televizní obrazovky, vyvolali pozdvižení na sociálních sítích.

Erin Mirelis zrovna sledovala reality show, když se z obrazovky ozval nepřirozený hlas. „Byla jsem vyděšená, protože zničehonic to začalo být strašně nahlas,“ řekla novinářům. I ostatní svědci potvrzují, že byl opakovaně slyšet mužský hlas, který říkal: „Uvědomte si, že přicházejí extrémní násilné období.“ Podle některých hlas připomínal Adolfa Hitlera.

Společnost Cox Communications, která je zodpovědná za vysílání TV Bravo, oznámila, že došlo k chybnému vysílání rádiových vln. Tomu však spoustu lidí nevěří a někteří se domnívají, že to má spojitost s předpovědí křesťanského numerologa, který tvrdil, že 23. září měl být soudný den, kdy se s planetou Země srazí obří meteorit, nebo dojde k jiným přírodním kaatstrofám, jako je zemětřesení, tsunami a povodně.

Jeho předpověď soudného dne je založena na verších a číselných kódech v Bibli. Zaměřil se na jedno konkrétní číslo. „Ježíš žil po dobu 33 let. Jméno Elohim, které je pro Židy jméno Boží, se v Bibli opakuje 33krát.“ Právě číslo 33 je podle něj biblicky a numerologicky významné. A jak dospěl k datu 23. září'? Podle Meadeho jde o třiatřicátý den od úplného zatmění Slunce. Právě toto zatmění Meade považuje za znamení.

Když však k zániku světa nedošlo, David Meade svou předpověď změnil. Údajně byl včerejšek začátkem procesu, který povede k apokalypse. Serveru Washington post pak později řekl, že svět nezanikne, ale naše civilizace ano. 

Související

Apokalypsa

Vědci zjistili, že milovníci katastrofických a postapokalyptických filmů lépe snáší pandemii

Jeden kontakt a smrtelný virus se přenese. V americkém Centru pro kontrolu a prevenci nemocí dochází k mobilizaci všech výzkumníků, kteří mají za úkol zjistit podstatu patogenu, který neustále mutuje a jak postupně narůstá počet mrtvých, lidé se snaží ochránit sebe a své nejbližší. Film Nákaza z roku 2011 jakoby, odrážel tvrdou realitu současného světa. Nicméně vědci tvrdí, že fanoušci apokalyptických filmů jsou lépe připraveni na pandemii covid-19.

Více souvisejících

Apokalypsa televize konec světa

Aktuálně se děje

před 14 minutami

před 24 minutami

před 1 hodinou

Robert Fico

Fico zkritizoval Evropskou unii: Není schopna předložit mírovou iniciativu pro Ukrajinu

Dnes slovenský premiér Robert Fico kritizoval Evropskou unii, že není schopna předložit mírovou iniciativu pro Ukrajinu a označil všechny schůzky státníků členských zemí EU za "válečné kabinety". Toto prohlášení učinil na konferenci k 20. výročí vstupu Slovenska do EU. Fico také kritizoval zahraniční politiku EU a odmítl nový migrační pakt.

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 8 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Většina Američanů věří, že Čína využívá TikTok k ovládání občanů v USA

Podle průzkumu agentury Reuters/Ipsos věří většina Američanů, že Čína využívá sociální síť TikTok k formování veřejného mínění v USA. 

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy